Tim Rozon

Tim Rozon ( 4 din iunie ca 1976 , Montreal , Canada ) este un actor și model de canadian. El a fost activ în serie și filme începând cu 2000 .



Filmul său arată modul în care acest băiat a crescut de la începuturile sale în seria canadian The Great Gatsby în anul 2000 . Pe parcursul anilor de cariera in actorie, Tim a jucat rolul lui Sam în filmul regizat de Jim Donovan Piure în 2004. În plus față de Pure, care a fost un hit în Canada și l – au dus la Festivalul de Film de la Cannes în același an a jucat la Tommy Quincy la lovit seria Steaua instantanee de Alexz Johnson .

În prezent, Tim se află în Garde-Manger , un restaurant cu fructe de mare deschis din anul 2006 , cu un grup de prieteni din Old Port din Montreal .

Filmografie

an titlu hârtie
2000 Marele Gatsby Omul Dandy
2003 A se vedea Jane Data chelner
2004 pur Sam
2004 Naked Josh Charles
2004 Instant de stele Tommy Quincy
2004 I Do (Dar am Don`t) Rick Corina
2004 Cartofi prăjiți John Smith
2004 Crime de moda Marcus
2004 15 / dragoste Jimmy Kane
2006 Sfârșitul liniei de demarcație Ioan
2006 Duo Lewis
2007 2 Strangers și Foosball duce
2008 Oficiul de producție Double D
2009 Screamers 2 exaspera
2010 Rookie Albastru Gabe
2016 ” Wynonna Earp “ medic

Legături externe

  • Tim Rozon în Internet Movie Database (în limba engleză)