William Baldwin

William Joseph Baldwin ( Massapequa , Long Island , New York , 21 februarie din 1963 ) este un model si actor american , membru al celebrului Baldwin de actori saga.



Biografie

El are cinci frați, două surori și trei frați. De asemenea , este a patra lucrare în cinematografia în cadrul familiei; din moment ce frații lor Alec , Daniel și Stephen sunt actori.

Studii Ciencas în politică de „Universitatea de Stat din New York“.

El a lucrat ca un model pentru Levi lui 501 , Nike și alte companii. Alec a fost fratele său , care la ajutat să pătrundă în profesie în calitate de recomandare regizorul Oliver Stone , cu care a lucrat la Talk Radio , să – i dea un rol mic in Nascut la 4 iulie .

Mai târziu , el a primit roluri principale în Flatliners (cu Kiefer Sutherland și Julia Roberts ) și Flares de Ron Howard .

Sunt lupte celebre pe care le avea cu Sharon Stone , tovarășul său în Sliver , în timp ce filma scene de sex.

El este președinte al Coaliției Creative, o organizație dedicată conștientizării comunității artistice pe astfel de subiecte variate precum finanțarea mediului și arte federale. El este un membru al consiliului director al proiectului de ajutor, organizație dedicată problemelor locative ale „fără adăpost“ în New York City.

De asemenea , este cunoscut pentru a juca Patrick Darling IV Sexy Money ( murdar Sexy Money ).

Filmografie

  • Justice League: Criza pe două lumi (vocea lui Batman) (2010)
  • Gossip Girl (serie) (William van der Woodsen)
  • Sexy Money murdare (2008)
  • O istorie a Brooklyn (2005)
  • Art Heist (2004)
  • Cele trei fete ale criminalității (2002)
  • Tu om prost (2002)
  • Dubla Bang (2001)
  • Nu spune nimic (2001)
  • Suspectul primar (2000)
  • Valori relative (2000)
  • Virus (1999)
  • Image Shattered (1998)
  • Coagulat (1996)
  • Love Story Un piroman lui (1995)
  • Joc Fair
  • Surcea (1993)
  • Trei dintre Hearts (1993)
  • Flares (1991)
  • Flatliners sau Flatliners (1990)
  • Afaceri Interne (1990)
  • Născut la 4 iulie (1989)