Ryan Kennedy

Ryan Kennedy (născut la 6 din decembrie ca 1982 ) este un actor canadian și model. El este cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca „Travis Hollier“ , în seria de televiziune Whistler (2006) și „Jake Harrow“ pe canalul CW seriale de televiziune Hellcats (2010).



Kennedy sa născut în Winnipeg , cel mai mare oras din Manitoba , Canada . A absolvit Springs Christian Academy în Winnipeg, Manitoba. El are un frate mai mic pe nume Adam Kennedy.

Filmografie

Filme
an titlu rol
1996 jack George la 18
1996 țipăt Fantomă teen # 2
2002 abandon Trip Hop Inferno-Tortured Soul
2003 Mai mult decât se vede: Joan Brock Story Med Student
2004 Ziua de distrugere Eric
2004 În timp ce am fost plecat Duncan
2006 Un mic lucru numit Murder Randy Bates
2006 Doar o faza Graham
2006 Șoc la sistemul Walter
2006 invizibilul Matty
2007 Îmblânzirea Tammy Tristan
2008 Poison Ivy: Societatea secretă Blake Graves
2008 Storm Cell Ryan
2008 Chasing the Dragon Alb Ethan
2009 Tornade înghețate Gary
2009 Artistul-Break Up Mike
2010 hibrid polițai
2010 Cotului Mike Campbell
2013 Embrace of the Vampire Chris
2016 Twist of Fate Jeff
televizor
an titlu rol notițe
2006 fluieraș Travis Hollier rol recurent
2006 Lamă: Seria Cain episoade 2 și 3
2007 Hallmark Hall of Fame Josh Murakami Crossroads: O poveste de iertare
2007 Despre o fată Dan Gogebic episoadele 5 și 6
2007 E-Talk Zilnic însuși
2008 căpcăun Mike telefilme
2009 V David episodul 4
2009 Flashpoint Justin Fraser Episodul 6: “Remote Control”
2009 Smallville Rokk (Boy Cosmic din Legiunea de super-eroi) Episodul: „Judecata de apoi și Legiunea“
2009 Psych Garvin Episodul 2: „El mort“
2009 Stargate Universe Dr. Williams Episodul: „Pământul“
2009 traumatisme Terry Banner Episodul 1 și 3
2009 sanctuar Darren Wilson Episodul 10: „adormiti“
2010 Hellcats Jake Harrow
2010 Caprica Odin Sinclair 5 episoade
2013 Nearlyweds David film de televiziune

Legături externe

  • Această lucrare conține o traducere derivată de la Ryan Kennedy a Wikipedia în limba engleză, publicate de editorii lor sub GNU Free Documentation și Unported Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 .
  • Ryan Kennedy în Internet Movie Database (în limba engleză)