Willy Cartier

Willy Cartier este un model francez și actor. Este cunoscut a fi imaginea colecțiilor de Givenchy .



Cariera

Willy Cartier (09/15/1991) este fiul pictorului Jack Servoz si dansator Léa Cartier. La început, el a început cariera ca un actor, ca un student al prestigioasei Cours Florent. El , de asemenea , sa dus la Academia Internațională de Danse , unde a studiat dansul (clasic, contemporan și jazz) și teatru, ceea ce ia permis să participe la muzicală Aida . 1 În plus față de filmele, au participat la filmul de scurt La Legende de Shalimar de Natalia Vodianova .

În cariera de model, ea a lucrat pentru branduri Chanel , Karl Lagerfeld , Jean-Paul Gautier , Givenchy , Diesel și Benetton . De asemenea, apare în videoclipuri muzicale pentru diverși artiști , cum ar fi Woodkid , Shy’m , Frank Ocean , Laurent Voulzy și Alain Souchon .

Filmografie

Filmes

  • 2008 : La Belle personne de Christophe Honoré
  • 2009 : Fouquet, Colbert, et l’Ecureuil Couleuvre lui Laurent Heynemann
  • 2010 : Ma première fois de Marie Castille
  • 2013 : Le grand départ de Nicolas Mercier

TV

  • 2010 : strictement platonique
  • 2011 : Famille d’accueil
  • 2011 : Le monde à ses pieds
  • 2012 : Scientifique Poliția RIS

Note

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://blogs.lexpress.fr/styles/tendance/tag/willy-cartier/