Mora Furtado

Mora Furtado ( Buenos Aires , Argentina , 7 martie din 1946 ) este un fost model, actriță și gazdă TV Argentina , cu o vastă experiență. Născut cu numele de María Rosa Furtado.



Cariera

Mora Furtado a început ca model de pasarena cu alte extrem de recunoscut în mediu ca Teresa Calandra , Carmen Yazalde , Adriana Constantini , Anama Ferreyra , Evelyn Scheidl , chunchuna villafañe , Ginette Reynal , Tete Coustarot și Patricia Miccio . El a lucrat pentru designeri de place de Pancho Dotto , Jorge Ibáñez , Ricardo Piñeyro , Gino Bogani și Laurencio Adot .

În timp ce participa la un profit parada a fost reperat de către reprezentantul Hermes din Paris pentru a fi una dintre fețele exotice care reprezintă moda revoluționară a anilor ’70.

Mare și a reprezentat Nene de la Placette , un colector e piese de la branduri precum Chanel, Balenciaga si Elsa Schiaparelli, care a dezvoltat o linie de Bijou contemporane. 1

Filmul a avut unele incursiuni ca actrita de sprijin în filme estelarizadas de figuri precum Elsa Daniel , Héctor Pellegrini , Marilina Ross , Ricardo Bauleo , Norma Pons , CIPE LINCOVSKY , Natalia Oreiro , Daniel Hendler , și Soledad Silveyra , printre altele. 2

Televiziunea a avut dublu rol atât ca o actrita ca gazdă a mai multor cicluri, una dintre cele mai populare canal Utilísima prin satelit în anii ’90.

Ea a fost căsătorită timp de mai mulți ani cu aristocratul Raul Alzaga Unzue Peralta Ramos, cu care a avut trei copii: Mora, Raul și Juan. În 1995 el a suferit una dintre cele mai dureroase momente ale vieții sale după ce a pierdut fiul ei în vârstă de doar 5 ani cand a murit strivit accidental de un televizor.

La 8 august 2013 prima pagină a ziarelor ca o victimă a așa – numită răpire virtuală pentru a primi un apel ciudat , în care a cerut eliberarea fiului său Ioan , în schimbul 50.000 de dolari. 3

Filmografie

  • 1968: Ufa cu sexul (nepublicate) Producția 1967/8).
  • 1979: Mannequin de înaltă tensiune … Producția 1967/8).
  • 2011: Prima mea nuntă . 4

TV

  • 1989: Utilísima .
  • 1996: Mora noapte , eliberat de Canalul Femei.
  • 2005: Cu toate că nu am văzut – l .
  • 2008/2012: Harder Ei vin (invitat special)
  • 2013: Codul Femei .
  • 2014: Văduvele și copiii de Rock & Roll .

Referenți

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www.10en8.com/nota_detalle_columnas.php?idNota=1000130
  2. Înapoi la partea de sus↑ alb Pazos, Roberto (2004). Scurgerile Fugii: Dicționar de poliție Films . Buenos Aires: Corregidor. p. 201.
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://www.clarin.com/policiales/angustiante-momento-vivio-Mora-Furtado_0_1005499607.html
  4. Înapoi la partea de sus↑ http://www.cinenacional.com/persona/mora-furtado