Luke Kleintank

Luke Kleintank (născut 18 mai 1990) este un actor american. 1 El este cunoscut pentru rolul său ca Elliot Leichter în Gossip Girl ca Noah Newman pe Tânăr și neliniștit .



Early de viață

Kleintank sa nascut pe 18 mai 1990 în Cincinnati , Ohio .

Cu familia sa mutat la Guadalajara , Mexic, când a fost doi. 1

El a petrecut anii de învățământ în Stevensville, Maryland , unde a trăit timp de doisprezece ani. 1

Kleintank bucura de rafting, cântând, dans și muzică de scris. El este , de asemenea , interesat în geocaching . 1

Cariera

Mama sa la introdus în lumea actoriei când a fost de cinci. „Ea ma dus la primul meu joc, de carnaval. A fost o parte din mine , “ își amintește el. „Atunci am știut că am vrut să fie un actor.“ A început să facă piese de teatru și de teatru regionale, și a fost implicat în numeroase producții de teatru în timp ce în înaltă școală. 1

În cele din urmă, Kleintank a plecat la New York pentru a continua cariera de actor, și -a făcut debutul de televiziune ca Greg în 2009 , într – un episod din 2009 Law & Order: Special Victims Unit . 1

În 2010, ea a jucat un rol recurent în Gossip Girl ca Elliot Leichter, un bisexual cauta cu dragoste la Eric van der Woodsen. 1

Kleintank a primit primul său rol major în acel an, debutând ca Noah Newman pe Tânăr și neliniștit pe 21 septembrie 2010; Cu toate acestea, el a părăsit hârtia după mai puțin de șase luni. 1

În 2011, Kleintank alaturat distributiei exprimate din seria Bones , jucând Finn Abernathy. El a apărut , de asemenea , de mai multe ori în seria de CBS Good Wife .

Din 2013-2014, Kleintank a jucat rolul lui Travis în seria drama ABC Family Minciunilor destul de mic . 2

În 2015, Kleintank a fost ales ca Joe Blake în seria Amazon Omul în High Castle . 3

Filmografie

cinema
an titlu hârtie notițe
2012 întuneric Casă Nick Di Santo
2014 1000 până la 1: Cory Weissman Story Brendan “Pops” Trelease video direct
2014 sacrificiu scul
2014 Phantom Halo Beckett Emerson
2015 Max Tyler Harne
televizor
an titlu hârtie notițe
2009 Unitatea de Special Victims: Law & Order Greg Episodul: „smuls“
2009 Soția perfectă Brian Keller discreditat; episod: „Acasă“
2009 milă tachina Episodul: „Eu nu sunt genul ăla de fată“
2010-11 Gossip Girl Elliot Leichter 10 episoade (3 discreditați)
2010-11 Tânăr și neliniștit Noah Newman Cartea: douăzeci și unu septembrie 2010 – 08 aprilie 2011
2010 paternitate Howard 2 episoade
2011 Nu Ordinary Family Chris Minor 7 episoade
2011 greacă Rylan Episodul: „Agenți pentru Schimbare“
2011 Law & Order: LA Jesse Beckman Episodul: “Runyon Canyon”
2011-14 oseminte Finn Abernathy 9 episoade
2011 CSI: Miami tom Granger Episodul: “Long Gone”
2012 Soția perfectă Connor Episodul: „Aici vine Judecatorul“
2013, 2015 Persoana de Interes Caleb Phipps 3 episoade
2013 CSI: Crime Scene Investigation Jake / Usher 2 episoade
2013-14 Micuțele mincinoase Travis Hobbs 9 episoade
2015-prezent Omul din castelul înalt Joe Blake rolul principal

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b c d e f g h “Luke Kleintank” . Soap Opera Digest . Arhivat din original la 02 octombrie 2010 . Accesat 03 octombrie 2010 .
  2. Înapoi la partea de sus↑ Minciunilor destul de puțin: Luke Kleintank pentru un loc oaspete viitoare
  3. Înapoi la început↑ Luke Kleintank și Bella Heathcote pe Sezonul 2 Omul din castelul înalt