Mercedes Harris

Mercedes Harris a fost un american de model, jurnalist, radiodifuzor și actriță de film, teatru și televiziune Argentina . A fost prima soție a lui Raúl Aubel . 1



Cariera

Harris a fost o actriță tânără , care sa remarcat brusc în unele filme în deceniile anilor ’60 și ’70. Strălucea cu figuri precum Sergio Corona , Elio Roca , Víctor Sueiro , Leonor Benedetto , Fernando Siro , Andrea del Boca , printre altele. 2

Modelul Gunoiul Claudia Sánchez și Nacha Guevara , în 1963 , a fost ales ca a doua prințesă în concurs domnișoara Argentina , organizat și găzduit de jurnalist Mendy . 3

Ca un scriitor a publicat cartea sa intitulată Uneori singurătatea . 4

Ca un debut crainic în 1977 și a condus ciclul Cavalcada Gillette muzicalul de Guillermo Lázaro .

Printre creditele sale de televiziune le-a distribuit ca Noter informativ, gazda si o actrita de telenovele și sitcom-uri.

Filmografie

  • 1966: Pepper
  • 1967: Cum de a seduce o femeie
  • 1972: colimba nu este război
  • 1974: cu tine și aici 5

TV

  • 1964: News Channel 7
  • 1966: Tato întotdeauna pe o duminică , cu Tato Bores , Fidel Pintos , Rodolfo Crespi , Raul Ricutti , Vicente La Russa , Gross Caesar și Astor Piazzolla .
  • 1970: Casatorii si mai mult de 6
  • : 1971 închiriere Patru povești
  • 1973: Teleshow , eliberat de Canal 13
  • 1973: Tata Heart 7
  • 1973/1976: Cele mai bune din viața noastră … copiii noștri
  • 1977: Fratele meu Javier
  • 1992: Celeste din nou cu Andrea del Boca 8

Teatru

A lucrat cu figuri precum Enrique Kossi , Monica Gray și Carlos Pamplona . Unele dintre lucrările sale au fost:

  • Da, doresc (1970 și 1971) 9
  • Invitație la Jamaica (1977), de Carlos Lozano Dana cu Mecha Ortiz , Elsa Berenguer , Alberto Martin , Silvana Rada , Gigí Rúa și Eduardo Rudy . 10

Viața privată

Ea a fost căsătorită de ceva timp cu popularul actor Raúl Aubel , cu care un fiu pe nume Raúl Horacio a avut. 11

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www.actores.org.ar/noticias/raul-aubel-1936-%E2%80%93-1997
  2. Înapoi la început↑ Wolf, Sergio (1994). Cinema Argentina: Cealaltă poveste . Buenos Aires: Scrisoare bună. p. 50.
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://web.archive.org/web/http://www.glamourargentino.com.ar/Fotos/1963/U1963.htm
  4. Înapoi la partea de sus↑ http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-482873366-a-veces-soledad-mercedes-harris-_JM
  5. Înapoi la partea de sus↑ intrare Mercedes Harris în Cinenacional
  6. Înapoi la partea de sus↑ http://www.difilm-argentina.com/detalle_film_television.php?id=27649&page=3&return=search
  7. Înapoi la partea de sus↑ http://www.youtube.com/watch?v=ncOR9rX719A
  8. Înapoi la partea de sus↑ http://www.nuestrosactores.com.ar/index.php/component/search/Mercedes%2BHarris?ordering=&searchphrase=all
  9. Înapoi la partea de sus↑ http://web.archive.org/web/http://www.acceder.gov.ar/es/450904
  10. Înapoi la partea de sus↑ http://web.archive.org/web/http://www.acceder.gov.ar/es/599651
  11. Înapoi la partea de sus↑ http://web.archive.org/web/http://www.acceder.gov.ar/es/450905