Lola Ponce

Fabiana Paola Lola Ponce ( Captain Bermúdez , 25 din iunie ca 1979 ) este un cântăreț , model de publicitate și actriță Argentina . 1 2 3 4 a început cariera în Argentina, dar a fost consolidat și dezvoltat artistic în Italia . În prezent , se bazează în Miami , Statele Unite ale Americii .



Biografie

Lola Ponce sa născut în Capitan Bermudez, în apropiere de orașul Rosario , Argentina. Fiica muzicianului, Héctor Ponce , și nepoata lui Osvaldo Fresedo , de origine genovezi. De la adolescență a participat la festivaluri importante din America de Sud.

Cariera

1987-2001: timpurie actorie și muzică

La vârsta de 8 ani, el a format un duet cu fratele său și a început să cânte în stilul de folclor . Când a terminat studiile de liceu au fost prezentate la un casting într – un canal de Buenos Aires, unde a fost selectat ca o contrapondere la seria de televiziune a gâtului . 5

In 1998 a participat la copii „s programul Chiquititas , produs de Cris Morena . 6

În 1999 el a decis să se dedice muzicii. 6 La acel moment întâlnit cu producătorul Oscar Mediavilla , 6 care a contactat cântăreț, compozitor și producător Joaquín Galán . 5 7

În 2000 a lansat primul său album, inaccesibilă , 5 inregistrat in Los Angeles si produs de Joaquín Galán și Oscar Mediavilla. 5 În această lucrare au participat muzicieni precum Abraham Laboriel în sub 8 Michael Thompson la chitară și Álex Acuña la tobe. 9 Septembrie Octombrie Noiembrie video oficial al prim tăiat Inalcanzable ce a jucat alături de un actor argentinian Mariano Martínez (cu care a avut un angajament de lungă la acel moment).

2002-2009: Notre Dame de Paris , Neînfricat și Il Diario di Lola

În 2002 sa mutat în Italia , să stea în Notre Dame de Paris , opera creata de cantaretul italian Ricardo Cocciante . În rolul Esmeralda, Lola a făcut aproximativ 600 de replici de la lansarea sa martie 2002 până la 14 septembrie 2008, data la care a spus la revedere de la caracterul. Cu acest rol, Lola realizat o mare popularitate în Italia , cu mai mult de 3 milioane de telespectatori doar în acea țară. [ Necesită citare ] RAI a trecut – l în 2003, cu mai mult de 6 milioane de telespectatori. [ Referirea ]

Va bazat cu siguranță în Roma , 10 Italia , în anul 2004 , a lansat primul său album in limba engleza, Fearless , 11 care a primit o recenzie foarte bună în Europa. 12 El apoi a participat la programul Ma il cielo è sempre più blu condus de Giorgio Panariello, de asemenea , difuzate de RAI.

În 2005 , el a fost unul dintre Internaționalei invitat să cânte la Festivalul de la San Remo . El a făcut o apariție specială în 10 capitole din Argentina telenovela nr Cod , in care joaca Adrián Suar si Nancy Dupláa .

În anul 2008 Lola a câștigat de italianul Giò Di Tonno, The Festivalul de la Sanremo Muzica 13 cu tema “Colpo di Fulmine” , scrisă de Gianna Nannini pentru opera rock Pia Tolomei , în care Lola portretizat protagonistul. În același an a lansat al treilea album, Il Diario di Lola . Pe 14 de 15 pe 14 de 16 de 17 18 ani

In acel an a facut turul Italia cu Gio di Tonno în Perdutamente Noi live Tour . Ea a fost aleasă femeia anului în Italia de către „Max“ , pentru „Cartea anului 2009“ , cu fotografii de renumitul fotograf Fabrizio Ferri. [ Referirea ]

În 2009 el a condus Mai Dire Grande Fratello Afișare de lângă Mago Forest pentru canalul Italia 1 grup Mediaset. El a participat la miniseria Rai Butta la Luna 2 . Este nasa a Festivalului American latino din Milano care desfășoară în mod concertat la 19 iunie. El sa alaturat distributiei filmului Polvere si a inregistrat , de asemenea , o parte din coloana sonoră a acestuia.

El a înregistrat cu Gio di Tonno coloana sonoră în Italia Adormita de Disney pentru a 50 -a aniversare a filmului într – o ediție specială pe DVD și Blu-Ray .

2010-2011: Dans pentru un vis , Le Due dell’amore FACCE și film

În 2010 sa întors în Argentina, și a participat la dans pentru un vis 2010 . În acel an a fost imaginea brand – ra Bikini bikini originale, datorită căreia impotmolit ca un designer de ei cu bikini numit cu dragoste. Lola.

Apoi , el a fost unul dintre protagoniștii operei moderne I Promessi Sposi , în rolul La Monaca di Monza. A debutat pe 18 iunie 2010 la stadionul San Siro din Milano în septembrie și transmise de RAI. A fost prima dată când o operă modernă a fost realizată într – un stadion.

El a mai jucat în Colpo di Fulmine cu Roberto Farnesi .

El a jucat „Jessica“ în miniseria Le FACCE din cauza dell’amore (versiunea italiană a telenovelei Sin tetas nici un paradis ), atât pentru grupul Mediaset.

El sa alaturat distributiei filmului Frumusetea SOMARO (în rolul lui Gladys, tânărul amant jucat de Castellitto), în regia lui și încearcă actorul italian Sergio Castellito care a avut premiera în cinematografe italiene în decembrie 2010.

Se înregistrează subiectul I pot să nu se obține inima duet cu tenorul argentinian Eduardo Bosio . La 15 decembrie a lansat al patrulea album sub eticheta Del lui Angel FEG (Fenix Entreteiment Grup), Lola , conținând primele sale melodii ca o cântăreață.

A fost imaginea de campanii publicitare linie de lenjerie de sex feminin Selu în perioada 2010/2011 și coafură Bucăți cool din 2009 până în 2011, atât în Argentina și a fost , de asemenea , o imagine a brandului italian sport în Vip on Board 2011.

În 2011 el a făcut – o special pentru RAI numit Cantaret Convent , m – am dat jos , luni , după Paște. A fost prezentator al Festivalului Arată , eveniment muzical turnee mai multe orașe italiene din mai până în septembrie 2011, de asemenea , participă ca un cântăreț în fiecare spectacol. Lanseaza linia sa de tricouri , în parteneriat cu modelul italian Clizia Incorvaia numit Girls Vorbește.

2012-prezent: Talismanul și Lola

El este personajul negativ al telenovelei Talismanul , în rolul de „Lucrecia Negrete“ , alături de actori Blanca Soto, Aarón Díaz, Rafael Novoa și Marcela Mar , care a fost difuzat de către Univision în Statele Unite. Telenovela a fost înregistrată în Miami, produs de Univision și Venevision International. Acesta a fost difuzat la treizeci ianuarie-cincisprezecelea iunie 2012 , cu un total de 99 de capitole.

19 și 20 mai 2012 a prezentat noua sa melodie Cocheta , în duet cu cantaretul mexican și actorul Aarón Díaz sub „Long Beach Gay Parade“ , în orașul Los Angeles.

Cu cântăreața argentiniană Nico Zuviría cântă un cântec duet moment perfect . Face parte din noul album prezintă tânărul muzician în Argentina în august 2012 , .

Viața personală

La 27 februarie 2013 a fost născut în orașul Rosario (Argentina) prima sa fiica Erin, din relația sa cu actorul mexican Aarón Díaz . La 16 august 2014 sa născut în orașul Miami a doua fiica ei, Regina, din relația ei cu Aarón Díaz. 19

Discografie

  • 2001: inaccesibilă
  • 2002: Notre-Dame de Paris
  • 2004: Fearless
  • 2008: Il Diario di Lola
  • 2010: Lola

Videoclipuri muzicale

an titlu album
2001 „Irealizabil“
nerealizabil
‘Eres tu’
„Nu cred“
2004 “Sleep”
neînfricat
“Love”
„Nu pot so fac”
2008 “Colpo di fulmine”
Il Diario di Lola
2010 “În afara mea / Fuori di me”
Lola
„În așteptare“
2014 „StopYour minte / muta corpul tau“

Filmografie

an titlu rol notițe
1997 nucale luly (Serial TV) nucale
1998 Chiquititas Serena (TV Series) Chiquititas
2002 Notre-Dame de Paris smarald (Teatru) Produs de Verona Arena
2002 Notre-Dame de Paris – Live de la Arena din Verona smarald (Film TV) Notre Dame de Paris – Live de la Arena din Verona
2004 codeless lună (TV mini – serial) Nici un cod de
2009 praf Marcela Polvere
2010 cenusareasa 2000 Cenușăreasă (Film TV) Cinderella 2000
2010 Dragoste la prima vedere Maya Rivera (Film TV) Colpo di fulmine
2010 Dansez pentru tine 2010 Propriul / Concurentul (Program TV) Dans pentru un vis 2010
2010 Cele două fețe ale Iubirii Jessica (Serial TV, 6 episoade) Le Due FACCE dell’amore
2010 Dragoste & Slaps Gladys Frumusetea SOMARO
2010 Logodnicul – O Opera modernă Monaca di Monza (Teatru) I Promessi Sposi – Opera modernă
2012 talismanul Lucrecia Negrete 20 telenovela american

Premii și nominalizări

an premiu categorie Nominalizare rezultat
2013 Miami Premiile Life Cea mai bună actriță Villain talisman nominalizat

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ „Lola Ponce a fost primită de către președinte“ . 19 august 2010 . Adus 1 din octombrie ca și 2010 .
  2. Înapoi la început↑ Orlando Verna ( 17 din august ca și 2010 ). „Lola Ponce:“ Am lăsa pielea mea profunde emoții ” . Arhivat din original la 24 noiembrie 2015 . Adus 1 din octombrie ca și 2010 .
  3. Înapoi la început↑ „frumoasa cantareata va efectua sâmbătă la școală Guatemala“ . Adus 1 din octombrie ca și 2010 .
  4. Înapoi la început↑ „Lola Ponce pe plaja: volei și distracție între goluri de tensiune“ . Ca 25 august ca 2011 . Adus 20 din octombrie ca și 2011 .
  5. ↑ Salt la:a b c d site – ul oficial al Lola Ponce
  6. ↑ Salt la:a b c „Femeile din Argentina Muzica de : Lola Ponce» Articolul din 13 octombrie 2007 pe site – ul Cantantes Argentinas.
  7. Înapoi la început↑ Biografie Lola Ponce în CMTV (2008) siteul web.
  8. Înapoi la început↑ Musictory.com : Lola Ponce, Notre Dame de Paris (2002)
  9. Înapoi la început↑ „Lola Ponce:“ În Europa iubesc nu numai vocea mea ” , articolul 20 ianuarie 2004în revista People (Buenos Aires).
  10. ↑ Salt la:un b „Lola Ponce:“ Acum vreau să cânt la La Scala din Milano „“ Articolul din 29 martie 2005 , în revista People (Buenos Aires).
  11. Înapoi la partea de sus↑ „Lola Ponce:“ În cariera mea ne -a spus că mai multe sis’ ” , articolul 27 noiembrie 2007în revista People (Buenos Aires).
  12. Înapoi la partea de sus↑ La Repubblica : San Remo Di Tonno-Ponce inCORONA; Baudo, Omaggio ai Morti sul Lavoro (1 martie 2008)
  13. Înapoi la partea de sus↑ Single Chart italian: Giò Di Tonno și Lola Ponce, Colpo di fulmine (20 martie 2008)
  14. ↑ Salt la:a b “Lola Ponce” De Mariano mă separă distanța și destinația “” Articolul din 17 septembrie 2002 , în revista People (Buenos Aires).
  15. Înapoi la partea de sus↑ „Lola Ponce:“ Nu știu ce se poate întâmpla între Mariano și în viitor „“ , articolul 8 octombrie 2002revista People (Buenos Aires).
  16. Înapoi la partea de sus↑ „Lola Ponce:“ Am trăit anul cel mai interesant din cariera mea si am nevoie de o familie de relaxare “” , articolul din 27 ianuarie, 2009in revista People (Buenos Aires).
  17. Înapoi la partea de sus↑ „Lola Ponce:“ Nu mă simt o femeie frumoasă (serios, nu râde) „“ Articolul din 24 noiembrie 2009în revista People (Buenos Aires).
  18. Înapoi la partea de sus↑ «Lola Ponce la“ partidele «ale lui Berlusconi?» , 2009 articolpe siteul revistei La scurt timp (Buenos Aires).
  19. Înapoi la partea de sus↑ „Lola Ponce a dat naștere la a doua fiica ei“ . Accesat 17 august 2014 .
  20. Înapoi la partea de sus↑ Lola Ponce va fi un personaj negativ sexy în Statele Unite ale Americii