tom Maden

Thomas ” Tom ” Maden 2 este un actor și model de american nascut pe 21 august, 1991 , în Coppell , Texas . 3 Este cunoscut pentru rolul Jake Fitzgerald în mainile .



Biografie

Maden sa născut în Texas , dar a crescut în Los Angeles . E un bun prieten al actorului Bobby Campo , pe care a intalnit pe platourile de filmare a filmului Educație generală . 4

Maden este un membru al Actors Guild de film și Federația Americană a Artiștilor de televiziune și radio . 1

Cariera

Și- a început cariera în 2004 , prin participarea la programul telerrealidad Endurance , unde a terminat al cincilea. 5 La scurt timp după ce a apărut ca o stea in seriale de televiziune , cum ar fi 7th Heaven , Potrivit lui Jim , Parenthood si Mentalist . 6

Prima sa pauza mare a fost primit atunci când ales să joace Rigo în al treilea sezon al serialului de televiziune al ABC Family Make It sau rupe – l , 7 , de asemenea , a primit rolul Ciad în film Educație generală . 4

Alte credite includ filme , cum ar fi Maden Reversia , Breaking the Press și lapte deversării , precum și seria de televiziune Caper și Switched la naștere . 6

Maden a fost ales să interpreteze Jake Fitzgerald recurență în seria de MTV in mainile bazate pe franciza de film cu același nume . 8 9

Filmografie

cinema
an film rol notițe
2006 Windrider 7 tachina
2008 reversiune gaiță
2010 Ruperea Press Josh Conaghey
Lapte vărsat tachina
2012 Educație generală Ciad
2013 Singuratic Chelnerul bucătăreasă film de scurt metraj
2014 Misiunea Air Michael Ireland
2016 Al IX-lea pasager arunca
televizor
an titlu rol notițe
2004 rezistență însuși realitatea TV
2006 7th Heaven Student # 5 1 episod
2008 Potrivit lui Jim Sammy 1 episod
Căderea Hyperion Lucas Hansen Telefilm
Dădaca Express José Telefilm
2011 paternitate Zach Bell 3 episoade
2012 The Mentalist Billy 1 episod
Victorie cu orice preț Rigo exprimate recurent
2014 tumbă angajat 1 episod
2015 Switched la naștere Robbie Nicholson 1 episod
2015-2016 țipăt Jake Fitzgerald exprimate recurent
2016 Maid Ben Stiers film TV
Antrenorul Killer Bryce balamalelor film TV

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b c d e „Backstage – Membrii – Tom Maden» . În culise (în limba engleză) . Adus de 10 iunie 2016 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ „TV.com – Tom Maden» . TV.com (în limba engleză) . Adus de 10 iunie 2016 .
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://www.famousbirthdays.com/people/tom-maden.html
  4. ↑ Salt la:a b Streaty, Christina (18 luna iulie 2015). „Interviu exclusiv cu mainile lui Tom Maden lui ‘ . Vorbește nerdy cu noi (în limba engleză) . Adus de 10 iunie 2016 .
  5. Înapoi la început↑ „TVSA – Tom Maden» . TVSA (în limba engleză) . Adus de 10 iunie 2016 .
  6. ↑ Salt la:a b „Scream – Cast – Tom Maden» . MTV (în limba engleză) . Adus de 10 iunie 2016 .
  7. ↑ Salt la:a b „Facebook – Tom Maden» . Facebook (în limba engleză) . Adus de 10 iunie 2016 .
  8. Înapoi la partea de sus↑ Termenul limita (05 august 2014) echipa. “MTV & Tap Jamie Travis Dimensiune Pentru direct ‘mainile’ Pilot Set Cast” . Termen limită (în limba engleză) . Adus de la o septembrie 2015 .
  9. Înapoi la partea de sus↑ „Tom Maden va juca Jake Fitzgerald” . Screenrush . Adus de 10 iunie 2016 .