Kellan Lutz

Kellan Christopher Lutz (n . Dickinson , Dakota de Nord , 15, martie ca 1985 ) este un actor american , cel mai bine cunoscut pentru rolul Emmett Cullen din saga Twilight . Anterior , el a participat la seria de televiziune 90210 .



Înainte de a acționa, el a fost un model de Abercrombie & Fitch și au participat la muzica video a single – With Love , cu Hilary Duff .

Biografie

Lutz este, în funcție de vârstă, în mijlocul de șase frați și o soră, dar curios cea mai mare dintre toate. Este ascendență germană . 1 În timpul copilăriei sale a trăit în diferite locuri, în special în Midwest și Arizona . După ce a absolvit liceul, sa mutat în California pentru a participa la Universitatea Chapman pentru a studia inginerie chimica, dar mai târziu a decis să urmeze în calitate în schimb, deși părinții lui nu au fost de acord destul.

Cariera

Modelare

Ea a început de modelare atunci când ea a fost de 13 sau 14 de ani. Lutz a semnat cu Agenția Ford Models . În plus , Lutz este unul dintre modelele prezentate în campania lui lenjerie de corp Calvin Klein X 2010 . 2 Actorul de modelare , de asemenea , haine de marca lor proprie, Abbot + Main .

Performanță

După ce a absolvit liceul , a decis , la actorie și a apărut în mai multe programe de televiziune. Lutz au recurente roluri în model pentru cetățeni și The Comeback , și în roluri mai mici episoade de Dragoste și putere , CSI: NY , Summerland , șase metri în subteran , CSI: Crime Scene In si Eroilor . El a fost , de asemenea , în filmele pe solide , Admisă și Grad de noapte Sangrienta .

Lutz a acționat pe scena din California si a fost gazda Bravo lui Blow Out . Kellan , de asemenea , a apărut în reclama anului 2006 pentru parfum cu Hilary Duff , cu dragoste și mai târziu în muzica video din 2007 pentru său unic „ With Love “ . 3 În 2008 , el a apărut într – un alt videoclip, de data aceasta pentru trupa Hinder și cântecul său „Fără tine“ . În același an, Lutz , de asemenea , a apărut în miniseria Generation Kill , bazat pe cartea lui Evan Wright .

Lutz a jucat Emmett Cullen în ecranizare ale Saga Amurg de Stephenie Meyer și -a reluat rolul în continuare, lansat în noiembrie 2009 de . Acesta are un mic rol în seria 90210 ca George .

În 2010 Lutz a apărut în A Nightmare on Elm Street . În anul 2011 , Kellan sa întâlnit cu co-stele din Twilight și mare prieten, Ashley Greene în filmul Inima unui războinic . În același an a jucat rolul lui Poseidon în Immortals . Lutz a fost unul dintre candidații pentru titlu rol în viitorul film Hansel și Gretel: Witch Hunters , a fost luat în considerare pentru rolul principal în Conan Barbarul , dar în cele din urmă a pierdut la Jason Momoa . În 2011 , împreună cu co-star lui Nemuritori , Mickey Rourke , film Kellan Lutz filmat Java Heat în Indonezia .

Kellan a fost de succes în muzica video așa cum a fost cerut de nenumărate ori la protagonizarlos. În 2011 a venit la lumină faptul că actorul a respins cererea cantareata de succes pop , Britney Spears să stea în clipul video al piesei „ I Wanna Go “ de -al treilea singur de la al șaptelea album de Britney , „ Femme Fatale “ . 4 5 În 2012 el a apărut ca pe sine însuși într – o reclamă pentru compania Time Warner Cable inspirat de Twilight . 6

În luna noiembrie 2012 a fost confirmat Lutz să stea în filmul Tatuajele , un film care ne spune despre o noua tehnologie care a permis arme tatuate în corpul vinovaților, care a folosit un amestec de sânge și adrenalina criminal însuși acestea ar putea materializa pentru utilizare rapidă (deoarece acestea se dizolvă rapid) .Cele fotografiere Tatuajele începe în martie 2013 în Toronto , am premiera programată pentru sfârșitul acelui an. 7 8 De asemenea , în anul 2013 se va juca în remake – ul lui Tarzan 3D cu o adresă de Reinhard Klooss și Holger Tappe . 9

Abbot + Main

În anul 2011 , Kellan este asociat cu Dylan George, după cum a decis să ia propria linie de îmbrăcăminte Abbot + Main , care include cămăși, pantaloni, pulovere și a explicat actorul, este inspirat de copilăria în California . Casa principală este situat pe plaja Venice din California . Octombrie noiembrie primul videoclip de promovare a brand -ului au participat, alaturi de Kellan, de Anne Vyalitsyna . Colectia de toamna / iarna 2012 cu participarea modelului Kate Upton . luna decembrie 13

munca de caritate

Lutz sprijină organizarea în apărarea animalelor, PETA și a făcut un film în 2010 , în sprijinul adoptării animalelor în loc de cumpărare ei . 14 Lutz favorizează , de asemenea , eforturile de reconstrucție din New Orleans, în special Sf . Bernard Project . În același an , el a primit premiul Kellan face ceva pentru animalele de la premiile anuale Do premii ceva pentru munca sa cu PETA . 15 În 2010 Kellan și mama sa, Karla, a apărut într – un film în sprijinul campaniei Noreen Fraser Fundatia impotriva cancerului de san . 16

Viața personală

Kellan cu prietena lui Sharni Vinson în timpul Paris Hilton: Marquee steaua în Sydney , în 2012 .

În timpul liber lui Lutz, îi place să facă skateboarding , de formare în greutate, atletism , baseball , baschet , lacrosse , înot , suc de fructe , tenis , badminton , schi , snowboard , precum și multe alte activități. Ea are , de asemenea , o pasiune pentru filmele de groaza, preferând să facă propriile cascadorii atunci când se face filme.

Lutz are o prietenie strânsă cu co-stele Twilight , în special cu Jackson Rathbone și Ashley Greene , care a știut înainte de am început filmările filmului și actorul Peter Facinelli și actrița Nikki Reed , pe care a întâlnit în timpul filmărilor . Este , de asemenea , un bun prieten al actorului Xavier Samuel .

În anul 2009 a început să se întâlnească actrita AnnaLynne McCord , relația sa încheiat în 2010 . 17 18 19

În 2011 el a inceput sa se intalneasca actrita si model australian Sharni Vinson . Ei au încheiat în luna mai, 2013 20

Filmografie selectivă

an Film / Series rol notițe
2004 Dragoste și putere jefui participarea specială
model de cetățeni însuși participarea specială
2005 CSI: New York Alex Hopper Seria TV: “Tri-Borough”
Doi metri în subteran critter Seria TV: “Hold My Hand”
Summerland Fordie TV Series: 2 Episoade
revenirea Chris MacNess Seriale TV
2006 călcând firma franca
recunoscut Dwayne
2007 Fantome de Goldfield Ciad
CSI: Crime Scene În Chris Mullins TV Seria: “Empty Eyes”
eroi Andy participarea specială
2008 iarna adâncă Mark Rider
Grad de noapte Sangrienta Rick Leland
Generation Kill Jason Lilley miniserie
90210 George Evans rol recurent
amurg Emmett Cullen
2009 După Dusk Ei vin Jake
Valea Peacks Kyle McBride Seria TV: 2 episoade
Luna Noua Emmett Cullen
2010 Meskada Eddie Arlinger
Un Coșmar pe Elm Street Dean Russell
eclipsa Emmett Cullen
2011 arenă David Lord
Un plan de a cădea în dragoste (dragoste, căsătorie și căsătorie) Charlie Dalton
Inima unui războinic Connor Sullivan
Zori Partea 1 Emmett Cullen
nemuritori Poseidon
2012 Zori Partea 2 Emmett Cullen
2013 Java de căldură Jake Travers
sirop Pete Sneaky
Gardienii de Luna Carson Stone voce
Tarzan Tarzan
mercenari 3 zâmbet
Dragostea este tot ce ai nevoie? Ryan Morris Post-producție
2014 Legenda lui Hercules Hercules
tatuaj Pre-producție

Video

Muzica

an temă Band / Singer
2007 Cu dragoste 21 Hilary Duff
2008 Fără Tu 22 stânjeni
Chainsaw Suit 23 Tyler Shields

Comercială

an marca
2006 Hilary Duff Parfum: “Cu dragoste” 24
2007 Dieta Mountain Dew “dihor” 25
2010 Calvin Klein Underwear 26
2011 Abbot + Main Release 27
2012 Time Warner Cable 28
Abbot + Main- toamna / iarna 2012 29

Premii și nominalizări

an premiu categorie eu lucrez rezultat
2010 Premiile Teen Choice Cea mai bună scenă de sex masculin stele lună nouă câștigător
om fierbinte nominalizat
Gala PETA 30-a aniversare și premii umanitare onoare câștigător
VH1 – Do Premii Ceva pentru animale câștigător
Fun Fearless Masculi Premii FFM câștigător
Premiile pentru bărbați de sănătate Cele mai bune organisme de vară câștigător
NewNowNext Premii Pentru că ești fierbinte nominalizat
2011 Libby Premii Membru preferat de PETA fierbinte câștigător
prietenul Famous animal favorit nominalizat
Premiile flecking Vampire mai sexi eclipsa nominalizat
Premiile iVillage divertisment Cea mai tare bucată de Eclipse nominalizat
Teen Choice Awards 2011 Cea mai bună scenă de sex masculin stele câștigător
2012 Breaking Dawn Part 1 nominalizat
Premiile iVillage divertisment Cea mai tare bucata de Breaking Dawn Part 1 câștigător

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Kellan Lutz în Internet Movie Database (în limba engleză)
  2. Înapoi la partea de sus↑ „Kellan Lutz comerciala vaporos pentru Calvin Klein lenjerie de corp.” (În limba engleză) . Accesat 03 august 2010 .
  3. Înapoi la partea de sus↑ stele“Kellan Lutz vorbește despre noul videoclip muzical al Hilary Duff” (în limba engleză) . Accesat 10 august 2010 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ „Actorul Kellan Lutz Britney Spears respinge“ . Adus de 27 mai 2011 .
  5. Înapoi la partea de sus↑ „Kellan Lutz a refuzat să Britney … Acum , ea vrea să Matthew McConaughey“ . Adus de 25 mai 2011 .
  6. Înapoi la început↑ „Kellan Lutz apare în noul comercial Time Warner Cable.” (În limba engleză) .
  7. Înapoi la început↑ „Kellan Lutz stea în thrillerul Tatua“ . Adus de 28 noiembrie 2012 .
  8. Înapoi la partea de sus↑ „Kellan Lutz se alătură exprimate pentru“ Tatua „ “ (în limba engleză) . Adus de 27 noiembrie 2012 .
  9. Înapoi la început↑ „Kellan Lutz, Tarzan vampir” . Adus de 04 mai 2012 .
  10. Înapoi la început↑ „Kellan Lutz scoate propria linie de îmbrăcăminte.” . Accesat 16 august 2011 .
  11. Înapoi la început↑ „Kellan Lutz în întregime dedicat brandului său de îmbrăcăminte” . Adus de 05 martie 2012 .
  12. Înapoi la început↑ „Kate Upton și Kellan Lutz haine de iarnă obține“ . Adus de 29 iunie 2012 .
  13. Înapoi la partea de sus↑ „Kellan Lutz pentru 2012-2013 campanie Dylan George Abbot + Main” (în limba engleză) .
  14. Înapoi la început↑ „Kellan Lutz apare în anunțurile pentru PETA“ . Adus de 25 februarie 2010 .
  15. Înapoi la partea de sus↑ „Kellan Lutz a fost premiata la Premiile Do ceva” . Accesat douăzeci și unu iulie 2010 .
  16. Înapoi la început↑ „ actorul Kellan Lutz, Amurg, griji despre mama sa“ (în limba engleză) . Adus de douăzeci și unu mai 2010 .
  17. Înapoi la început↑ Kellan Lutz AnnaLynne McCord Confirmă Split ,
  18. Înapoi la partea de sus↑ Kellan Lutz rupe cu actrita AnnaLynne McCord
  19. Înapoi la partea de sus↑ Kellan Lutz și AnnaLynne McCord Imagine
  20. Înapoi la început↑ noroc Kellan! Twilight halcă Lutz are o bruneta pe braț la Nemuritori premiera … noua lui iubită Sharni Vinson !!
  21. Înapoi la partea de sus↑ Hilary Duff. „Hilary Duff – Cu dragoste” .
  22. Înapoi la început↑ Hinder. „Hinder – fără tine” .
  23. Înapoi la început↑ Tyler Shields. “Tyler Shields 2008” (în limba engleză) .
  24. Înapoi la partea de sus↑ „Kellan Lutz comercial [cu dragoste]” (în limba engleză) .
  25. Înapoi la început↑ “Ferret Dieta Mountain Dew” .
  26. Înapoi la început↑ „Kellan Lutz în lenjerie Calvin Klein comercială” (în limba engleză) .
  27. Înapoi la partea de sus↑ „Abbot + Main video de eliberare 2011″ (în limba engleză) .
  28. Înapoi la început↑ „Kellan Lutz în afaceri de cablu Time Warner inspirat din Twilight.“ (În limba engleză) .
  29. Înapoi la partea de sus↑ „Fall Abbot + Main / iarna 2012″ (în limba engleză) .