Mercedes Lambre

Mercedes Lambre Rodriguez , mai bine cunoscut sub numele de Mercedes Lambre , 3 ( 5 din octombrie ca și 1992 în La Plata , Buenos Aires , Argentina ) este o actriță , cântăreață , dansatoare și model de Argentina. Este cunoscut pentru Ludmila dă drept, antagonistul principal din seria de Disney Channel , Violetta . 4



Viața și cariera

Mercedes Lambre a început formarea sa artistică în orașul său natal , unde a fost antrenat în actorie, cântând și dansând. Ea a studiat actoria cu Lito Cruz , printre altele, cântând și dansând CEFOA Academy, specializata in dans jazz , dans stradă și dans spaniol . 5

Și- a început cariera ca un model din semnalul de televiziune cu plată Utilísima . Prima sa participare într – o ficțiune a fost în seria de Disney Channel , Violetta (2012-2015) , în iunie, unde a jucat Ludmila, 7 5 rece și plin de farmec „Studio 21“ fată. 8

În 2013, Lambre a participat cu castmates sale din turneul Violetta trăiesc în America Latină și Europa. În cazul în care , în 2015, sa întors să participe cu colegii lui turnat un nou turneu mondial , care , în acest caz a fost intitulat „International Violetta live Tour Adio Tour“ , în septembrie

Filmografie

cinema
an titlu caracter notițe
2014 Violetta: concert Ludmila Ferro Concert de film
2016 Tini: Marea schimbare de Violetta Costar
televizor
an titlu caracter notițe
2012-2015 Violetta Ludmila Ferro antagonist principal; Disney Channel Original Series
2017 Heidi, bine ai venit acasa Emma Costar; Seria Nickelodeon America Latină

Discografie

coloane sonore
  • 2012: Violetta 5
  • 2012: Cântatul este ceea ce eu sunt 5
  • 2013: Astăzi suntem peste 10
  • 2013: Violetta live 11
  • 2014: Gira cântecul meu
  • 2015: Am crescut în sus împreună
simplu promotionale
  • „Împreună suntem“

Tours

  • Violetta trăiesc (2013-2014)
  • Violetta live (2015)

Premii și nominalizări

an premiu categorie producere rezultat
2012 Choice Awards Argentina Kids’ josnic Violetta Câștigător luna decembrie 13
2013 Kids’ Choice Awards Mexic Nominalizat 14 15
Choice Awards Argentina Kids’ câștigând 16
2014 Choice Awards Columbia Kids’ câștigător

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ „Garotos & Garotas Casting» . Garotos & Garotas Casting . Accesat 29 august 2013 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ „Mercedes Lambre intervievat la premiera Violetta zile 2» . revista Teen . Accesat 29 august 2013 .
  3. Înapoi la partea de sus↑ „Garotos & Garotas Casting» . Garotos & Garotas Casting . Accesat 29 august 2013 .
  4. Înapoi la început↑ Da. (22 decembrie 2011). „Disney Channel prezintă protagoniștii Violetta“ . Cine3.com . Adus de 10 ianuarie 2012 .
  5. ↑ Salt la:a b c d “Mercedes Lambre” . jorgegalli.com.ar . Accesat 29 august 2013 .
  6. Înapoi la început↑ “Mercedes Lambre” . idolospop.com . Accesat 29 august 2013 .
  7. Înapoi la partea de sus↑ „Violetta: Ludmila știe (Mercedes Lambre)” . poplia.com . 31 martie 2012 . Accesat 29 august 2013 .
  8. Înapoi la început↑ ‘ « Disney Channel» săpun muzical opera premiera mai ” . entretenimiento.terra.cl . 27 aprilie 2012 . Adus de 03 mai 2012 .
  9. Înapoi la partea de sus↑ „Violetta acum live tur America Latină” . disneybabble.com . Adus de 25 decembrie 2013 .
  10. Înapoi la început↑ „Album Violetta – suntem acum mai mult” . iTunes . Arhivat din original la 26 noiembrie 2015 . Accesat 29 august 2013 .
  11. Înapoi la început↑ ‘Violetta live Album’ . iTunes . Adus de 16 decembrie 2013 .
  12. Înapoi la început↑ „Toți câștigătorii Kids’ Choice Awards Argentina“ . vos.lavoz.com.ar . 07 octombrie 2012 . Accesat 29 august 2013 .
  13. Înapoi la partea de sus↑ ‘Grachi și Violetta: cele mai multe premii la Kids’ Choice Awards Argentina 2012 ” . exitoina.com . 07 octombrie 2012 . Accesat 29 august 2013 .
  14. Înapoi la început↑ „Nominalizați Anunțat Kids Choice Awards Mexic 2013“ . entretenimiento.terra.com . Accesat 29 august 2013 .
  15. Înapoi la partea de sus↑ „Lista de nominalizați pentru Kids Choice Awards Mexic 2013″ . Revista ta . 08 iulie 2013 . Accesat 29 august 2013 .
  16. Înapoi la început↑ “KCA Argentina Câștigătorii 2013” . mundonick.com . Accesat 19 octombrie 2013 .