Sissi Hansen

Sissi Hansen (b. Buenos Aires , 21 decembrie din 1958 ), cântăreț și compozitor Argentina de piatră , actrita si modelul .



La cincisprezece ani el a luat primii pași în Automobil Club, cântând cântece de la The Beatles , tâmplarii și altele.

Biografie

1980

1982 este conectat cu mișcarea de rocă, care parcurge circuitul Café Einstein și Zero alături de grupuri cum ar fi Virus , Soda Stereo , Twist , Sumo și Violator . În Einstein a realizat cu spectacole de teatru punk elemente cu Stuka și Geniol cu Coca. Sissi, fiind profund fan al David Bowie și The Pretenders , reușește să pună împreună prima trupa în 1985, numit Sissi referindu -se la numele prințesei cu mama ei a sunat.

Religia mea (1986) este primul său album, produs de Alejandro Seoane și Stuka, înregistrate la ION Studios și publicat de Talent executiv produs de microfon Pedro Pujo și Ricardo Kleiman. Difuziadiscextinde în America Latină (principalîn Peru,cazulcaredevine trei hituri în 1987, plus cântece sunt verionate de artiști locali) și radiourilesunet trei dintre curțile lui: Spune – mi cine sunt , visul a fost nu a terminat și ciuperci acestaurmă rămâneasemeneaîn clasamentul Rock & Pop. în 1987este salutată de către Neuquen publică,partajaretimpului cu V8 si frecare . În același aneafost invitat sa dirijeze coruri în prezentarea piața indiană (al patrulea LP al violatori ) în etapa Lucrări sanitare și face parte din WomenFestivalul Undergroundciment, cu nailon și Trixy, care participăasemeneaLuca Prodan .

1990

Așa cum am începe noul deceniu, el decide să facă o schimbare radicală formează sufletul grupului Vogue . Ca prezentare, a inregistrat doua piese proprii numit Kiss Me și un capac Bad Girls ( Donna Summer ). videoclipuri filmate pentru ambele piese de pe album Naosul Jungla , în cazul în care a lansat doar Bad Girls și difuzat la televiziune și cluburi de noapte. În octombrie 1992 a înregistrat Sissi Hansen & Vogue , editat de Barca Records. Cu lift mă face un videoclip, regizat de ea însăși, care a fost difuzat pe canalul 21. Muzica este prezentat în programe cum ar fi Xuxa , duminică fericit, etc.

Discuri implicate în Marți Mint , Cecilia Baraz, Stukas în zbor și stuk @ PIL, printre altele.

Sony Music este convocat în 1994 pentru a colabora la lansarea modelului Argentina Nicole Neumann , care lucrează la fel ca antrenor vocal și compozitor.

În 1995 , forma cu Alejandro Seoane grupul Sfânt , în principal , rock, suflet și blues. Ei călătoresc cele mai multe pub – uri de timp și în 1996 a înregistrat în Studii Abasto mai multe melodii cu formarea finală , care este completat de ex Porco Gustavo Jamardo și Arnold Taurel ca o bază. În anul următor a primit propunerea Rudy Sarzo ( Riot Quiet ) pentru a edita Adrenalina . Acest material este difuzat pe mai multe posturi de radio din Chicago , California și Miami , clasament în partea de sus a clasamentului. În acel an merge in turneu la Los Angeles , turneu scene ca JC Fandango, Dragon Fly, House of Blues, 369-Club, Start Teatru și Casablanca. În Argentina a prezentat în Harlequins, Teatrul La Boca, Roxy, Hard Rock Cafe, Ciment , caverna și cot, printre altele. În 1999 eticheta Aztlan Records a lansat o compilație de femei , inclusiv cântec de rock Muerdo .

Ca un oaspete al stuk @ pil în 1999 este prezentat la deschiderea Luna Park pentru descendenților .

2000s

Noul mileniu găsește Sissi înregistrarea la Estudios Cube (Deținută de Alejandro Seoane) Material pentru al patrulea album, stilul de putere Pop, de lângă banda de tinnitus și producția de Seoane. În așteptare pentru dragostea mea , una dintre noile compoziții, acesta este ales de ani mai târziu , pentru a participa la Festivalul de Benidorm.

În cazul în care înregistrările se încheie parte SUA si Spania. Pe parcursul acestor ani , prezentate în cluburi rock , cum ar fi Churchill, Tobacco Road și Sandbar. De asemenea , cântă coperțile Eric Clapton, Sade, David Bowie, Madonna, Aretha Franklin și altele. Vocea lui apare în Buddha Sounds Vol II (noul grup de Alejandro Seoane), publicat în 2002, iar în anul următor este o parte a discului tribut pentru violatori cu o versiune de Feeling fatal interpretat de Stuka.

Revine la Buenos Aires în 2005. La 25 august 2007 a revenit la etapele Buenos Aires în Buenos Aires CBGB. Apoi , el a prezentat în Asbury și în altă parte. În martie 2009 a înregistrat o versiune a „Răsună copilariei mele“ pentru tribut Massacre, lansat pe internet în luna august a aceluiași an. De asemenea , în luna august filma videoclipul pentru „Las Rosas“, prima taietura a „Decadent Enthusiast“. Se închide anul care apare pe 26 decembrie în metal pentru Toți, festivalul organizat de Almafuerte .

Din anul 2008 are rolul de producător artistice pe înregistrări de demo – uri ale HG. melodii electronice cu puternice influente din punk si post – muzica pop, compuse de el însuși, sunt îmbogățite de experiența Sissi Hansen. Materialul este înregistrat în Lo De Hansen , studioul de origine , care Sissi are in Palermo.

În 2010 , formează o nouă bandă, formată din X : Pablo Inon la bas, Raúl Cabaleyro și Christian Bandin la chitara. Ea vine în CBGB în fiecare lună , în a doua jumătate a anului. Definitivarea anului, trupa începe să înregistreze unele demo – uri pentru piese care vor face parte din al cincilea album al cântărețului.

În 2014 formează trupa „Ne vedem la Rio.“

activitatea paralelă

Sissi Hansen a lucrat în teatru la începutul anilor nouăzeci sub conducerea lui Inda Ledesma , în rolul principal al piesei lui Aníbal Kohan „locomotorie:. Nimic în comun cu viața reală“

Apoi somează cineast argentinian Raúl Perrone , care te -a propus să înregistreze un film de scurt metraj numit „Blus“ și în cele din urmă ia dat rolul principal. De asemenea , el a participat la filmul „Angel Feather“ acordat în Spania.

Ea a modelat pentru Carolina Aubele și a altor designeri alternative ale epocii, și a fost fotografiat de Escorte Magazine în 2000, în Miami Beach.

Colaborează în programul de radio „Pe colț. Rock scurgere“.

Discografie

Solist

  • 1986: “Religia mea” – TALENT
  • 1986: “Fungi / Sleep nu a fost finalizată” (simplă) – ARGENTINA SA microfon
  • 1987: „Spune-mi cine sunt ori / acțiune“ (simplă) – TALENT
  • 1990: “Kiss Me” (Single)
  • 1992: “Sissi Hansen & Vogue – Maxi” – BARCA DISCOS SRL
  • 1992: “Sissi Hansen & Vogue Vol.1” – BARCA DISCOS SRL
  • 2007: ” joacă la normal ” (Single) – producție independentă
  • 2008: ” entuziast decadente ” – ÎNREGISTRĂRI DKDNT
  • 2009: „Anticariat“ – producție independentă
  • 2009: “Răsună Copilaria mea” (Single) – producție independentă
  • 2014: “Ascultă” (Single) – producție independentă *
  • 2015: “Imaginați-vă” (Single) – Poley ÎNREGISTRĂRI

Ne vedem la Rio

  • 2016: „Distanta“

Mos

  • 1998; ” Adrenalina ” – LEADER MUSIC

Colaborări

  • 1984: “A Toda MAKINA” – Michel Peyronel
  • 1990: “accesările Muzicii Noi Top” – Various Artists
  • 1992: “17 bomboane” – Marți Mint
  • 1992: “Stukas în zbor” – Stukas în zbor
  • 1994: “Enigma” – Cecilia Baraz
  • 1999: “Stukapil” – Stukapil
  • 1999: “Cafe Ibiza” – Various Artists
  • 2002: “Buddhasounds II – Arabă Visul” – Sunete Buddha
  • 2003: “Tribute to violatori” – Various Artists
  • 2009: “Bine ați venit în lumea de Conflictuaditos – Homenaje masacru” – Various Artists
  • 2010: “Sunrise” – Hernán Gillermo
  • 2012: “nimic nu contează” – Gamexane

Film

  • 1992: Angel Feather
  • 1993: Blues
  • 2009: Acestea sunt: Violadoresl

Video clipuri

  • 1990: “Kiss Me” (Vogue)
  • 1990: “Bad Girls” (Vogue)
  • 1998: „ma“ (Cu Mos Craciun)
  • 1998: „În viața mea“ (Cu Mos Craciun)
  • 1998: “Elf Song” (Cu Mos Craciun)
  • 2012: “Trandafiri”
  • 2012: „În așteptare pentru dragostea mea“
  • 2012: “I Bite”
  • 2013: „deschide inima ta“
  • 2014: “I Bite” – Relansați
  • 2017: “Your Heart cheatin (Tu Corazon Deceiver)” (Con Te Veo la Rio și Boom Boom Kid)