Natassia Malthe

Natassia Malthe ( 19 ianuarie ca ca 1974 ) este un model și actriță norvegiană – Malaya .



Biografie

Natassia este cel mai tânăr dintre cele două fiice. Ea a fost născut în Oslo, Norvegia, și jumătate Malaya . Mama lui este de la Kota Kinabalu , Sabah . 1

El a mers la dans școli din Scoția , Norvegia și Canada , și Royal Ballet Winnipeg , The Academia de Balet Goh , și Opera norvegiană , pentru care a cântat și a dansat în timp ce terminarea liceului. Mai târziu , sa mutat la Londra , unde a studiat teatru și apoi sa mutat în Canada , unde a făcut prima apariție de televiziune.

El a fost un model de modă și a apărut , de asemenea , în revista pentru bărbați Maxim . El a participat la campania de publicitate pentru LG în rolul lui Scarlet. campanie TV pentru companie, produs de David Nutter , simulat o nouă serie de televiziune.

Ea este cea mai tânără dintre două surori. Tatal sau este un profesor și mama ei este o asistentă medicală pensionar chinez-Malay origine. Uneori apare sub numele de scenă Natasha Malthe sau Lina Teal.

Malthe locuiește în prezent în Los Angeles, California.

Filmografie

  • Chaos (2005) (ca Gina Lopez)
  • Elektra (film) (2005) După cum tifoidă
  • Skinwalkers – Puterea Blood (2006)
  • DOA: Dead or Alive (2006)
  • BloodRayne 2 (2007)
  • BloodRayne: Al treilea Reich (2010)
  • Vikingdom (2013) ca Brynna
  • The Good, Bad și morții (2015), Christine
  • Natassia (2017) și Natassia, de asemenea, un producător.

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Randhawa, Naseem (25 noiembrie 2011). „Natassia pe a fi din Malaezia” . Cinema Online . Adus de 03 martie 2012 .