Sabrina Sabrok

Lorena Fabiana Colotta 1 ( Buenos Aires , 4 martie din 1976 ) , mai bine cunoscut sub numele de Sabrina Sabrok , este o cantareata , actrita , glamour model și prezentator Argentina .



Biografie

Sabrina Sabrok și partenerul ei, Erick Farjeat în Monterrey în 2008.

A studiat cultura muzicală, cântând și teatru în Buenos Aires , Argentina , a absolvit ca un profesor de cultură muzicală. Este cunoscut pentru faimosul fraza „Lick mi – a pus pasarica *“. Și- a început cariera muzicală și de televiziune în Argentina , a apărut în nenumărate reclame de televiziune și publicitate. În 1996 a format grupul său Nu Metal numit Primele impresii . În anul următor, ea și trupa ei de rock a inceput deschiderea de concert Marilyn Manson în Argentina . Sabrina și trupa sa au înregistrat șase albume. În 2000 el începe un tur cu trupa rock vizitând mai multe țări, inclusiv în Mexic , unde a efectua o serie de concerte. In 2002 Sabrina Sabrok începe să lucreze la Televisa Mexic.

El a făcut apariții la mai multe programe de televiziune mexican, cum ar fi La Hora Pico (ca un model) în canalul 2 al Televisa , iar în ediția de VIP Big Brother în Mexic.

El a avut un televizor în mexican canalul video de muzică Telehit , intitulat Sabrina, pentru care am îndurat tot ce era despre sexualitate și a fost difuzat în mai mult de 60 de țări, inclusiv Statele Unite , Argentina și Spania . 2

Sabrina a apărut pe coperta revistei Playboy Mexic , în iulie din 2003 martie și august din 2005 , patru modelare gol în ambele ocazii.

24 martie din 2006 , Sabrina imortalizată ei sanii la concediu consacrat în Plaza de las Estrellas, în cazul în care urmele marilor figuri ale artei mexicane mondială se întâlnesc. 5

Este celebritate cu cele mai mari sani din lume, 6 a fost efectuat mai multe operații de mărire a sânilor , inclusiv unul a avut loc în februarie anul 2006 , pentru care sa întâmplat să aibă un bust de 7 kg . 7În noiembrie a anului 2008 devine să funcționeze pentru atingerea piept cântărește 10 kg. 8 a fost realizată dintr – un total de 15 interventii chirurgicale de san, cu ultima bustul lui a cântărit aproximativ 18 kg , . 9

În prezent , el a înregistrat un cover al piesei „Rebel Yell“ de Billy Idol , cu care sa poziționat pe primul loc în top 40 de posturi de radio din Bulgaria. 10

24 februarie 2012 a primit stelele de Aur Luminaire Plaza Galerias , cum ar fi Rock cântăreț cu mai mare din Europa. 11

Cariera

  • Acestea sunt zece (1992) – Sofia
  • Zona de risc (1993) – Daniela
  • Sora mai mare (1995) – Cristina
  • 90-60-90 modele (1996) – Laura
  • noapte Modart (1997)
  • Vecinii buni (1999) – Mariana
  • VIP Big Brother (2002) – concurent
  • Timpul de vârf (2004-2005) – modelul
  • Sabrina (2005-2008) – conductive
  • Sâmbătă dolce vita (2006)
  • Dans pentru un vis (2008)
  • Fetele de Sabrina (2009) – conductoare

Discografie

Cu primele impresii

  • 1997 : Primele impresii I (producție independentă)
  • 1998 : primele impresii II (producție independentă)
  • 1999 : primele impresii III (producție independentă)
  • 2001 : primele impresii IV (opțiunea Sonica, Mexic)
  • 2002 : Aceste sodomizat ……… (Bakita / Ludell / Fonovisa)

Solist

  • 2006 : Sabrina (Sabrina Sabrok EP Records)
  • 2008 : joacă cu sânge (LP Sabrina Sabrok Records)
  • 2009 : Antisocial (EP Interscope)
  • 2011 : În curând (Rotten Mindx Interscope Records)
  • 2013 : Bine ati venit rasei umane

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b Sabrina sex este luat prea în serios El Universal, 07 decembrie 2005
  2. Înapoi la partea de sus↑ Exploreaza limitele cu Sabrina în TeleHit
  3. Înapoi la partea de sus↑ Playboy Mexic, iulie 2003
  4. Înapoi la partea de sus↑ Playboy Mexic, august 2005.
  5. Înapoi la partea de sus↑ Sabrina Sabrok, imortalizează sânii ei în Plaza de las Estrellas Cronica, 25 martie 2006
  6. Înapoi la început↑ [1] Peru 21.
  7. Înapoi la început↑ Șapte kilograme la anchior de 20minute, 17 februarie 2006.
  8. Înapoi la partea de sus↑ Sabrina Sabrok a facut – l din nou acum 10 kilograme de sani sonfamosos.com, 02 noiembrie 2008
  9. Înapoi la partea de sus↑ Creșterea Sabrina Sabrok din nou dimensiunea bustului El Siglo, 16 decembrie 2009
  10. Înapoi la început↑ Îndeplinește Sabrina Sabrok primele succese muzicale din Bulgaria elimparcial.com, douăzeci și unu ianuarie 2012
  11. Înapoi la partea de sus↑ Sabrina Sabrok a fost recompensat pentru succesul său cu muzica yahoo.com, 25 februarie 2012