Mike Vogel

Michael James Vogel (n. Abington , Statele Unite ale Americii , 17, iulie ca 1979 ) este un actor și model de american care a lucrat la filme ca Rumor Has It … (2005), Poseidon (2006) și Cloverfield (2008). Câștigător al Screen Actors Guild Award pentru cel mai bun Ensemble . 1



Biografie

Mike Vogel sa născut la 17 iulie 1979 in Abington, Pennsylvania (Statele Unite). A crescut în orașul Warminster , de asemenea , în statul Pennsylvania. El are doi frați mai mici, Daniel Aaron și Cristina. A urmat William Tennent High School , unde a făcut parte din echipa de luptă . În 2000 ea a calatorit de multe ori la New York , pentru audiții pentru a lucra ca un actor sau model. Căsătorit cu fostul model Courtney Vogel în ianuarie 2003 și a avut două fiice și un fiu, Cassy Reneé Vogel (născut la 20 februarie 2007), Charlee B. Vogel (născut la 02 iunie 2009) și Gabriel James Vogel (născută în 2013). 2

Cariera

Vogel a început să lucreze ca un model pentru Levi și a primit un rol recurent în serialul de televiziune Grounded pentru Viață între 2001 și 2004. Prima sa participare semnificativă de film a venit cu filmul de groază The Texas Chainsaw Massacre (2003). În 2005 a participat la Havoc cu Anne Hathaway , care a fost lansat direct-to-video de ; 3 și în comedia romantică zvonește … cu Jennifer Aniston și Kevin Costner . El a jucat Christian în remake – ul lui Poseidon (2006), cele mai mari incasari din cariera sa cu film de 181 de milioane de dolari pe plan internațional. 4

În 2008 a participat la Cloverfield și mai târziu ajung personaje secundare în afara Ea a My League (2010) și drama Blue Valentine (2010). În 2011 el sa alăturat oferte de The Help , pentru care a primit premiul Screen Actors Guild pentru Cel mai bun Ensemble , 1 și seria de televiziune Pan Am , in care joaca Christina Ricci . 5

Din 2013 până în 2015 a apărut în seria de CBS , sub cupolă de joc Dale „Barbie“ Barbara. Serialul a fost anulat după al treilea sezon.

Filmografie

Cinema:

  • Grind (2003)
  • Prea rău despre Your Girl (2003)
  • The Texas Chainsaw Massacre (2003)
  • Sisterhood de pantaloni Călătorind (2005)
  • Supercorss (2005)
  • Havoc (2005)
  • Zvonurile spun … (2005)
  • Poseidon (2005)
  • Cafeina (2006)
  • Decesele Ian Stone (2007)
  • Cloverfield (2008)
  • Peste tot în Hall (2009)
  • Graves deschise (2009)
  • Nu-i de nasul meu (2010)
  • Blue Valentine (2010)
  • Ploaie Heaven (2010)
  • Care este numărul tău? (2011)
  • Ajutorul (2011)
  • McCanick (2014)

TV:

  • Grounded for Life (15 episoade, 2001-2004)
  • Wuthering Heights (2003)
  • Grounded for Life (2004)
  • Empire State (2009)
  • Miami Medical (13 episoade, 2010)
  • Pan Am (2011)
  • Bates Motel (2013)
  • Sub Dome (2013-2015) (26 episoade)
  • În visele mele (2014)
  • Amintiri despre tine (2015) (105 episoade)
  • Sfârșitul copilăriei (miniserial) (2015) [1]

Premii

Screen Actors Guild Award
an categorie film rezultat
2012 Cel mai bun afacere Ajutorul câștigător
2016 Cel mai bun Villain: Dimitri Miller Nu există amintiri câștigător

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b „Premiile SAG Lista câștigătorilor: Ajutorul , Viola Davis, Jean Dujardin, Boardwalk Empire , Modern Family , Steve Buscemi, Jessica Lange” . Termen limită (în limba engleză) . 29 ianuarie 2012 . Adus de 30 ianuarie 2012 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ „Mike Vogel Biografie” (în limba engleză) . Yahoo!. Arhivat din original la 16 noiembrie 2015 . Adus de 09 martie 2011 .
  3. Înapoi la partea de sus↑ „info de lansare pentru Havoc “ . Evaluări (în limba engleză) . Adus de 04 martie 2011 .
  4. Înapoi la început↑ ” Poseidon la Box Office Mojo» . Box Office Mojo (în limba engleză) . Adus de 04 martie 2011 .
  5. Înapoi la început↑ tătară, Andre (16 iulie 2011). “Mike Vogel se alătură lui ABC Pan Am ” . New York Magazine (în limba engleză) . Adus de 14 decembrie 2011 .