Matt Lanter

Matt Lanter (n. 1 din aprilie ca 1983 ) este un model de și un actor american , cunoscut pentru rolul său în filmul film în caz de catastrofe și seria Dna președinte și 90210 , care joacă Liam Court.



Biografie

Matthew Mackendree Lanter, mai bine cunoscut sub numele de Matt Lanter sa născut la 1 aprilie 1983 la Massillon, Stark County, Ohio . Părinții lui sunt Joseph Lanter și Jana Burson; sora lui, Ziua Kara. Când Matt avansat de 8 ani (în 1991 ), el și familia sa mutat în Atlanta , Fulton County, în statul Georgia . Pasionat de sport, actorul a petrecut cea mai mare parte din copilărie baseball, fotbal și golf. Dragostea lui pentru baseball l -au dus pentru a obține postul de director de lilieci din Atlanta Braves . In anul 2001 , a absolvit de la Collins Hill Institute, unde a practicat baseball, fotbal, baschet, gimnastică și golf. Din nefericire pentru el, părinții lui au divorțat când era în ultimul an.

El a mers la o universitate publică, în cazul în care Matt a absolvit în afaceri de sport de la Universitatea din Georgia , dar a fost în timp ce studia acolo , a decis să se mute la Los Angeles și să urmărească visul de a avea o cariera in actorie si sa fie o parte din industria de divertisment.

reședința sa este în Los Angeles.

Cariera

Atenția fanilor a fost castigat de a fi selectat ca un concurent pe 2004 Realitatea TV Manhunt . Spectacolul a făcut concurenții concurează cu altele într – o serie de teste ca modele. Deși nu a câștigat concursul, Matt a reușit să rămână în top 10.

A fost nu cu mult timp până când criticii au început să se uite la Matt. El a început obtinerea roluri în episodice 8 reguli simple , Big Love și Point Pleasant și să lucreze ocazional ca un model de publicitate și campanii naționale în SUA. Prima sa mare pauză a venit atunci când a jucat Horace Calloway, fiul președintelui , în scurt seria ABC politică, Dnă președintă , în 2005. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni nu știu că, de fapt, Matt nu a fost inclusă în episodul pilot inițial, a fost ales mai târziu.

În vara anului 2006 , Matt a avut ocazia de a participa la producția de teatru fără ziduri , alături de Laurence Fishburne la Mark Taper Forum din Los Angeles. În același an, el a câștigat , de asemenea , un rol în seria Heroes. A jucat Brody Mitchum, lângă caracterul lui Hayden Panettiere , Claire Bennett. Fii parte din distribuția Eroilor s -au dovedit a fi o mare oportunitate pentru Matt, deoarece cu publicul mari ale seriei, mulți oameni ar putea ști. Din fericire pentru el, rolul său pe Heroes plătit. El a primit roluri episodice în serie mare ca Shark , CSI , Gray e Anatomia și Monk .

Anul 2008 a fost unul dintre cele mai de succes. El a debutat pe marele ecran enunțând Anakin Skywalker din filmul animat Star Wars: Clone Wars , o poveste care are loc între Star Wars: Episodul II – Atacul Clonelor si Star Wars: Episodul III – Razbunarea Sith . Ea a reluat ei rol în serialul de televiziune care a urmat filmul, fiind un caracter permanent în ea.

În același an, Lanter a jucat , de asemenea , sa jucat pentru prima dată în filmul Televiziunea de tăiere Edge 3: Chasing Dream, cu Francia Raisa , și a aterizat rolul iubitului lui Will Vanessa Minnillo în film în caz de catastrofe .

În 2009 , el a jucat Liam Court, un personaj episodic 90210 : The Next Generation, a cărui poveste este legată de caracterul AnnaLynne McCord , Naomi, După sezonul 1, cu toate acestea, va reglementa caracterul episodic.

Ultimul său film a fost Sorority Row Sorority 2009 .

Matt Lanter în iulie 2010.
Matt Lanter în aprilie 2009.

În 2010, Matt a jucat în comedia intitulat Vampires Suck , în care el joacă un vampir, o parodie a lui Edward Cullen .

Dincolo de actorie, Matt a participat la mai multe evenimente ale Fundației pentru Elizabeth Glaser Pediatric AIDS (una dintre aceste evenimente a fost implicat în Dodgeball echipa formată din celebrități pentru a promova filmul Dodgeball lui Ben Stiller ) și Triaton din Malibu unde a făcut parte din echipa doamnei preşedinte .

Filmografie

Filmes
an titlu rol notițe
2004 Bobby Jones: Stroke Genius Bobby Jones Caddy
2007 Ai Judy o armă Isaac Prentice Telefilm
2008 Margine de tăiere 3: Chasing Dream Zack Conroy Telefilm
2008 WarGames: Codul mort Will Farmer video direct
2008 Star Wars: Clone Wars Anakin Skywalker voce
2008 Film în caz de catastrofe voi
2009 Sorority Row Kyle Tyson
2010 vampirii Suge Edward sullen
2011 The Roommate Jason Tanner
2012 Tinker Bell: Secret of Wings sania Direct pe DVD (voce)
2013 Toate Minciunilor Mike
2015 Justice League: Throne of Atlantis Arthur Curry / Aquaman video direct (voce)
2015 Star Wars: The Awakening Forței voci suplimentare
2016 USS Indianapolis: Bărbați de curaj Brian “Bama” Popescu,
televizor
an titlu rol notițe
2004 Manhunt: Căutare pentru modelul cel mai Gorgeous Masculin America însuși concurent
2005 8 reguli simple Brendon Episodul: „Afterpartyul“
2005 Point Pleasant nick 3 episoade
2006 Big Love Gibson Episodul: „Evacuare“
2005
anul 2006
Commander in Chief Horace Calloway 20 de episoade (rol principal)
2006 Heroes Brody Mitchum 5 episoade
2006 rechin Eddie Linden 3 episoade
2007 CSI: Crime Scene Investigation Ryan Lansco Episod: „Idolii Fallen“
2007 călugăr Poduri de lut Episodul „Dl Monk și păsări și albine“
2007 Anatomia lui Grey Adam Singer Episodul: „Inima a materiei“
2008 viață Patrick Bridger Episodul: „Totul … tot timpul“
2008 The Oaks Mike Episodul: “Pilot”
2008-2013 Star Wars: Clone Wars Anakin (voce) (Rol principal)
2009-2013 90210 Liam Court 30 de episoade (exprimate principal, sezonul 2)
2013 Toate Minciunilor Mike exprimate principal
2014 -Star Crossed Roman exprimate principal
2016 Star Wars Rebels Anakin (voce) (episoade sporadice de sezonul 2)
2016 nesfârșit Wyatt Logan exprimate principal