meteorii

Meteorii este un grup de psychobilly , din Marea Britanie .



Istoricul

Meteorii sunt o trupa a genului psychobilly din Marea Britanie . Deși sunt discutate originile psychobilly, meteorii sunt considerate ca fiind primul stil de bandă. Astfel, fanii trupei sunt cunoscute de a folosi expresia „Numai Meteori sunt adevărate psychobilly“ (folosind acronimul „OTMAPP“ engleză „Numai meteorii psychobilly sunt pure“).

Meteorii a fost fondată în 1980 de către Paul P. Fenech ( chitară și voce), Nigel Lewis ( bas ) și Mark Robertson ( tobe ). Înainte de a se alătura grupului, Fenech si Lewis a jucat în alte trupe rockabilly , dar a părăsit trupa lor anterioară, Raw Deal, pentru a experimenta cu un sunet nou să se amestece în lucrarea sa ficțiune versuri știință și groază , cu un mix muzical de punk si rockabilly . Acest amestec este cunoscut sub numele de psychobilly care. Primul lor concert a fost la Noaptea Rockabilly la The Sparrow Hank, în nordul Londrei , dar a fost întreruptă din cauza imaginii lor punk, cu toate acestea astăzi au preluat din nou în cariera sa muzicală.

Membrii

Membrii actuali

  • P. Paul Fenech – chitară și voce
  • Mark Burnett – Contrabajo
  • Wolfgang Hordemann – Acumulator

Membrii anterioare

  • Nigel Lewis – si bass electric (1980-1982)
  • Mark Robertson – Acumulator (1980-1982)

Discografie

Albume

  • In Heaven 1981
  • Wreckin Crew 1983
  • I Live 1983
  • strechea 1984
  • Blestemul mutanților 1984
  • Respirația Monkey 1985
  • Sewertime Blues 1986
  • Muzica Pentru Oribil Oribil Horrible Band oameni după – II live 1986
  • Adolescenții din spațiul cosmic 1986
  • Nu atingeți Bang Bang fructe 1987
  • bisuri 1987
  • Live și Loud 1987
  • Noaptea de vârcolacul 1987
  • Doar Meteori sunt pure Psychobilly 1988
  • Mutantul maimuță și Surfers de la Zorch 1988
  • Adolescenții din spațiul cosmic 1989
  • Undead, sobră și de Unstoppable 1989
  • III live – Stiluri live bolnavilor și nerușinate 1990
  • I Live live I și II 1991
  • Roll Madman 1991
  • Demonopoly 1992
  • Live IV – Wreckers International 1992
  • Pe cine iubești? 1992
  • Wreckin Crew 1993
  • No Surrender 1994
  • Live, Leary și nenorocit Tare 1995
  • Instrumentals mentale 1995
  • Corpse Grinder – cele mai bune din Meteori 1995
  • Cimitirul Stomp (Cel mai bun de Meteori 1981-1988) 1995
  • Bine ați venit la Pit Wreckin“ 1996
  • In Heaven 1996
  • International Wreckers II – benzi pierdute ale zorch 1996
  • Bastard Sons Of A rock „n roll Devil 1997
  • III live – Stiluri live a bolnavilor și Shameless 1997
  • Undead, sobră și de Unstoppable 1999
  • Cu dragoste de la Zorch 1999
  • John Peel Sessions (1983-1985) 1999
  • Noaptea de vârcolacul 1999
  • Blues Sewertime / Nu atingeți Bang Bang fructe 1999
  • Respirația Stampede / Monkey 1999
  • Mutantul maimuță și Surfers de la Zorch 1999
  • Pt de Meteori Vs lume. I 1999
  • Pt de Meteori Vs lume. II 1999
  • Psychobilly Revoluția 2000
  • Wreckin Crew 2000
  • Meteori Vs lumea 2000
  • Jos Psycho 2001
  • Bastard Sons Of A rock „n roll Devil 2001
  • Single Anagram Colectia 2001
  • III live – Stiluri live a bolnavilor și Shameless 2001
  • Final Conflict 2002
  • Wreckin „live 2002
  • Wreckin Crew 2003
  • psychobilly 2003
  • Din Dincolo de 2003
  • Iadul din Pacific 2004
  • a hynms din Hellbound I 2006
  • Imnurile Hellbound versiune specială 2006
  • Puterea de 3 2016

EP

  • Meteor Madness 1981
  • Kid Radioactive 1981
  • Meteorii Meets Screaming Lord Sutch 1981
  • Înebunit 1981
  • Johnny Remember Me 1982
  • Rock Mutant 1982
  • Sunt doar un câine 1984
  • Sunt doar un câine 1984
  • Foc Foc 1986
  • Stampede 1986
  • Bad Moon Rising 1986
  • Hogs & Cuties 1986
  • Rock Mutant 1986
  • Surf Oraș 1986
  • Arhiva 4 1986
  • Du – te prieteni Go 1987
  • Vă rugăm să Nu atingeți 1988
  • Rawhide 1988
  • Cineva a pus ceva în băutură 1988
  • Bad Moon Rising 1991
  • Chainsaw Boogie 1991
  • Iadul nu este fierbinte suficient pentru mine! 1994
  • Slow Down Tu Grave devalizare Bastard 1996