Uriel del Toro

Uriel del Toro ( Mexico City , octombrie de Agosto din 1978 ) este un muzician, modelul , cântăreț și un actor , considerat unul dintre cele mai căutate după modele din Mexic .



Biografie

Și- a început cariera la 18 ani în Contempo, o agenție de „boutique“ care se ocupă de un grup select de modele, Uriel are campanii publicitare exclusive desfășurate în Barcelona, Madrid, Hamburg și Milano pentru branduri , cum ar fi Diesel , Armani și Levis . El a lucrat , de asemenea , pentru Agatha Ruiz de la Prada, prototip, Nike , Adidas , Calvin Klein si Pepe Jeans , printre altele. În timpul Mexic Fashion Week 2008 a fost distins cu premiul pentru „Best Male Model“.

În timpul său sejur în Argentina Uriel a început cariera de televiziune ca un semnal de dirijor „Fashion TV“, a impotmolit , de asemenea , în muzică prin formarea trupei Timotei Brownie cu Andrés Cruz, efectuează în prezent canalul de televiziune Tele Hit și el a acționat în telenovele de la Televisa și TV Azteca.

5 ani este un membru fondator al trupei de succes Timothy brownie în care el servește ca un baterist. Timothy Brownie este o trupa de muzica electronica organica mexicana cu sentimente folosind voci balon folosit pentru a extinde mesajul Marelui Maestru Timotei Brownie . Ei au împărtășit scena cu incendiile prietenos , Royksoop, Hot Chip , Chromeo și Los Amigos Invizibile , printre altele; și a participat la festivaluri , cum ar fi Goliat Fest, One & Arte Fest, Jah Fest, Surf & Muzică Fest Mazatlan și Puerto Escondido, Los Telehit Awards, Mercedes Benz moda de iarnă și recent Electric Planet Music Festival 2016 în San Luis Potosi.

Viața personală

În 2014 , el a început să se întâlnească actrița braziliană Isis Valverde , care a terminat în decembrie 2015.

Filmografie

TV

  • 2014: Impostorul – Rafael Moreno Gonzalez / Rafael Ferrer León
  • 2013: Vreau să te iubesc
  • 2013: Minciuna de a trăi – Pedro
  • 2011: Cel care nu a putut iubi – Hugo Dueñas
  • 2010: Fata de My Heart – Bruno
  • 2010: Double Life

Film

  • 2006 : Cu mare detaliu – Gabriel.
  • 2008 : Divas CASI – conductor.

Muzica

  • Timothy Brownie (Baterista)