lis Moreno

Lis Moreno este o actriță și dirijor Argentina (născut la 5 din august ca și 1988 în Buenos Aires , Argentina ). În prezent , acesta are un canal YouTube numit Interviuri Lis .



Cariera

A debutat ca o actriță în anul 2001 , în filmul Argentina La FUGA regia lui Eduardo Mignogna și încearcă Miguel Ángel Sola , Ricardo Darín , Gerardo Romano , Patricio Contreras , și Norma Aleandro . 1

În 2003 el a produs aducerea lui la faima în telenovela Rebelde Way , unde a jucat Lola Arregui, sora personajului Muni Seligmman . El a lucrat , de asemenea , o astfel de serie ca: rețea de conflicte , Adăpost , Romeo și Julieta , Rățușca cea urâtă , Casatorit cu copii , x4 vis Beach și numiri Ciega .

Filmografie

televizor
an titlu caracter canal notițe
2003 Rebelde Way Dolores “Lola” Arregui Canalul 9 / America de televiziune sprijinirea cast
2005 conflicte de rețea Lucrecia Telefe participare
2005 O tăietură, cafea povestiri Televiziunea publică participare
2006 adăpost Monica canalul 13 participare
2006 Căsătorit cu copii Verónica Monteiro Telefe participare
2007 Romeo și Julieta 2 Sofía Brando canal 9 sprijinirea cast
2008 rățușca cea urâtă Milagros canalul 13 participare
2008
de –
2009 de
x4 Aldana canalul 13 sprijinirea cast
2010 Data Blind Malena Televiziunea publică participare
2012 Toate mine TV american participare
2013 Vecinii de la război Martina Telefe participare
În 2014
– în
2017
Intrépidos însăși TV american conductoare
2016 Marginală (serial TV) Kari Televiziunea publică participare
cinema
an titlu caracter adresa
2001 scurgere Rita Baldini (tânăr) Eduardo Mignogna
2009 Amestecuri de Incerti Mariana Stefano Incerti
2014 Still Life (Still Life) școlăriță Gabriel Grieco
teatru
an titlu caracter adresa
2008
de –
2009 de
Margaritas
2012 mine puternice Martin Amuy-Walsh
2013 Întrebare de Sexele Agustín Aguirre
2015 Club Del Chamuyo Rosa Melo Ezequiel Sagasti
2015 balon Vicky Martin Amuy-Walsh

Publicitate

  • Pepsi – Lay ( 2011 ) 3

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Fact Sheet „scurgere“
  2. Înapoi la top↑ caractere Romeo și Julieta
  3. Înapoi la partea de sus↑ Lis Moreno, publicitate „Riquelme este fericit“