Orchestra Brian Setzer

Setzer Orchestra Brian este o orchestra de leagăn , rockabilly , psychobilly si alte subgenuri muzicale formată în 1990 de către Brian Setzer , cântăreț și chitarist virtuoz al trupei populare rockabilly Stray Cats . Este una dintre cele mai importante trupe ale stilului cunoscut sub numele Renașterii Swing sau neoswing , bazat pe salvarea leagăn sunetul anilor ’40 și ’50 ai secolului XX a fuzionat cu mai multe stiluri moderne. Se diferențiază de alte trupe ale genului ( de obicei compus din chitara, bas, tobe, trompeta, saxofon și trombon) pentru numărul mare de instrumente de suflat, cu patru trompete, patru tromboane și cinci saxofoane. Astfel , acesta a atins o mare forță în atacurile și melodii. Trupa a crescut la faima cu un singur salt ei Jive Un „Plângeți un cântec de Louis Prima și este una dintre putinele trupe care au supraviețuit neoswing 90 menține succesul. Ei au participat la mai multe filme de jucat în Woodstock 99 , și a apărut de mai multe ori în diferite emisiuni de televiziune.



Formarea

  • Bernie Dresel – Acumulator
  • John Hatton – bas
  • Va Mrillo – trompeta
  • Bob M. Bennett – trompeta
  • Kevin Norton – trompeta
  • Steve Reid – trompeta
  • Tim Misica – saxofon
  • Charlie Peterson – saxofon
  • Vince Trombetta – Sax
  • Mark Visher – saxofon
  • Jim Youngstrom – saxofon
  • Jason Thor – trombon
  • Robbie Hioki – trombon
  • Jeremy Levy – trombon
  • Greg Varlotta – trombon
  • Julie Reiten – coruri si voci
  • Leslie Spencer Smith – coruri si voci
  • Brian Setzer – chitara si vocalist

Discografie

albume de studio

  • 1994: Setzer Orchestra Brian
  • 1996: Guitar Slinger
  • 1998: Dirty Boogie
  • 2000: Vavoom!
  • 2002: Boogie Woogie Crăciun
  • 2005: Dig Asta Crazy Crăciun
  • 2007: Big Night Out Wolfgang
  • 2009: Songs de la Lonely Avenue
  • 2015: Rockin „Rudolph

albume și albume live

  • 2001: Jumpin „East Java (album live)
  • 2002: Cel mai bun al Big Band (hit – uri mari)
  • 2004: Colecția Ultimate (album live)
  • 2008: Cel mai bun de colecție ( cele mai mari hituri)
  • : 2008 Colectia de Crăciun Ultimate ( cele mai mari hit – uri)
  • 2010: (! Live) Nu te pune cu un Big Band (album live)

DVD live

  • Brian Setzer Orchestra live din Japonia (2001)
  • Brian Setzer Orchestra live: Crăciun Extravaganza (2005)
  • Brian Setzer Orchestra: Un Rockin „Noapte – Live In Montreal (2007)
  • Setzer Orchestra Brian – Nu te pune cu o bandă mare (2010)