Megan Gale

Megan Gale ( Perth , 7 din august ca 1975 ) este un model australian care a atins faima specială în Italia .



Polinésica mama si tata de limba engleză , unul este cel mai mic dintre cei trei frați. Megan a devenit un model la varsta de 24, în timp ce studia la universitate, după ce a câștigat un concurs de modelare în 1994. În Italia , a devenit celebru după ce apare într – o serie de reclame de telecomunicații companie Omnitel (acum Vodafone Italia) între 1999 și 2006. El locuiește în prezent în Lugano , Elveția .

El a acționat în unele filme ca filmul de acțiune ” Stealth: Amenințarea invizibil ” (2005), în regia lui Rob Cohen , filmul italian “Vacanze di Natale 2000” (1999) de către Carlo Vanzina și “Stregata Dalla Moon” ( 1987) de către Norman Jewison .

Își împarte timpul între programul său de radio din Italia, organizații de caritate din Australia și Italia, promovarea turismului în Australia, munca ei ca un model pentru magazinul David Jones din Australia și hobby – urile sale ca didgeridoo .

În 2011 sa căsătorit cu fotbalistul australian Shaun Hampson. 2

Filmografie

  • 2001: luna Dalla Stregati
  • 2005: Stealth: amenințarea invizibil
  • 2010: Te iubesc prea
  • 2014: Wonderland (serial TV)
  • 2014: ghicitorul Water
  • 2015: Mad Max: Fury Road

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ “Gale Force” . Sydney Morning Herald (în limba engleză) . 17 august 2009.
  2. Înapoi la partea de sus↑ „Megan Gale are un nou tip, Carlton AFL jucător – Shaun Hampson» . NewsComAu (în limba engleză) .