Natalia Kim

Natalia Kim este o actriță , model de si prezentatoarea de televiziune Argentina de origine din Asia . Bunicii săi au fost coreene și tatăl său, japoneză . 1



Cariera

Natalia Kim a studiat comedie muzicală la „Instituto Julio Bocca“, renumitul dansator Julio Bocca , și integrează „Instabil Compania Club 69“.

În televiziune , a participat în anul 2002 , „programul Always Ready “ pentru Canal 13 , unde a început ca un cronicar și apoi să ia parte la diverse sectiuni fixe de schite si parade. Mai târziu, el a avut acțiuni în ficțiunile ca ” Malandras ” ( Canalul 9 ) și ” Los Roldán ” ( Telefe ), plus “programul Mentime care mă iubesc , ” care a condus Ronnie Arias de Canal 13 . În 2005 el a condus „programul Tao de sex si dragoste “ pe canalul Infinito . 1 În perioada martie din 2008 și ianuarie a anului 2009 , a lucrat în „ El Muro Infernal “ , în Telefe , ca domnișoara murítă, și este acum parte din „ Just in time “ , de asemenea , în Telefe , în cazul în care ea a jucat Rosa.En Foca 2006 el a acționat în sufletul pirat ca „master“

În filmul , el a jucat în filmul încă nepublicat „ El Tigre Escondido “ de Luis Barone, împreună cu Alejandro Awada și Mausi Martinez. 2 El a mai jucat în filmul independent „ Regatul meu pentru o farfurie zburătoare “ , în regia lui Tetsuo Lumière. În cele din urmă, el a servit în anul 2009 , în filmul ” 100% Lucha: Lord of the clonelor “.

Filmografie

TV

  • Always Ready ” ( 2002 de – 2003 de ), după cum Wang Zece.
  • Malandras ” ( 2003 ), ca Shi Lu.
  • Mentime Îmi place ” ( 2004 ) și Kim.
  • Los Roldán ” ( 2004 ) , ca Yuri.
  • Alma Pirata ” ( 2006 ) și master
  • Tao de sex si dragoste “ ( 2005 ), în rolul de dirijor.
  • Brain Wall ” ( 2008 de – 2009 de ), Miss murítă.
  • Just in Time ” ( 2009 de – anul 2010 ), ca Foca Rosa.
  • Singurii ” ( 2011 ), Akira.
  • Loco x Vos ” ( 2016 ), ca și Yim.

Film

  • El Tigre Escondido ” ( 2003 ) , ca Nancy. 3
  • TL-1: Regatul meu pentru o farfurie zburătoare ” ( 2004 ), ca Nadia Schaffer.
  • Dragostea Autocollant ” ( 2007 ).
  • Adâncimile ” ( 2007 ) și China.
  • TL-2: Fericirea este o legendă urbană ” ( 2009 ).
  • 100% Lucha: Lord of the Clones ” ( 2009 ).

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b Sexul este o afacere mare Clarin – 05 iunie 2005
  2. Înapoi la partea de sus↑ cinenacional.com, Tiger Hidden
  3. Înapoi la început↑ National Cinema