Luisana Lopilato

Luisana Loreley Lopilato ( Buenos Aires , 18 din arminden din 1987 ), cunoscut doar ca Luisana Lopilato , este o actriță , model de și designer de moda Argentina . El este cunoscut pentru performanțele sale din seria Chiquititas , Rebelde Way , Pirate Soul și Căsătorit cu copii și au făcut parte din trupa pop / roca Erreway cu Felipe Colombo , Benjamín Rojas și Camila Bordonaba . Ea este sora mai mică a actorului Darío Lopilato si sotia cantaretului canadian Michael Bublé .



Acționând în carieră

1998-2001: Începuturi

Luisana a început cariera la vârsta de cinci ani , face reclame diferite. Câțiva ani mai târziu, ea a fost ales pentru a se alătura distribuției din sitcom Argentina Familia mea este un desen (în al treilea sezon) , în 1998 , când a fost de unsprezece ani.

Între timp, după care apar la turnare, a fost ales de către producător Cris Morena pentru a se alătura distribuției de Chiquititas , roman în care un an mai devreme el a avut o apariție mică ca una dintre fetele de cartier care încep să învețe coregrafie Belén Fraga ( Romina Yan ). În 1999 el a devenit un caracter permanent, Luisana Maza, a participat până în 2001 .

Fiind foarte mici , a primit un mic rol în filmul A Love Moises Ville , care arată modul în care diferite grupuri de evrei care ies din Rusia țaristă se deplasează în diferite locuri din Argentina. In film, actrita scrisoare a fost în limba engleză.

În anul următor a participat, împreună cu o distribuție mare în film Chiquititas: Rincón de Luz , filmat în orașul Patagoniei de Villa La Angostura .

2002-2011: tranziție

In 2002 Cris Morena a creat telenovelei adolescent Rebelde Way , alegând Luisana, de data aceasta pentru rolul lui Mia Colucci , o fată bogată ridicată de tatăl ei. Primul sezon al telenovelei difuzat de Canalul 9 , iar al doilea de către America de 2 și sa încheiat la sfârșitul anului 2003 . În 2004 și după două sezoane neîntrerupte ale seriei, Cris Morena decide să dea o mai aproape cinematografic și ficțiune „premierele Erreway: 4 moduri “, jucat de patru jucători majori, un road-movie aventura cu aceleași componente cu care a fost seria în timpul difuzării ei. Filmul a fost filmat în Buenos Aires și rute și orașe din diferite nord – vestul Argentinei .

În același an, el pornește într-un nou proiect, Pensionarii , pe ecranul de treisprezece . Cu toate acestea, ficțiune a fost anulată la mijlocul anului 2004, la doar șase luni de la lansare, din cauza note mici pe care le avea. Luisana începe o altă bandă pentru a înlocui anterior unul , cu actorul si comediantul Dady Brieva : Secretele tata . Banda a durat până în februarie din 2005 .

În 2005, el revine la televiziune în sitcom Căsătorit cu copii ; adaptarea americană a original , căsătorit , cu copii . Această ficțiune co timp – a jucat cu fratele său Darío Lopilato și actorii de comedie legendarul Guillermo Francella și Florencia Peña , prin canalul de aer Telefe . În Căsătorit cu copii , el joacă Paola Argento; fiica lipsit de tact, ignorant și îndrăzneț al familiei Argento. 1

În 2006 , ea a fost chemat să stea în banda Alma Pirata , eliberat de Telefe , la 21 dimineața, împreună cu Mariano Martinez , Nicolas Vazquez , Benjamin Rojas , Elsa Pinilla , Fabián Mazzei și Isabel Macedo . 2 În mijlocul muncii sale această serie, începe din nou înregistrările celui de al doilea sezon al Căsătorit cu copii , seria a continuat să fie emise de-a lungul anilor, impunandu – se ca un clasic de televiziune Argentina. 3

În 2007, el a jucat pentru competiție numită Odyssey, Aventura Argentina condus de Marley , echipa roșie a câștigat în orașul El Calafate . 4 au participat la piesa „Harlequin slujitor al doi stăpâni“ , în Teatro de la Ribera 5 și telenovela „ El Capo “ joc Ornella , sora personajului principal al Gianella Neyra . 6

De asemenea , el pune vocea unuia dintre personajele principale din filmul Plumíferos , primul film al Argentinei a făcut în întregime cu Blender un software gratuit ( GNU ) , animație și editare, lansat în 2010 . 7

În 2008 , el a urcat in topuri cu „ Cenusareasa “, un clasic care a avut premiera în aprilie la Teatrul Astral din Buenos Aires , numindu – se „Printesa Cenusareasa“ , fiind un musical, 8 9 cu care a jucat alături de Rodrigo Guirao Diaz , cu care de asemenea , în același an ar fi lider de cuplu pentru tineri în x4 vis Beach cu ei Camila Bordonaba , Gabriel Goity și Carola Reyna . 10

În 2009 a jucat în Papa pentru o zi cu Nicolás Cabre și Gimena Accardi . noiembrie decembrie

În noiembrie anul 2010 a deschis cineva care mă vrea pentru El Trece într – un rol principal de tineret, dar nu a avut succes și a fost anulată la scurt timp după. 13 Luisana sa mutat la Los Angeles pentru a filma pilot pentru seria Rio , 14 și Argentina au participat la unitatea Maltratadas . 15

2012-2016: lucrări noi

El sa alaturat distributiei de Wolf , ficțiune El trece . Acolo a jucat pentru prima dată în cariera sa, rolul de personaj negativ, un caracter contrafigura Vanesa González . 16

În 2013 ea a jucat o victimă tânără a cancerului în al doilea sezon al serialului in tratament , in care joaca Diego Peretti si difuzat la TV publică . 17 Pentru activitatea sa a fost nominalizat la Premiile Tato și Martín Fierro ca actrita de sprijin în teatru . 18

În 2014 , el a jucat Silvia, unul dintre rolurile principale în miniseria italiene A stagione Buona ( un sezon bun ) transmise de RAI . Seria a fost înregistrată în cursul anului 2012. 19 In filmele in care joaca Așa – expus cu Carla Peterson , Violet Urtizberea , Marina Bellati, Elisa Carricajo și Maricel Álvarez . 20 Pentru performanța ei devine prima sa nominalizare la Silver Condor , ca revelație actrita .

În 2015 sa întors la televiziune în Argentina, care participă la miniseria Variații Walsh , pentru televiziunea publică . De asemenea , el a debutat la Hollywood, a jucat în filmul Fair valoare de piata cu Tina Benko și Wendy Makkena . Aceasta fiind primul ei rol în limba engleză. 21 , același an , el a fost oaspetele juriului programului suna fata ta .

În 2016, el a avut un special de oaspeți , la deschiderea noului ciclu Showmatch , programul de unsprezece ani conduce Marcelo Tinelli și în prezent difuzat pe ecranul canalului 13 . În plus, este unul dintre protagoniștii Super Nafta, seria de semnal Space derivat din filmul Kryptonite .

Alte lucrări

carieră în domeniul muzical

Luisana Lopilato a început cariera ca un cântăreț pe care o arată lansat la faima, Chiquititas .

Dupa Chiquititas , producator Cris Morena Luisana reangajați pentru noua ficțiune Rebelde Way . Pe lângă romanul, trupa vine Erreway , constând din Lopilato, Benjamín Rojas , Camila Bordonaba și Felipe Colombo . Grupul a lansat trei lucrări de înregistrare; Semne (2002), timp (2003) și memorie (2004).

Timp de mai târziu și deja cu trupa dizolvat, seria a fost vândută în alte țări. Datorită succesul muzicii sale a lansat un tur al Spaniei (dar fără Luisana Lopilato) și a mers la lumină un al patrulea și al cincilea album, o compilatie intitulat Albumul Rebelde Way (2006) și Erreway în mod concertat (2006, CD – uri și DVD – ), un spectacol a avut loc în 2004 în Israel . În anul următor (2007) a fost lansat Edition Box Set Collection. Toate exclusiv în Spania.

De asemenea , în 2009 , din mâna romanului x4 Visul Beach va elibera un CD plus DVD cu melodii au jucat în roman.

Cariera Modelare

image Luisana Loreley Lopilato a fost promovat dulciuri și îmbrăcăminte de prestigiu 47 Street. 22 23 24 a făcut , de asemenea , numeroase reclame în țara sa, Argentina , Israel și chiar a ajuns să aibă propuneri în Spania pentru mai multe campanii publicitare.

În prezent, el este fata de marca de lenjerie Argentina Marcela Koury 25 și engleză Ultimo , 26 blugi Signature Ona Saez, 27 de pantofi de brand Nazaria 28 și produse de L’Oreal Elvive . 29 În 2012, el a lansat propria marcă de îmbrăcăminte cu Marcela Koury cu numele de Luisana Lopilato. 30

Viața personală

Este casatorit cu cantaretul canadian Michael Bublé , cu care sa căsătorit pe 31 martie 2011 de către civili în orașul Buenos Aires, Argentina. 02 aprilie a fost nunta religioasă și 31 mai 2011 a fost a doua căsătorie în Canada. 31La 27 august 2013, sa născut primul copil al cuplului, Noe Buble , Canada. La 22 ianuarie, 2016, ea a fost născut al doilea fiu, Elías Buble , Canada.

Filantropia

În 2012, Lopilato alături de alte celebrități la campanie Cartoon Network pentru a opri agresiunii sau intimidare, numit „Basta de intimidare, nu rămân tăcut , “ , în care părinții și elevii sunt invitați să semneze un angajament reacționează atunci când văd situații de agresiune. 32

Luisana Lopilato cu UNICEF, prezentat în 2013 „Bublé Mini Jurnal“, o aplicatie on – line cu informații și sfaturi pentru a efectua o sarcina sanatoasa. Prin această platformă, Luisana, partajate cu comunitatea online propria lor experiență pentru femei din intreaga lume sa se uite dupa sarcina lor prin ingrijire prenatala, o alimentație sănătoasă și respectarea cu programul de vaccinare, printre alte recomandări. Scopul „Jurnalul lui Mini-Bublé“ a fost de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța comportamentelor sănătoase în timpul sarcinii un copil. Produse alimentare, exercitii fizice, controalele medicale și de prevenire a bolilor , înainte, în timpul și după sarcină sunt esențiale pentru mama si copil. 33

Filmografie

Film

an film caracter
1998 O dragoste Moises Ville Hanna (Fata)
2001 Chiquititas: Rincón de luz Luisana Mazza
2004 Erreway: 4 moduri Mia Colucci
2009 Tata pentru o zi julieta
2010 Plumíferos Fefi (voce)
2014 the-expuse Lala
2016 Valoarea justă de piață Kendall

TV

an producere canal caracter notițe
1997 Chiquititas Telefe Catalina performanță specială
1998 Familia mea este un desen Lorena
2000 ora de încheiere Tamara
1999-2001 Chiquititas Luisana Maza protagonist
2002-2003 Rebelde Way canal 9 a mea Colucci
2004 pensionari canalul 13 Kathy / Martina sprijinirea cast
2004-2005 secretele lui tata Camila Goldfinch protagonist
2005 numărul 15, Telefe Lola performanță specială
2005-2006 Căsătorit cu copii Paola Argento protagonist
2006 suflet pirat Allegra Riganti
2007 Capo Ornella Mastrogiusepe
odiseea Argentina însăși participant /câştigătorii
2008 x4 canalul 13 Nina LaCalle protagonist
2009 X4 vis Beach
2010 Cineva care ma vrea Blanca Rivera
2011 ponosita TV american Susi performanță specială
2012 lup canalul 13 Victoria “Vicky” Robledo sprijinirea cast
2013 terapie TV Publika Valentina Rubio protagonist
2014 Un sezon bun RAI Silvia Ferrari
2015 variații walsh TV Publika Alice
Fata ta mi sună 3 Telefe însăși juriul a invitat
2016 Showmatch canalul 13 stewardesă Special / participarea la eskech
Nafta Super spațiu Dr. Reyes / Harley Quinn protagonist

Teatru

an muncă caracter adresa
1999 – 2001 Chiquititas Luisana Mazza Cris Morena
2002 Rebelde Way Mia Colucci Cris Morena
2003 – 2004 Erreway însăși Cris Morena
2007 Harlequin, slujitorul a două modele Clarisa Alicia Zanca
2008 Printesa Cenusareasa, musicalul Cenușăreasă Alicia Zanca

Discografie

an interpret titlu record
1999 Proiectați de Chiquititas Chiquititas Vol 5 Sony Music
2000 Chiquititas Vol 6
2001 Chiquititas Vol 7
2002 Erreway semnalele
2003 timp
2004 memorie
2006 Album Rebelde Way Warner Music Group
2006 Erreway en Concierto
2007 Erreway Box Set
2009 Cast x4 vis Beach x4 EMI

Publicities

  • 47 Street (2002-2007)
  • McDonald (2004) ( Israel )
  • Promesse (2007-2010)
  • Marcela Koury (2011-2013)
  • În cele din urmă (2012-2013) ( Anglia )
  • Ona Saez Jeans (2012-2013)
  • Nazaria (2012-2013)
  • L’Oreal , Elvive (2012-2013)

Premii și nominalizări

an premiu categorie Nominalizare rezultat
2006 Martín Fierro Premii Cea mai buna actrita in Comedie Căsătorit cu copii
nominalizat
2007 atribuire ACE Cea mai buna actrita Harlequin, slujitorul a două modele
nominalizat
2009 Cilsa Premii Protecția animalelor însăși
câștigător
2011 Kids Choice Awards Argentina Celebrity pe Twitter
nominalizat 34
Tato Premii Actrita Plumb remarcabilă într-o dramă terapie
nominalizat 18
E! premii an Celebrity însăși
nominalizat 35
Noi se uită la televizor Cea mai bună actriță terapie
nominalizat 36
2014 Martín Fierro Premii Cea mai buna actrita
nominalizat
MTV Mileniale Awards 37 Anul argentinian Francotuiteador însăși
nominalizat
2015 Silver Condor Premii Cea mai bună actriță the-expuse
nominalizat

Bibliografie 

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www.losandes.com.ar/notas/2006/8/16/estilo-204246.asp
  2. Înapoi la partea de sus↑ http://edant.clarin.com/diario/2006/03/21/conexiones/t-01162553.htm
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://www.derf.com.ar/despachos.asp?cod_des=86877
  4. Înapoi la partea de sus↑ http://edant.clarin.com/diario/2007/03/11/espectaculos/c-01011.htm
  5. Înapoi la partea de sus↑ http://edant.larazon.com.ar/notas/2007/04/27/01408241.html
  6. Înapoi la partea de sus↑ http://www.diversica.com/tv/archivos/2007/05/el-capo-un-mafioso-contra-su-voluntad-por-telefe.php
  7. Înapoi la partea de sus↑ http://www.diarioshow.com/notas/2010/01/13/25504-martinez-y-lopilato-son-plumiferos.html
  8. Înapoi la partea de sus↑ http://www.perfil.com/espectaculos/Luisana-Lopilato-y-Rodrigo-Guirao-Diaz-la-nueva-pareja-de-las-tablas-20080518-0015.html
  9. Înapoi la partea de sus↑ http://www.lanacion.com.ar/1036433-princesa-cenicienta-minutos-antes-de-salir-al-escenario
  10. Înapoi la partea de sus↑ http://www.losandes.com.ar/notas/2009/2/10/estilo-407450.asp
  11. Înapoi la partea de sus↑ http://edant.clarin.com/diario/2009/08/05/um/m-01971802.htm
  12. Înapoi la partea de sus↑ http://www.terra.com.ar/canales/cine2/204/204517.html
  13. Înapoi la partea de sus↑ http://www.clarin.com/espectaculos/tv-y-radio/titulo_0_282571869.html
  14. Înapoi la partea de sus↑ http://www.diaadia.com.ar/content/luisana-lopilato-filmara-la-serie-rio-en-estados-unidos
  15. Înapoi la partea de sus↑ http://www.infobae.com/2011/12/12/621779-el-dia-que-luisana-lopilato-fue-maltratada
  16. Înapoi la partea de sus↑ http://www.primiciasya.com/primicias/Luisana-Lopilato-y-su-nueva-etapa-actoral-20111224-0009.html
  17. Înapoi la partea de sus↑ http://www.lanacion.com.ar/1596332-luisana-lopilato-sorprende-con-su-papel-en-la-serie-en-terapia
  18. ↑ Salt la:a b http://www.infobae.com/2013/11/24/1526139-los-nominados-los-premios-tato-2013
  19. Înapoi la partea de sus↑ http://www.infobae.com/2012/07/01/656647-luisana-lopilato-se-instalo-italia
  20. Înapoi la partea de sus↑ http://www.telam.com.ar/notas/201409/77065-insoladas-cine-gustavo-taretto-marina-bellati-estreno.html
  21. Înapoi la partea de sus↑ «Un Hollywood heartthrob la Luisana Lopilato“ . Hola.com.ar . 28 iunie 2015 . Accesat 03 octombrie 2015 .
  22. Înapoi la partea de sus↑ http://www.mujeresyestilos.com/2009/10/promesse-coleccion-primavera-verano.html
  23. Înapoi la partea de sus↑ http://www.seriesadictos.com/2006/03/20/nueva-coleccion-47-street/
  24. Înapoi la partea de sus↑ http://www.mdzol.com/nota/112629/
  25. Înapoi la partea de sus↑ http://avellanedamoda.com/marcela-koury-select-verano-2014-by-luisana-lopilato-primavera-verano-2014-avellaneda-moda-ropa-por-mayor/
  26. Înapoi la partea de sus↑ http://www.lagaceta.com.ar/nota/583618/ocio-espectaculos/luisana-lopilato-para-infarto-siete-meses-despues-ser-mama.html
  27. Înapoi la partea de sus↑ http://www.elintransigente.com/notas/2011/5/19/luisana-lopilato-marca-83931.asp
  28. Înapoi la partea de sus↑ http://tendencias-urbanas.blogspot.com.ar/2011/11/luisana-lopilato-imagen-de-la-campana.html#.Uy0NP_l5N1Y
  29. Înapoi la partea de sus↑ http://www.infobae.com/2011/10/22/612688-luisana-lopilato-conquisto-la-prensa-inglesa
  30. Înapoi la partea de sus↑ http://contacto-latino.com/redzin/745496/marca-tendencia-luisana-lopilato-lanza-su-propia-linea-de-ropa-ciudad-com/
  31. Înapoi la partea de sus↑ http://www.infobae.com/2011/03/31/572862-se-casaron-luisana-lopilato-y-michael-buble
  32. Înapoi la partea de sus↑ http://www.elcomercioonline.com.ar/articulos/50049678-Luisana-Lopilato-Nicolas-Vazquez-y-otros-famosos-se-unen-a-Cartoon-Network-para-detener-el-bullying .html
  33. Înapoi la partea de sus↑ http://www.unicef.org/argentina/spanish/media_25796.htm
  34. Înapoi la partea de sus↑ http://www.diaadia.com.ar/show/nominados-kids-choice-awards-argentina-2013
  35. Înapoi la partea de sus↑ http://elbazardelespectaculo.blogspot.com.ar/2013/11/votar-celebrity-e-2013-votacion-online.html#.Uy29Hvl5N1Y
  36. Înapoi la partea de sus↑ http://laubfal.com/luisana-lopilato-bajo-una-nueva-mirada/
  37. Înapoi la partea de sus↑ http://millennial.mtvla.com/categoria/estrella-latina-en-instagram