Julieta Nair Calvo

Juliet Nair Calvo ( Quilmes 30 din noiembrie ca și 1988 ) este o actrita , cantareata , conductive si modelul Argentina . Cunoscut pentru participarea sa la versiunea Argentina a copiilor „s program de spațiu de joacă pentru , actalmente difuzat pe Disney Junior 2 3 .



Cariera

Debutul sau care acționează are loc în 1998 pentru a juca film de Mariana în Argentina O Argentina la New York , in care joaca Guillermo Francella și Natalia Oreiro . În 2003, este o parte a reality – show – Generation Pop emise de El Trece si produs de Reina Reech .La fi unul dintre câștigători eu fac parte din trupa Scratch cu care a lansat un album demuzică și a dat spectacole live la Luna Park . In acel an a debutat ca un model de publicitate în luna aprilie .

În 2004 o parte din munca Principesele o poveste , fiind prima sa performanță în teatru, atunci ei l -au urmat diverse copii e spectacole muzicale și diverse piese de teatru , cum ar fi în spatele ușilor închise sau jucării stricate .

Între 2009 și 2010 a fost selectat de Cris Morena pentru a conduce Bonus Trak de aproape Angels de debut ca dirijor. Datorită acestui rol în 2010 este chemat din nou de Cris Morena și Ariel Del Mastro pentru a deveni parte a muzicale Spring Awakening , care ia dat o recunoaștere suficient. După terminarea lucrărilor, exprimate (cu ajutorul Cris Morena), a lansat un album cu cântece din piesa și prezentate sub formă de concert.

în 2011 , un rol în musicalul The Sound de muzică , în cadrul căreia a scena cu Angela Torres , Fernando Dente (actor) , Walter Bruno , Diego Ramos și Paula Reca 1 2 anul respectiv este jucat într – un episod de unitate a îndreptățește . În anul următor ( 2012 ) face parte din distribuția musicalului Mamma Mia! , O funcție a fost unul dintre protagoniștii după ce a înlocui Paula Reca .

Anul 2013 debutul ca dirijor copil, cu Juan Alejandro Macedonio , a versiunii Argentina a copiilor „s program de spațiu de joacă pentru 2 . În 2015 programul este adus la teatru cu piesa teren de joaca pentru live 2 4 . Cu acest copii „s serie la faima si mai multe albume muzicale lansat chiar cu cântece din serie.

În 2014 are o miză în Junior Express joacă Lady Pink , în capitolul numit același nume ca și caracterul tău. În 2016 isi reia acest caracter în capitolul Întoarcerea Lady Pink , care joacă , de asemenea , cu Diego Topa piesa „ In interiorul inima ta“

În 2015 și 2016 face parte din munca Ni Ni câinii cu băieții , performanța sa în această lucrare ia adus un premiu As ca actrita. În anul următor ( 2017 ) va juca Paula în al doilea sezon al dramei adolescent soia Luna emis de Disney Channel , este forma nominală an exprimate din seria de cinci stele , emise de El Trece si produs de Pol-ka .

Filmografie

TV

an program canal hârtie
2003 POP Generation (Reality) 1 canalul 13 însăși
2007 Neveste disperate 1 canalul 13 Julie
2009 de – anul 2010 Aproape Angels 3 Telefe Noter
2011 Îndreptățește (episodul 12) TV american Natalia
Anul 2013 – în 2017 Teren de joacă (Disney) Disney Junior Juli
2014 și 2016 Junior Express (episoade Lady roz și The Return of Pink Lady ) Disney Junior Lady roz
2017 soia Luna Disney Channel (America Latină) Paula
2017 de cinci stele treisprezece iasomie

Film

an Pelicula director
1998 Un argentinian la New York Juan José Jusid

Teatru 3 [ edit ]

an muncă adresa
2003 zgârietură Reina Reech
2004 de – perioada 2005 lună plină Débora Warren
2005 Tales Printese Débora Warren
2006 În spatele ușilor închise David Monterrey
2007 jucării sparte Reina Reech
2010 Spring Awakening 1 Cris Morena
2011 Sound 1 Jonathan Butterell
2012 Mamma Mia 1 Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus
În anul 2015 – în 2016 – în 2017 Loc de joaca live Ariel Del Mastro
2015 Nici câinii, nici copii Javier Daulte

Discografie

an titlu producător
2003 zgârietură Reina Reech
2014 Loc de joaca Disney Records
2015 Junior Disney Crăciun Federico Montero / Mauro Cambarieri
2015 Teren de joacă 2 Disney Records
2016 Nici câinii, nici copii, muzica piesei Javier Daulte

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b c d e f g aclarin.com. “Julieta Nair Calvo: predestinați” . Adus de 15 mai 2011 .
  2. ↑ Salt la:a b c d extremista.com.ar. “Playgroud în Disney Juunior” . Adus de 15 mai 2013 .
  3. ↑ Salt la:a b c alternativateatral. “Playgroud în Disney Juunior” . Adus de 15 mai 2013 .
  4. ↑ Salt la:a b paulaaisenberg. „Nair actrita Julieta“ . Adus de douăzeci și unu mai 2015 .