Marcel Schlutt

Marcel Schlutt (născut la 1 august ca ca 1977 ) este un model de german , fotograf și editorialist . El a crescut la faima ca un prezentator de televiziune și filme pentru adulți actor în 2000s pornografie gay.



Biografie

Acasă

Schlutt doar fiul unui potcovar, sa născut în Demmin în districtul Mecklenburg-Vorpommern , Germania , 1 dar a petrecut cea mai mare parte din tinerete Bielefeld , Renania de Nord-Westfalia , după reunificarea Germaniei în 1989. 2 Crescut într – o cal de reproducție cu aproximativ șase sute de cai, a căzut în dragoste cu sporturile ecvestre , la vârsta de patru ani, a câștigat mai multe premii. 3 După absolvire, sa mutat la Münster , unde a început pregătirea pentru prima dată ca un chelner blocuri calificat. 1

La vârsta de 18 ani, Schlutt a fost solicitat ca un model de fotograf de Colonia , TeeJott. 4 a apărut într – o serie de ilustrate, chiar și cu un gol cărți de erecție, și se masturbeaza. 3În 1998, Schlutt a participat la un concurs de modelare locale și a terminat pe primul loc . Ca noua fata a agenției Deci Dam Tuff , el a fost rugat să trăiască în Londra și Madrid , care lucrează ca un model profesional pentru branduri de moda , cum ar fi Paul Smith, The Face, Levis , New Yorker, și H & M . 1

Cariera

După întoarcerea acasă , în 2001, Schlutt a lucrat ca un prezentator într – un lanț de televiziune prin cablu Premiere , prezentând programe SexyGayplaces.tv și Backstage – Das Magazin în canalul pentru adulți Beate Uhse TV între 2002 și 2004. 1 După a apărut în roluri minore în BBC și televiziunea RTL , Schlutt a început cariera ca un actor în filme porno în 2003, devenind cunoscut pentru apariția sa în mai multe producții ale companiilor porno germane , cum ar fi filmul Cazzo și Wurstfilm și Eurocreme și Lucas Entertainment Michael Lucas . Acționând în roluri ca active și pasive a dobândit relevanță pentru rolul său în primul rând jucat de film în închisoare Jörg Andreas, închis (2003), care a fost lansat în două ediții DVD, unul SOFTCORE și unul hardcore . 1 În plus, Schlutt a apărut într – o serie de clipuri video de site – uri de Internet plătească 5 și a lucrat ca acompaniator . 6 În același timp , el a continuat să lucreze ca un model pentru agenții de la Berlin , cum ar fi VIVA și M4 . 3

În 2005, Schlutt sa concentrat activitatea pe fotografie profesională. Unele dintre imaginile sale au apărut în cartea de compilare Skate! și revista gay DU & ICH , care , de asemenea , folosit pentru a scrie o semi – coloana autobiografica Max în oraș . Între timp, el a lucrat , de asemenea , ca un model de luat vederi pentru Berlin , agenție de moda M4, agenția de moda, printre care se numără revista rus Vogue .

În 2007, el a anunțat retragerea din industria porno, ceea ce face ultima sa apariție în filmul Pornografie Bruce LaBruce , Otto; sau în sus cu moarte Oameni , jucând rolul unuia dintre cele trei lucrari majore, un zombie pe nume Fritz. 1 Cu toate acestea, a anunțat recent în profilul său MySpace va începe în curând o versiune de fotografiere de film din coloana lui Max în orașul produs de Wurstfilm, care are , de asemenea , conținut pornografic. 1

În 2009, el a jucat într – un film de sine interpretat de Claude Pérès, intitulat Unfaithful (Unfaithful) .

Viața personală

Schlutt trăiește în Berlin , din 2001. 1

Filmografie selectivă

  • 2004 – Scum! Ben Rogers
  • 2004 – Gefangen (închis) …. Dennis
  • 2004 – Kolbenfresser
  • 2005 – Sex Klinik (Clinica Sex)
  • 2005 – Der andere Planet (dracului diferite)
  • 2006 – Druck im Schlauch (Vulgare Rider) …. Jan
  • 2006 – Rainbow End … Internet Surfer
  • 2006 – Geil Echt
  • 2006 – Berlin Youngsterz
  • 2006 – Schwanzangriff!
  • 2007 – Lichid de căldură
  • 2007 – Fickfracht
  • 2007 – Cam Shooterz
  • 2007 – Fickfleisch Deluxe
  • 2007 – Cruising Budapesta 2
  • 2007 – La dracu ‘Harder
  • 2007 – Adânc
  • 2008 – Jung & dauergeil
  • 2008 – Otto; sau în sus cu morți Oameni …. Fritz Fritze
  • 2008 – Wasserratten …. Kapitän
  • 2008 – Art dracului
  • 2008 – Fick den acordarea ac
  • 2009 – Futangiilor Rahat Hole
  • 2009 – Băiatul cu Soarele în ochii lui …. Boy la Tiergarten
  • 2009 – Infidèles (Unfaithful) … Actor
  • 2010 – Alex und der Löwe (Alex si Leo) …. Leo Krieg

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b c d e f g h i j k l “Biografie” . Site – ul oficial . Arhivat din original la 03 ianuarie 2008 . Adus de 11 ianuarie 2008 .
  2. Înapoi la început↑ ‘Gefangen – Dennis’ . Gefangen site – ul oficial . Adus de 12 ianuarie 2008 .
  3. ↑ Salt la:a b c “Marcel Schlutt polivalent” . Boys2Love . Adus de 12 ianuarie 2008 . Cite eroare: Tag nevalid; Numele „cinci“ este definit de mai multe ori cu diferite conținuturi <ref>
  4. Înapoi la început↑ „Marcel S. Galeria” . site – ul oficial al TeeJott . Adus de 11 ianuarie 2008 .
  5. Înapoi la partea de sus↑ Profil Schlutt în Englishlads.com
  6. Înapoi la partea de sus↑ Profil Schlutt în MenatPlay.net