Tommy Hansen

Filip Trojovský ( Havířov , 16 martie din 1982 ) este un actor , modelul și personalitate de televiziune ceh . El a cochetat de asemenea , în domeniul pornografiei gay sub numele de scena al lui Tommy Hansen .



Biografie

El a făcut studiile universitare în Educație Fizică și Sport Facultatea de Studii sportive de la Universitatea Masaryk din Brno , unde a primit diploma de licență. 1 Prima sa apariție în filme a făcut pentru Bel-Ami , unde a jucat un jucător de șah al unei echipe de școală. In cadrul carierei sale cu caracter pornografic el a făcut multe scene atât sex oral precum sexul anal . Deși el a făcut un rol în cele mai multe ori pasiv , el a făcut , de asemenea , scene de sex PREZERVATIV ca active , cu Tim Hamilton . În interviuri el a declarat că preferă sexul gay pasiv , pentru că nu le place penetreze prezervative . El a participat la o sesiune de fotografie de nud pentru revista americană Bobocilor .

În timp ce Trojovský lucra în lumea pornografiei, el a vrut să părăsească partea erotică și introduceți comună de modelare. În 2005 a devenit cunoscut ca fata de campanii de publicitate pentru compania germană Müller-Milch , provocând controverse în grupuri conservatoare germane. Cu toate acestea, el a avut sprijinul deplin al companiei, care a calificat cariera ca un „tur de forță“. 2 În același an, el a participat ca un concurent în versiunea cehă a reality – show Big Brother .

În sport, Trojovský a concurat în kickboxing în categoria de mai puțin de 81 kg , pentru împărțirea echipei sale, Arena Brno. El a concurat pentru o perioadă scurtă de timp în echipa de fotbal de amatori, Brno aligatori.

El locuiește în prezent în orașul ceh Brno , unde sa dedicat dezvoltarea culturii de fitness .

Filmografie (selecție)

  • 2002: Antrenori personali 5
  • 2003: Julian
  • 2003: Alpine Adventure
  • 2004: de vacanță greacă 1: Croazieră Marea Egee
  • 2004: greacă de vacanță 2: croazier Mykonos
  • 2005: Lukas in Love
  • 2005: Lukas in Love 2
  • 2006: azvârle 2
  • 2006: în Africa 2
  • 2008: Viața privată a Brandon Manilow
  • 2010: Secretele murdare (compilat)

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Masaryk University . “Baza de date Masaryk University Student” . Is.muni.cz (în limba engleză) . Adus de 30 noiembrie 2016 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ „wirbt Bel Ami Tschechischer-Porno-Star für Müller-Milch” . Tschechien Online (în limba germană) . 08 septembrie 2005 . Adus de 30 noiembrie 2016 .