Paulo César Quevedo

Paulo César Quevedo de la Vega 1 sa născut în Ciudad Juarez , Mexic 1 februarie din 1975 . Este un actor mexican . A fost o cântăreață pop mexican “grupuri Kairo ” și ” Ground Zero “.



Actorul a fost , de asemenea , recunoscut în rolul lui Alberto Gutiérrez în telenovelei La mujer en el Espejo lanțului de Telemundo , telenovele înregistrate în Columbia , schimbul de credite cu Gabriela Vergara , Paola Rey si Juan Alfonso Baptista , printre altele. El a efectuat , de asemenea , în alte telenovele ca să nu uităm niciodată lanțul Venevision , înregistrate în Statele Unite ale Americii. La scurt timp după aceea el se întoarce la Telemundo , acționând în Camerista din Manhattan , Soț de închiriat

În prezent , acesta are un contract de exclusivitate cu lanțul de Telemundo

Filmografie

Telenovelele

  • Revenge (2016) …. Luis Miguel Martinez
  • Les prettlones (2015-2016) …. Walde
  • Scandaluri (2015) …. Părintele Rafael Valdéz / Manuel Navas – “Juan Alfonso Caballero”
  • Route 35 (2015) …. Tomás Ortíz
  • Regina Hearts (2014) …. Isidro Castillo
  • Soț de inchiriat (2013) …. Ioan Paul Palmer Silva
  • Bruiser (2012) …. Tomás Buenaventura
  • O servitoare din Manhattan (2011-2012) …. Víctor Mendoza
  • Heart Pasionat (2011) …. Felipe López
  • Confesiunile roman (2011)
  • Burn Notice (2010) …. Eddy
  • Pecadora (2009-2010) …. fitilului / Adalbert
  • Final de timp (2009) …. Armando “El Cuervo”
  • Dona Barbara (2008-2009) …. Balbino Paiba
  • Tradarea (2008) …. Delfino
  • Mama Moon (2007) …. Tirso Reinoso
  • Destine furate (2006-2007) …. René Romero
  • Nu uita niciodată (2005) …. Patricio de la Nuez
  • Deciziile (2005)
  • Femeia în oglindă (2004-2005) …. Alberto Gutiérrez
  • Sassy Dragoste (2003-2004) …. Jonathan Muñóz
  • Orice merge (2002) …. Cezar
  • Prieteni și rivali (2001) …. Edgar
  • Femeile, cazuri de viata reala (2001)
  • Jane Eyre (1999) …. Ariel
  • Draga mea Isabel (1996-1997) …. Ernesto

Filme

  • Locos și periculoase (2016)
  • Justiciero 2 (2015)
  • Justiciero (2015)
  • Poveste fără Hadas (2011)
  • Reporterul Wild (2007)

Premii

Premii Wonder

an categorie telenovelă rezultat
2009 Cel mai bun Villain Dona Barbara câștigător

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Paulo On-line [@ ]