Rick Malambri

Rick Malambri ( 7 noiembrie din 1982 ) este un actor și model de american, cunoscut pentru rolul său principal în filmul de tineret Step Up 3D 2010.



Biografie

Malambri sa nascut pe 07 noiembrie 1982 în Florida, părinții ei sunt Jeannie Marie si Timothy Michael Malambri. Și- a început cariera ca un model ce a fost prezentat în reclame pentru Abercrombie & Fitch în 2004.

Cariera

În 2004 sa mutat la New York pentru a începe cariera ca un model și de dansator. 1 a început cariera de actor cu roluri mici în seriale de televiziune , cum ar fi Cum am cunoscut mama ta (2007) Criminal Minds (2009) și Party Down (2009)., Și sa mutat în film în 2010. În ciuda carierei sale înmugurire Rick a fost selectiv cu privire la rolurile el a fost de acord, menționând că el se străduiește să aleagă rolurile pe care nu-l prinzi in capcane.

Alte proiecte sunt Malambri dramă We Are Champions (2010), scenarist și regizor de film Mark Cross; film de groază 10.000 Usi (2010); și comedia romantica A Holiday Heist (2011), cu personajul principal, numit Duncan, care împreună cu un grup de studenti vor lucra de Crăciun într – o galerie specială de colegiu de arte fine. 2

Filmografie

  • Amintiri despre tine (2015) – Nicolas Perron
  • Jocul Minciuna (2011) – Eduardo Diaz
  • O vacanță Heist (2011) – Duncan
  • Suntem campioni (2010) – Kevin McDonald
  • 10.000 Usi (2010) – Steven Talbert
  • Step Up 3D (2010) – Luca
  • Britney Spears Dacă U Seek Amy (2009) – Britney Soț
  • Surogate (2009) – Clerk
  • Party Down (1 EP 2009) – Bran
  • Criminal Minds (1 EP 2009) – Dan Keller
  • Soldați universale (2007) – locotenent Ash
  • Cum mi – am întâlnit cu mama ta (1 EP 2007) – Floppy Haired Guy

A se vedea , de asemenea ,

  • Step Up 3D
  • Cum mi-am întâlnit cu mama ta

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ A & F model Rick Malambri , accesat 19 martie 2012. (engleză).
  2. Înapoi la top↑ stele Rick Malambri în “Step Up 3D” , ca Luke , accesat 19 martie 2012. (engleză).