Paco Delgado

Francisco “Paco” Lopez Delgado este un designer de costume Canare insula Lanzarote . El a fost nominalizat de Academia din categoriile de Premiul Oscar pentru cele mai bune costume cu două ocazii: la Oscar Premiile celor 85 pentru filmul Miserables , iar Oscarurile 88TH pentru filmul Fata daneză . 1



Filmografie

  • Multiple (2016)
  • Grimsby (2016)
  • Fata daneză (2015)
  • Cei 33 (2015)
  • Witching & bitching (2013)
  • Les Miserables (2012)
  • Snow White (2012)
  • Pielea în care trăiesc (2011)
  • Ultima Circul (2010)
  • Biutiful (2010)
  • O oră în cele Insulele Canare (2010)
  • Sexykiller (2008)
  • Crimele din Oxford (2008)
  • Guantanamera (2007)
  • Vânturile Rough (2006)
  • crima Ferpecto (2004)

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ “The 85th Academy Awards (2013) nominalizații și câștigătorii” . Academia de Arte Motion Picture și Științe . AMPAS . Adus de 24 martie 2014 .