María Eugenia Suárez

Riveiro María Eugenia Suárez ( Buenos Aires , 9 martie din 1992 ) , mai bine cunoscut sub numele de China Suarez , este o actriță , model de și designer de moda Argentina .



Biografie

Eugenia a fost născut în orașul Buenos Aires , unde părinții săi și Marcela Guillermo Suárez Riveiro Mitzumori. El are un frate mai mare pe nume Agustín Suárez. Bunica ei maternă, Marta Mitzumori sa născut în Argentina, fiica japoneză. Eugenia are veri care trăiesc pe insula Prefectura Kochi . 1

In timpul copilariei sale a fost inima Mariei Institutului (până în anul 3 de liceu, repetând în acel an, a încheiat studiile secundare la ESBA Barrio Norte) și Inima divină a lui Isus (numai în clasa a 7 -a ) , situat în apropiere de Palermo . Eugenia a mărturisit într – un program de televiziune, el a suferit agresiunea în timpul liceului de către colegii lor, prin faptul că el a fost faimos și a lucrat în televiziune. 2

Tatăl său, Guillermo Suárez a murit la data de 17 octombrie 2012. În cele din urmă, în 2013, el a avut o fiică cu actorul Nicolás Cabré, Rufina Cabré Suarez.

Cariera

El a debutat la vârsta de unsprezece , în seria de televiziune Rincón de luz (2003), creat de Cris Morena , în care a integrat turnat copil. În 2004 a avut un mic rol în serialul de televiziune Floricienta joc sora mai tineri caracterul Muni Seligmman . Un an mai târziu a apărut în My Love (Argentina) și în 2006 , în sitcom casa soțului . 3

Între 2007 și 2010 a jucat Jasmine „Jaz“ Romero pe serialul de televiziune creat de Cris Morena Aproape Îngeri și adaptările lor teatrale. Seria trupa a apărut Angels pentru adolescenți , din care a făcut parte. La începutul anului 2011, Smith a părăsit trupa. 4 primește , de asemenea , premiul Kids Choice Awards Argentina pentru actrita preferata pentru munca ei în aproape Angels . 5

Între 2011 și 2012 sa alaturat distributiei sitcom de Pol-ka unic . 6 Mai târziu , a jucat alaturi de Nicolás Pauls miniserie Cosmopolitan (America Latină TV), 30 de zile împreună . 7

În 2013 sa întors să lucreze cu Pol-ka în telecomedia solamente tu , în cazul în care el lucrează cu fostul său partener Casi Angeles , Lali Espósito . 8 În 2014 , el a co – a jucat în romanul Road to Love cu Mariano Martínez , Sebastián Estevanez și Carina Zampini . 9 În același a fost invitat la programul de sunete Fata ta în al doilea sezon, emis de lanțul Telefe , unde mimă Nicole Kidman în filmul Moulin Rouge! de Fernando Dente (actor) . 10 De asemenea , el a jucat în videoclipul lui David Bisbal , astăzi . 11

În 2015 apare pentru prima dată pe marele ecran cu adaptarea filmului a cărții Abzurdah . 12 Suarez a înregistrat propria sa versiune a piesei mă tratează ușor , de Soda Stereo , pentru acest film. 13 Pentru interpretarea ei a primit premiul de Sud ca cel mai bun femeie debutant în cinematografie . La 18 iulie, 2015, a fost ambasador al cinematografiei argentiniene în Premiile Platinum . 14

Pe parcursul anului a lansat propria linie de îmbrăcăminte, care include jachete, bluze, pantaloni, bluze, rochii, genți de mână și coliere. 15

Cinematografe în 2016 a jucat în comedia romantică Firul roșu , cu Benjamín Vicuña și direcția de Daniela Goggi. Am pus , de asemenea , vocea din filmul animat Meena Sing . 16

Filmografie

TV

an producere caracter canal notițe
2000 ora de încheiere fiică Telefe performanță specială
2003 Rincón de Luz pios canal 9 sprijinirea cast
2004 de – perioada 2005 Floricienta Paz Alcántara treisprezece
2005 dragul meu Violeta Sinclair Telefe
2006 Househusband Catalina canal 9
2007 de – anul 2010 aproape îngeri Jazmín Romero Telefe protagonist
2011 de – 2012 Unic Sofia Reyes treisprezece
2012 30 zile împreună Leni TV Cosmopolitan
Anul 2013 – în 2014 numai tu Julieta Cousteau treisprezece sprijinirea cast
2014 Road to Love Pía Arriaga Telefe protagonist
2015 Sitiados Maria Moreno FOX
2017 Cine spune adevărul? însăși Chilevisión co șofer
Sandro Americii Susana Giménez Telefe protagonist
Marele player-

fir roșu …. proeminență

Film

an titlu director caracter notițe
2015 Abzurdah Daniela Gioggi Cielo Latini protagonist
2016 fir roșu Daniela Gioggi aprilie
Sing Meena voce
2017 de padecientes Nicolás Tuozzo Paula Vanussi protagonist
Numai live Odată Federico Cueva Flavia Participarea specială.

Teatru

an titlu caracter teatru
2003 Colțul de Lumina pios Tel Aviv-Israel
2007 – 2010 aproape îngeri iasomie Teatro Gran Rex
2011 Unic 17 Sofia teatru Opera

Discografie

an titlu
2003 Colțul de Lumina
2007 TEEN Angels I
2008 TEEN Angels II
Aproape Angels live: Teatro Gran Rex 2008
2009 TEEN Angels III
Aproape Angels live: Teatro Gran Rex 2009
2010 TEEN Angels IV
istorie
2012 30 de zile împreună – subiect acasă.
2015 Tratame cu blândețe (din Daniel Melero )
2016 Știi că nu sunt bun

Publicities

an marca produs
1997 Don Vittorio Produse făinoase.
2010 fără griji protectori
2010-2013 dulce Victorian rochiefemeie
2011 Asepxia Săpun.
2016 Pantene șampon
2016 Schneider bere

Premii și nominalizări

an premiu categorie Nominalizare rezultat
2011 Kids Choice Awards Argentina actriță preferată aproape îngeri câștigând 18
Apocalipsa TV nominalizat 19
2013 Celebrity pe Twitter însăși nominalizat 20
2014 MTV milenare Awards Anul argentinian Francotuiteador nominalizat 21
2014 Choice Awards Argentina Kids’ zeiță nominalizat 22
2015 MTV milenare Awards Anul argentinian Instagramer nominalizat 23
Choice Awards Argentina Kids’ zeiță însăși nominalizat
Premii de Sud 24 Cea mai buna actrita de plumb Abzurdah nominalizat
Debut de sex feminin câștigător
2016 Condor premii revelaţia femei nominalizat

A se vedea , de asemenea ,

  • Îngeri adolescenți

Bibliografie

Legături externe

  • María Eugenia Suárez pe Twitter
  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www.revistaohlala.com/1557876-eugenia-suarez-siempre-que-sufri-me-separe
  2. Înapoi la partea de sus↑ http://www.ciudad.com.ar/espectaculos/china-suarez-conto-primera-vez-sufrio-bullying-fue-terrible-me-hicieron-cosas-horribles
  3. Înapoi la partea de sus↑ „China Suarez:“ Sunt rebel ca personajul meu „“ . Oamenii „s Daily . 13 iulie 2014 . Adus de 24 august 2015 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ „Adevărul pe dezlega Euge Suarez Angels teen . Exitoina . 02 februarie 2011 . Adus de 24 august 2015 .
  5. Înapoi la început↑ „toți câștigătorii Kids«Choice Awards» . Exitoina . 12 octombrie 2011 . Adus de 24 august 2015 .
  6. Înapoi la început↑ „viața Suarez după Îngeri adolescenți“ „Eugenia“ China . Națiunea . Adus de 24 august 2015 .
  7. Înapoi la început↑ „toți câștigătorii Kids«Choice Awards» . Infobae . 12 octombrie 2012 . Adus de 24 august 2015 .
  8. Tu din nou în sus↑ „Cum a fost întoarcerea din China Suarez Numai tu“ . Ziarul La Nacion . Douăzeci și unu august 2013 . Adus de 24 august 2015 .
  9. Înapoi la început↑ Path „China Suarez și Mariano Martínez se căsătorească și se lasă“ să iubesc „ “ . Veloz Journal . 06 septembrie 2014 . Adus de 24 august 2015 .
  10. Înapoi la partea de sus↑ „“ China „Suarez a trecut prin sunete feței și a închis performanța sa cu un sarut pasional Fernando Dente“ . Infobae . 09 noiembrie 2014 . Adus de 24 august 2015 .
  11. Înapoi la partea de sus↑ „Filmul in care David Bisbal împreună și“ China „Suarez“ . Clarin . 25 iunie 2014 . Adus de 15 septembrie 2015 .
  12. Înapoi la început↑ Artigas, Martin (04 iunie 2015). „China Suarez:“ Am avut niciodată o dragoste bolnavă „ “ . Ziarul La Nacion . Adus de 24 august 2015 .
  13. Înapoi la partea de sus↑ „China Suarez a plătit tribut pentru Cerati și a criticat fanii lui“ . Clarin . 06 mai 2015 . Adus de 24 august 2015 .
  14. Înapoi la început↑ „“ China „Suarez ambasador național cinematografic în Europa“ . Afișare de zi cu zi . 07 iulie 2015 . Adus de 24 august 2015 .
  15. Înapoi la partea de sus↑ „The Suárez China a lansat colecția de îmbrăcăminte: imposibil de a cumpăra» . http://losandes.com.ar/ . 06 octombrie 2015 . Adus de 07 octombrie 2015 .
  16. Înapoi la partea de sus↑ „China Suarez și Leonardo Sbaraglia a pus vocile lor în«Sing » ‘ . www.cinepapaya.com . 28 octombrie 2016 . Accesat 02 noiembrie 2016 .
  17. Înapoi la partea de sus↑ http://www.losandes.com.ar/notas/2011/9/3/los-unicos-tambien-teatro-591418.asp
  18. Înapoi la partea de sus↑ http://exitoina.com/2011-10-12-76250-todos-los-ganadores-de-los-kids-choice-awards/
  19. Înapoi la partea de sus↑ http://www.26noticias.com.ar/teen-angels-y-suena-conmigo-los-mas-nominados-a-los-kids-choice-awards-argentina-137623.html
  20. Înapoi la partea de sus↑ http://www.diaadia.com.ar/show/nominados-kids-choice-awards-argentina-2013
  21. Înapoi la partea de sus↑ http://millennial.mtvla.com/categoria/francotuiteador-argentino
  22. Înapoi la început↑ Premii Controversate 2.0 Kids’ Choice: Barbie Velez a câștigat premiul pentru «Zeita» în China … și fanii Suarez a explodat! .Consultado la 30 octombrie 2014.
  23. Înapoi la partea de sus↑ „Cu prezența mai multor argentinieni veni“ 2015 MTV milenare Awards ” » . spectacol de zi cu zi. 10 iunie 2015 . Adus de 11 iunie 2015 .
  24. Înapoi la partea de sus↑ „Peter Lanzani și chineză Suarez nominalizat actori ca lider în sud și de prezentare a informațiilor Awards“ . www.ratingcero.com . 28 septembrie 2015 . Adus de 29 septembrie 2015 .