rebelii

Rebel este un grup spaniol de rock and roll și rockabilly , de la Barcelona , a cărui formare inițială a inclus Carlos Segarra , Aurelio Morata și Moisés Sorolla.



Carlos Segarra

Carlos Segarra este fondatorul grupului. De la vârsta de 16 ani a fost juca în public în unele localități de interpretare versiuni ale Jerry Lee Lewis , The Beatles , Bob Dylan și mai ales pe Eddie Cochran . Prietenul său Loquillo a sprijinit – l ca un manager și apoi s – ar uni forțele pentru a monta un grup muzical, Teddy, Loquillo și prietenii săi . In 1978 parte a grupului Old Mail (bass si voce), impreuna cu Joe Luciano (voce și chitară), Pedro Martínez (chitară și voce) și bile (tobe).

În 1979, Carlos Segarra, împreună cu Aurelio Morata Moisés Sorolla la bass și tobe, a fondat rebelii.

La scurt timp după aceea, în 1980, împreună cu The Untouchables , acompania Loquillo Vremurile se schimbă , un album care a ajuns la anumite faima cu piesa Acest lucru nu este Hawaii .

Rebelii

Prin adăugarea de viteză la pian, în 1981, Rebels înregistra primul lor album : bere, fete si … rockabilly! , În care apar piese ca Rock vârcolac și Rocker .

Mai târziu, în 1982, au inregistrat un singur Carolina / Prea mult whisky, care participă , de asemenea , Jordi Simó, chitarist al trupei de-a lungul anilor 1981-82.

Mini album apare si prin gemeni: 1985 (Segarra-Morata-Sorolla cu formarea de noi trio) Aceasta este rocanrol unde grupul repertoriul clasic cum a găsit Harley 66 , Acest mers sau titlul cântecului disc.

In 1986 discul apare Rebeli cu o cauza . Aurelio Morata derecunoscuta iar cele patru siruri de caractere Roto Tony Nervio și sa alăturat saxofonistul Dani Pérez . În ea, ele apar subiecte ca să fii o stea , noapte de acțiune , nu – mi place să lucrez și mescalină .

Ei încep să fie cunoscute în domeniu, și în 1987, a înregistrat trăi preferință în viață , care apar în mod repetat la televizor.

La scurt timp după aceea, în 1988, au înregistrat Dincolo de bine și rău , cu o temă care devine hit -ul verii, Marea Mediterană . In tot acest timp, aparițiile sale la radio și televiziune sunt constante. Un subiect care a devenit în cele din urmă un rock clasic , de asemenea , scoate în evidență spaniolă , sub lumina lunii .

În 1995 au înregistrat al doilea Rebeli lor album live Practic … Rebeldes , produs de Jaime Stinus , care joacă cele mai bune lor – cunoscute cântece: Marea Mediterană , Rock vârcolac , Rebeca , mescalina , etc, cu care apare de asemenea , piesa Burning love , o versiune clasica a Burning love facut celebru de Elvis Presley , și adaptat de Carlos Segarra . Există , de asemenea , invitati pe acest album: Antonio Carmona , Ariel Rot , Diego Cortés, Javier Vargas și Jaime Stinus proprii.

gama curentă a benzii

  • Carlos Segarra : voce și chitară.
  • Juan Francisco García de Maya Wicky : tobe si voce.
  • Alfonso Múgica: contrabas.
  • Antonio Garrido: scăzut.
  • Dani Pérez : saxofon si voce.
  • Aurelio Morata: chitară, voce și voci.

Discografie

  • 1981: Bere, fete si … Rockabilly!
  • 1982: Carolina / Prea mult whisky
  • 1985: Aceasta este Rocanrol
  • 1986: Wild Hogs
  • 1987 De preferință, trăiesc (vii)
  • 1988: Dincolo de bine și rău
  • 1990: trup și suflet
  • 1991: Times Rocanrol
  • 1991: Heroes
  • 1993: The Rose și Crucea
  • 1995: Practic … Rebeldes (vii)
  • 1997: Carne de rechin
  • 1999: Viciile și virtuților
  • 2003: Rebelii și Rebel (compilare tribut)
  • 2008: Mas Sabe el diablo
  • 2009: 1979-1985 Rebel. Include: bere, fete și Rockabilly – Aceasta este Rocanrol – Eroi și benzi mansarda (versiuni demo )
  • 2010: lumina de noapte, zile de gaz CD + DVD (live)
  • 2011: Wild Hogs (reemitere + piese live din 1986 tur)
  • 2013: Acțiunea 123

Carlos Segarra Discografia

  • 1990: Evul Lulu ( BSO )
  • 2000: Rock and Roll Club Vol 1.
  • 2007: Rock and Roll Club – Înapoi la club