Simone Hanselmann

Simone Hanselmann ( Mülheim an der Ruhr , 6 din decembrie ca 1979 ) este o actriță germană .



Simone Hanselmann a fost prezentat în concurs Gesicht ’96 și apoi a lucrat ca un model de nivel internațional. 1 Între 1998 și 1999, ea a jucat bulimie modelul Anna Meisner (care , din cauza unei tulburări de identitate desfășurat în Judith Unger și Susi) în seria Gute Zeiten – schlechte Zeiten . 2

El a lucrat în filme precum Flashback – Mörderische Ferien și adaptarea filmului a activității Rosamunde Pilcher , Flammen der Liebe . El a jucat în piese de teatru și seriale de televiziune , cum ar fi Berlin, Berlin , Krista și SOKO Kitzbühel . 2

Între 2004 și 2005 a participat la filmarea seriei Schulmädchen . În 2007, el a jucat Edda König, în seria de lanț ProSieben , Alles außer Sex . De asemenea , în 2007, el a împușcat un joc de inteligență . 2

În 2009, el a participat cu un rol principal in prima aruncare a seria Lasko – Die Faust Gottes . În 2010, el a jucat în sitcom de RTL , Carla . 3

Filmografie

Filme

  • 2000: Flashback – Mörderische Ferien ca Lissy Schröder
  • 2000: Fata
  • 2001: 99 Euro – Der Hupfer
  • 2001: Zwei Engel auf Streife (Pilotfilm) ca Laura Koslowski
  • 2002: Schulmädchen (Pilotfilm) ca Stella
  • 2002: Rosamunde Pilcher – Flammen der Liebe / Paradies der Träume ca Monica
  • 2002: Faceți clic pe
  • 2003: Polly Blue Eyes
  • 2004: Hai-alarmă auf Mallorca ca Tina Stein
  • 2004: Alles außer Sex (Pilotfilm) ca Edda
  • 2007: Rainer Free – Dein Fernseher LUGT (ca Anna)
  • 2007: Das Traumhotel: China ca Anna

Seria

  • 1998-1999: Gute Zeiten – schlechte Zeiten ca Anna Meisner / Judith Unger / Susi
  • 2001-2002: Zwei Engel auf Streife ca Laura Koslowski
  • 2002: Krista
  • 2003: Berlin, Berlin
  • 2003: Unser Charly
  • 2004: SOKO Kitzbühel als Michelle Walter , Gastauftritt
  • 2004: În aller Freundschaft
  • 2004-2005: Schulmädchen ca Stella
  • 2005-2007: Alles außer Sex ca Edda
  • 2005: Wilde Engel ca Britta Koch , Gastauftritt
  • 2005/06: Tierärztin Dr. Mertens ca Alexandra
  • 2008: Alarmă für Cobra 11 “Schattenmann” ca Staatsanwältin Saskia Ehrbach

Teatru

  • Therapie zwecklos ( Cologne )
  • Café Lichtenberg ( Cologne )

Premii

  • 2000: Nominalizat în Noul Faces Premiul pentru cea mai buna actrita promisiune Flashback – Mörderische Ferien . 4
  • 2008: Undine Premiul pentru cea mai bună actriță tânără pentru un joc de inteligență . 5

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Biografie la IMDb
  2. ↑ Salt la:a b c Filmografie la IMDb
  3. Înapoi la început↑ “Carla”: RTL dreht mit neuen Sitcom-Piloten Simone Hanselmann . Filmstarts.de . 13 septembrie 2010.
  4. Înapoi la început↑ Premii la IMDb
  5. Înapoi la partea de sus↑ Die undină Preisträger PREMIUL 2008