Marshall Williams

Marshall Williams (n. 31 iulie din 1989 ) este un actor, muzician și modelul canadian . El este cunoscut pentru a juca Albert în Disney Channel Original Film Nunta Singer



Primii ani și cariera

Marshall Williams a participat la Universitatea din Manitoba , unde a jucat fotbal cu bouri. În primul său sezon în 2007, a făcut parte din echipa câștigătoare Vanier Cup Championship. 1 În același an, ea a fost , de asemenea , inclusă în Ordinul Buffalo Hunt Premier Gary Doer, în numele provinciei Manitoba, și a fost beneficiarul Premiul Outstanding Achievement de Winnipeg.

Williams sa mutat la Toronto , în scopul de a urma o carieră în divertisment și continue studiile la Universitatea din Toronto. La scurt timp după sosirea sa, el a semnat cu Toronto Talent Casa si Ford Models. De atunci , el a făcut parte din emisiuni TV ca Alphas , Babysitter meu e un vampir , Ființă Erica și High Society . 1 a fost , de asemenea , un concurent pe Idol din Canada în 2007 și 2008. 1 Ca un model de , ea a lucrat cu Abercrombie & Fitch, Hollister, Diesel, Mattel si MAC Cosmetics, în plus față de mers pe jos catwalk de Săptămânii Modei din Toronto și Los Angeles .

In ultimul sau film de televiziune, stele Marshall Williams în filmul Disney Channel, Cum de a construi un băiat mai bun (Crearea tip ideală), unde a jucat Albert Banks. 1 .

Filmografie

an titlu rol notițe
2005 Bobby Vorbind pantofar DVD film Direct
2010 Societatea de mare Marshall Williams Episodul: “Pagina sixed” (uncredited)
2010 Being Erica fratele Fraternitatea “Două Greșelile” (Sezonul 3, Episodul 3)
2011 alfa Chico Liceul Episodul: “Never Let Me Go”
2011 Desperately Seeking St. model masculin Telefilm
2012 Într-adevăr mi- Student Vaquero Episodul: “Cooper Collegiate”
2012 Todd și Cartea Răului Pure Boyce Episodul: “BYOBOPE”
2012 Babysitter mea e un vampir Tad Episodul: “Flushed”
2013 Salvarea Hope Justin Episodul: „Uita-te la moarte“
2013 Pete de Crăciun Mike Bronski Telefilm
2014 Cum de a construi un băiat mai bun (Cumcrea tipul ideală) Albert Banks Protagonist Disney Channel Original Film
2014 Headcase agent Donegan
2015 voioșie spencer caracter recurent, serii de televiziune FOX

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b c d Prokosh, Kevin (12/24/2013). „Actorul Winnipeg binecuvântat genetic, dar mai mult decat un chip frumos“ . http://www.winnipegfreepress.com/ . Accesat 19 iulie 2014 .