Mister Cartoon

Marcos Machado, 2 mai bine cunoscut sub numele de Mark, Mark, desene animate sau Mister Cartoon , este un artist de tatuaj și graffiti de origine mexicana ; El locuiește în orașul Los Angeles , California . De la o vârstă fragedă, Mister Cartoon a dat seama că avea aptitudini pentru desen și a plecat să lucreze într – un studio de la doisprezece ani. După ce a crescut în zona portului din Los Angeles County, el a început cu aerografiere , înainte de adoptarea Fineline Style , arta tatuaj care sa dezvoltat în sistemul penitenciar din California. 3 Adesea este numit ca fiind unul dintre cei mai respectați artiști tatuaj. 4



De asemenea , acesta are propriul studio, un magazin de tatuaj și îmbrăcăminte numit Joker brand de îmbrăcăminte . 5 are particularitatea de tatuare , fără culoare , și funcționează pe toate tipurile de suprafețe și obiecte, cum ar fi ceasuri , mașini , t – tricouri , printre altele. 6

Lucrul

Machado a lucrat pentru artiști și personalități recunoscute pe scară largă în arte și mass – media de sport , cum ar fi Eminem , Beyoncé , Kobe Bryant , Snoop Dogg , Justin Timberlake , Lewis Hamilton , printre multe altele. 7

În plus față de tatuaje, munca Machado a fost folosit de Nike , Toyota , T-Mobile , MetroPCS și Grand Theft Auto . 2 Lucrările sale apar și în editori majore , cum ar fi revista Rolling Stone , ziarul The Wall Street Journal , în GQ , printre altele. 8

Prețul lucrărilor lor variind de la 100 la 20.000 de dolari . 9

Filmografie

  • 2003: Scarface: Originile unui hip hop clasic
  • 2004: Drop
  • 2006: Stussy World Tour
  • 2007: Ball Hustla lui
  • 2011: Arta pe străzile și în afara în: Povestea artei în Streets
  • 2012: Proiectul DUB Magazine
  • 2013: Tattoo Nation , GGN: dublu G News Network Snoop Dogg si cum am Rock It
  • 2015: NWA & Eazy-E: Kings of Compton si ca eu sunt: Viața și timpurile lui DJ AM

A se vedea , de asemenea ,

  • Chris Garver
  • Kat Von D
  • Chris Núñez

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Alcala, Natalie. “CUM SE truditori DE LA KID LOS ANGELES DEVENIT CELEBRE STAR WORLD-ART” (în limba engleză) . Cetățeni al umanității . Accesat decembrie 2015 .
  2. ↑ Salt la:a b Lee, Chris (04 aprilie 2009). „În lumea tag – ul, este Mister Cartoon ‘ (în limba engleză) . The New York Times . Accesat decembrie 2015 .
  3. Înapoi la început↑ Norris, Michele (1 ianuarie 2003). „Mister Cartoon creștere Empire Tattoo” (în limba engleză) . NPR . Accesat decembrie 2015 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ „Mister Cartoon:“ Nimic în această lume este dat de „“ (în limba engleză) . XXL revista . Accesat decembrie 2015 .
  5. Înapoi sus↑ ( DeMello, 2014 , p. 8)
  6. Înapoi la început↑ Meruane, Tamara. „Dl . Cartoon ” (în limba engleză) . Jóia Magazine . Accesat decembrie 2015 .
  7. Înapoi la partea de sus↑ Kaplan, Michael (04 iunie 2013). „Mister Cartoon LA” (în limba engleză) . New York Post . Accesat decembrie 2015 .
  8. Înapoi la început↑ ‘ ” Anjel luând selfie ..” Mister Cartoon! ” (În limba engleză) . CNN . Accesat decembrie 2015 .
  9. Înapoi la început↑ „Skin încă panza favorit domnului Cartoon (în limba engleză) . Astăzi . Accesat decembrie 2015 .