standard de Sebré

Norma Sebré este un fost model, showgirl, gazdă și actriță de film, teatru și televiziune Argentina .



Cariera

Apartenenta la o familie de înaltă clasă, era nepoata baronului Emil Von Zorn . 1 Standard Sebré a început cariera în la sfârșitul anilor 1960 ca un model de pistă , datorită frumuseții sale uimitoare și figura statuară, afișarea costume de designeri proeminente ale momentului ca marele Ante Garmaz . Apoi , pas la mese, dar de data aceasta ca un al doilea Revue showgirl prezinta mai multe gen în Teatrul Maipo .

A devenit cunoscut în 1970 , din cauza unei reclame Carlos Gardel din trestie , în care a spus nesaț însoțitorul său fraza „I trestie pashas, Carlos“ , interpretat de actorul Carlos Sambucetti . În cele din urmă să zarvă public de comerț a fost interzis. 2

Pe marele ecran a făcut unele lucrări în cinematografia argentiniană în anii ’70. Începând cu colimba nu este război (1972) de către Elio Roca și Ricardo Bauleo ; și culminând cu debutul său a eșuat în rolul principal l – am ucis Facundo (1975), în regia lui Hugo del Carril , cu Federico Luppi și José María Gutiérrez .

Acesta fulgera la televizor , în unele sitcom – uri , cum ar fi Corrientes și Marrone (1973), de către marele José Marrone de Canal 13 .

Filmografie

  • 1978: Venus foc (film spaniol).
  • 1975: am ucis Facundo .
  • 1974: cei posedați Satana .
  • 1973: MALAVIDA .
  • 1973: Dorința de a trăi
  • 1972: colimba nu este război . 3

TV

  • 1973: Corrientes și Marrone … colț al revistei .
  • 1973: suzeta .
  • 1974: Runda Humor: Patru nunti patru .
  • 2013: O mie două momente de televiziune (Guest).

Viața privată

A fost căsătorită cu moartea sa cu ambasadorul argentinian Cesar Barros Hurtado.

Apoi sa căsătorit în 1987 cu contele Federico Zichy Thyssen, un milionar metalurgic , care a pătruns până în 1999 . Ceremonia a fost sub madrinazgo de Habsburg Arhiducesa și Prințesa Dieterstein de Leloir . Contele a murit Martie Aprilie într -în anul 2015 , a împărțit moștenirea lui printre cei șase copii și foști – soții. 4 divorțul tău l -au lăsat să – l de mai multe milioane de euro. Sebré este mama Gabriela Oswald, care a devenit cunoscut pentru încercările de a recupera mica fiica lui a fost luată de fostul ei – soț în Canada. 5

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://gardel-es.blogspot.com.ar/p/gardel-en-la-tv.html
  2. Înapoi la partea de sus↑ https://www.youtube.com/watch?v=xZaPQlkE-TA
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://www.cinenacional.com/persona/norma-sebre
  4. Înapoi la partea de sus↑ http://www.clarin.com/sociedad/herencia_conde_Federico_Zichy-Thyssen_0_1316268424.html
  5. Înapoi la partea de sus↑ http://www.perfil.com/sociedad/Historia-de-un-conde-millonario-su-ex-se-casa-con-Roviralta-y-su-hija-fue-abandonada-por-Scioli -20090326-0014.html