Victor Webster

Victor Webster ( Calgary , Alberta , Canada , 7 din februarie ca 1973 ) este un actor canadian. El este cunoscut pentru rolul său ca Brennan Mulwwray în Mutant X și Coop în Încântat .



Viața

Webster sa născut în Calgary , Alberta , fiul lui Roswitha, stilist, și Jack Webster, un ofițer de poliție. Webster origine este italiană , germană , engleză , franceză , scoțiană și spaniolă . [ Necesită citare ] În adolescență, comportamentul său rău de multe ori l – am prins în necazuri. Pentru a găsi o priză mai productivă, el a început să studieze artele marțiale. El a devenit un profesor, [ necesită citare ] în competiție cu un record de neînvins ca un boxer și centura neagră la categoria grea. [ Referirea ]

Între timp, interesul său timpuriu în actorie a fost demonstrată în participarea a numeroase piese de teatru școlare și clase. Cu toate acestea, el a decis să găsească un loc de muncă mai stabil, și a lucrat ca agent de bursă. Mai târziu, el a devenit proprietar al unei companii de import și de export. A urmat interesat de actorie în acea perioadă.

Cariera

Ea a apărut în revista Cosmopolitan , „Totul despre Man“ , în 1998, ca unul dintre bărbați singuri eligibile în fiecare stat.

El a continuat interesat de actorie în acea perioadă, și în cele din urmă a decis să văd dacă aș putea găsi un loc de muncă în acest domeniu. El a reușit în 1999 , debarcare un rol proeminent în seria de NBC e Zilele vieților noastre . El a răspândit de fotografii nud pentru numarul din ianuarie 2000 al revistei Playgirl .

După ce a părăsit spectacol, el a fost listat ca fiind unul dintre protagoniștii circulației naționale din seria de acțiune, Mutant X în 2001 , care a durat trei sezoane.

În 2002 , acesta cotat ca fiind unul dintre cele 50 de revista burlaci cele mai eligibile. El a apărut în filmul treatral Aducerea Down the House și a făcut aparitii pe alte programe de televiziune în timp ce faci X Mutant . Un rol important a fost în 2003 ca un prieten al Samantha din serialul HBO „ Sex and the City “ , unde a apărut gol pe ecran.

In urma X Mutant, el a continuat între roluri de televiziune și teatru. În 2006, el a fost în episoadele finale ale Charmed , ca Cupidon. Caracterul său se căsătorește cu o soră, Phoebe Halliwell (interpretat de Alyssa Milano ), în ultimul episod al seriei.

În prezent , acesta are un rol ca Caleb Brewer pe „ Melrose Place “. Webster a reluat recent rolul Nicholes Alamain în februarie 2010; un rol el are originea în primăvara anului 1999.

Recent , el a apărut în Criminal Minds , în sezonul 5.

Filmografie

an titlu rol alte note mai multe note
2013 Embrace of the Vampire Profesorul Cole / Vampire Stefan Direct pe DVD
2012 continuum Carlos Fonnegra serial TV 4 anotimpuri.
2010 castel Josh Davidson serial TV 4 episoade
2009 oseminte Benson Brad serial TV 1 episod
2009 Melrose Place Caleb serial TV 8 episoade
2008 Killer par Vic Donovan film
2009 Insula Harper Hunter Jennings serial TV 3 episoade
2008 Inima de dragon Rick Hansen producere
2007 Primal mainile Jesse producere
2007 lumina lunii Owen Haggans serial TV
2007 Lincoln Heights Dr. Christian Mario serial TV 6 episoade
2007 Sands of Oblivion Mark Tevis
2007 NCIS Dane Hogan serial TV 1 episod
2007 CSI: Miami Roberto Chavez serial TV 1 episod
2006 Reba antrenor personal serial TV
2006 fermecat coteț serial TV 7 episoade
2006 Viața se întâmplă Chuck
2006 înrudit cadru serial TV 4 episoade
2006 Motive lui Emily De ce nu Stan serial TV
2006 Man vs. luni Paul
2005 Arc lui Noe ( Brett serial TV
2005 inimaginabil Sam Marrak serial TV
2005 Must Love Dogs Eric film
2005 Las Vegas Estefan serial TV
2005 dragoste murdar Richard
2003 Sex and the City Chip Kil-Kinney serial TV 1 episod
2003 Aducerea Down the House vâlcea
2002 Wishmaster 4: Profeția Fulfilled vânător
2001 VIP Dean McGee serial TV 1 episod
2001 Becker Craig serial TV
2001 Baywatch Lyle Garrett serial TV 1 episod
2001 mutant X Brennan Mulwray serii de televiziune (2001-2004) 66 episoade
2000 Chippendales Murder]] Marco Carolo televizor
2000 Gangland Joey
1999 Zilele vieților noastre Nicholas Alamain No. 2 serii de televiziune (1999-2000, 2010-) 4 episoade
1999 Lot Victor Mansfield televizor
1997 Sunset Beach Roger televizor 4 episoade