Michael Cruz

Nașterea

Michael Cruz sa născut la 23 noiembrie din 1962 de la Londra ( Anglia ), la părinți cubanez.



Biografie

Este renumit pentru dublarea Sebastian crab în ” The Little Mermaid ” și câinele Dodger în ” Oliver & Company .”

În 1981 a înregistrat un album în limba engleză intitulat „ Heart nu va uita niciodată “ , iar în 1984 a înregistrat un alt album intitulat „ Momente de dragoste “.

De asemenea, este antrenor Hawks. Are păsări și șoimi proprii, disponibile pentru utilizare în filmarea de filme.

Interpretează documente engleză , Latină , Marea Mediterană și Orientul Mijlociu.

Fluent în engleză și spaniolă .

În prezent, cele mai multe ori acționează în scurte lucrări.

Discografie

Inima nu uită niciodată ( 1981 ):

  • Timp lung, nr Dragoste
  • Acest timp
  • Când facem dragoste
  • Inima nu uită niciodată
  • You Got Me Prelungiri Lovin“
  • Late Late Show
  • O inimă este rupt fiecare minut
  • Singurul joc din oraș (nelansate anterior)
  • Joy (nelansate anterior)
  • Nu Pity (nelansate anterior)
  • Niciodată din nou (nelansate anterior)
  • Late Late Show ( “mi-Light”) (nelansate anterior)

Momente of Love ( 1984 ):

Pe acest album a format un parteneriat artistic cu cantaretul Isela Sotelo . Împreună, ca un duo, ei se cheamă „ După toate “.

  • Momente de dragoste
  • Medley (1)
  • Medley (2)
  • Medley (3)
  • Voi fi acolo
  • Medley (4)

Filmografie

Overdubs

  • ( 1988 ): Oliver & – Dodger
  • ( 1989 ): The Little Mermaid – Sebastian
  • ( 1994 ): Enchanted Printesa – Căpitanul gărzii de Rey William

Filme

  • ( 2003 ): mintea umană – (suplimentar)
  • ( 2003 ): Ucigașii Midsummer – Hippy (extra)

Filme de scurt metraj

  • ( 2003 ): Parinoria – Man Paranoid
  • ( 2003 ): Cottingley Fairies – (extra)
  • ( 2003 ): Dreamer – Dancer