Zulma Faiad

Zulma Aurora Faiad ( Buenos Aires , 21 februarie ca ca 1944 ) este un fost model de , actrita si VEDETTE Argentina .



Biografie

Zulma Faiad a crescut cu sora ei Virginia Faiad într – o familie de mijloc – clasa de Argentina. Tatăl său a fost Jacinto Faiad. Părinții ei separat , atunci când ea era încă foarte tânără. Tatăl său a fost un contabil , și a lucrat mai multe ore pe zi, astfel încât mama lor, Aurora Faiad deranjat să dea formare artistică. La șapte ani a intrat la Scoala de Teatru Columb , unde a studiat coregrafia și honuite vocația actoricească cu teatrul .

Cariera

La începutul anilor 1960 el a început ca un model de publicitate și rolul său de lider într – o televiziune de publicitate o marca de ulei a dat naștere la popular porecla afectuos „The Lechuguita“ , referindu -se la caracterizarea pe care a făcut. Maipo Teatrul , unde a lucrat trecut prin oferirea de Carlos Petit la Teatrul Național .

A lucrat cu umoriștii Juan Carlos Mesa și Adolfo Stray . Și a fost unul dintre cele trei „Single“ celebre Canalul 13 .

În filmul a avut o cariera prolifica, acționând în 17 filme.

În Mexic a participat la mai multe filme, cel mai adus aminte, cele în care ea a jucat alaturi de Mauricio Garcés , în New York . El a călătorit timp de patruzeci de zile și sa încheiat până stau șapte ani. Condiții de viață mai întâi în Amsterdam , și apoi , în cartierul San Angel. El a lucrat , de asemenea , figura ca exclusiv pentru PELMEX (mexican Films)

În 1990 a participat ca o actriță în unele cicluri de televiziune .

Și îndepărtarea teatrului și ecranul de televiziune, din 2000 este radioul ar putea auzi în cazul în care se ivește condus de propriul său program în cazul în care a menționat pentru mesajele lor spiritiste creștine. De asemenea , numit Marcelo Tinelli să depună jurământul de dans pentru un vis (1) și (2).

Sora lui, Virginia Faiad , o câțiva ani mai mic decât ea, a cochetat de asemenea, deși mai puțin asiduu, în actorie și revista.

Filmografie

  • 1963 Port Rață
  • 1964: Femeile prefera proști sau Pleasures maritale
  • 1965: Tracker
  • 1965: Born să cânte
  • 1965: noi și vechi val Ritmo
  • 1965: Psique și sex
  • 1965: Vila Delicia, parcare, muzica
  • 1965: Șoarecii
  • 1966: Good Life
  • 1966: Am nevoie de o mamă
  • 1967: greier este fierbinte
  • 1968: Patul
  • 1969: Alb căldură
  • 1969: Free Love
  • 1969: Așteptați pentru mine în viața mea Siberia
  • 1969: Couturier Doamnelor
  • 1970: Un iubitor este pe libertate
  • 1970: Lend – mi soția ta
  • 1971: Deteriorat
  • 1971: Șapte Éves pentru Adam
  • 1971: Idolul
  • 1972 Rosario
  • 1972: Disputelor în pat
  • 1972: În acest pat nimeni nu doarme
  • 1972: Noaptea o mie de pisici
  • 1973: Cumbia
  • 1973: Castelul mumiile Guanajuato
  • 1973: Casa de dragoste
  • 1974: La Flor de la mafie
  • 1974: Dragostea infidel
  • 1974: Schimbarea vipere a pielii
  • : 1979 golfas calcai
  • 1983: Urechea purici
  • 1988: Căsătoria ’88 … și apoi unele
  • 1991: Râsul este servit

apariții TV

  • Numai tu (2013) … Miriam
  • Dans pentru un vis 1 și 2 (2006)
  • Floricienta (2004) … Titina
  • Resistiré (2003)
  • vamale argentiniene (2003)
  • Cine este Alejandro Chomski? (2002)
  • Doamnelor Domnilor nu (1998)
  • Orasul Interzis (1997)
  • În fiecare zi , o femeie (1996) … Luni
  • Femeile pentru totdeauna mici (1995)
  • Partidul și furia de a fi tânăr (1992)
  • Casatorii și mai mult (1987) … mai multe caractere
  • Sola (1983)
  • Superejecutivo Don Jacobo (1968), cu Adolfo Stray

Teatru

In 1970 a impartit garaj cu marele Vedette Moria Casan , care a condus urmatorul Mario Castiglione in spectacol revista erectiilor generale .

In timpul anilor ’70 si inceputul anilor ’80 cochetat cu mare succes ca steaua revistei. El a lucrat sub conducerea lui Alejandro Romay , care de atunci au reînnoit Teatrul Național în piesa Escandalísima cu Nélida Lobato , Dario Vittori , Osvaldo Martínez și Norman Brisky .

El a jucat într – o lucrare de Enrique Santos Discépolo la Teatrul Odeon cu Silvia Legrand . La acea vreme el a fost văzut de Alberto Gonzáles, producător de Maipo și fratele lui Zully Moreno , care a angajat Julio Porter pentru a regiza urmatorul activitatea sa în același teatru. S- au dus pe la o angajeze. În Mexic a făcut în 1969 ca prima Vedette lucra un metru Missing Jocurile Olimpice , împreună cu María Victoria Cervantes și Marco Antonio Muñiz .

Alte spectacole sunt nenumărate picioare cu istorie , Fontana Rojas Coafuri si Barbierísima (2012) , împreună cu Carmen Barbieri într – Mar del Plata .

Începând cu 2015, el realizează jocul lui Aldo Funes: „Femeile de cenușă“

Etapa în politică

El fără succes cochetat în politică. A fost primul candidat la funcția de deputat național pentru orașul Buenos Aires , Partidul Hope Porteña la alegerile legislative din 23 octombrie din 2005 .

El a fost numit șef al Ministerului de femei din municipiul Vicente López , la data de 2 iunie 2008. Numirea sa a dus la critici pe scară largă, ceea ce duce să demisioneze prematur primarul municipal Enrique García .

În 2015 el a fost un candidat la funcția de consilier Vicente López de însoțire Garcia, care conduce lista de candidați. El a demisionat după ce a criticat candidatura fără să știe candidatul la funcția de președinte Scioli pentru că nu vor ajunge la dezbaterea cu alți candidați la președinție.

Viața privată

El a avut două relații cunoscute: Primul a fost cu Melchor Arana, care a trăit 7 ani în străinătate. A doua a fost cu Daniel Guerrero, cu care sa căsătorit în Guadalupe, Mexic, si care au avut două fiice ale sale, Daniela și Eleonora, acesta din urmă un cântăreț talentat.