Juan Alfonso Baptista

Juan Alfonso Baptista Diaz , de asemenea , cunoscut sub numele de “El Gato” (născut la 9 din septembrie din 1976 în Caracas ) este un actor de televiziune Venezuela .



Biografie

Înainte de a vă desfășurați acționând ca un portar de joc în echipa venezuelean. 1 a participat la telenovele produse de diferite țări, inclusiv Mexic , Columbia , Venezuela , Statele Unite și Spania . Start lui în telenovele a fost în 1997 , când a participat la telenovelei Venezuela întreg inima . El a petrecut doi ani inactiv din cauza unei paralizie facială, până în 1999 , a înregistrat telenovelei Enamorada .

În 2000 el a făcut două telenovele: Dragoste ortografic , din Venezuela, și Mi Destino Eres Tu , Mexic. În 2001 el a filmat telenovela mexicana, ca în filme .

În 2002 el a împușcat , de asemenea , două telenovele: apă și ulei , mexican, și producția Gata sălbatice . In 2003 a jucat cu Paola Rey , Pasion de Gavilanes . In 2004 a jucat în Femeia în oglindă .

Pasion de Gavilanes a fost romanul pe care l – catapultat si faima datorita la nivel mondial pentru caracterul lui Óscar Reyes, un tânăr ambițios și frumos în timp ce încerca să se răzbune cu frații săi moartea surorii lui mai mică, se îndrăgostește de unul dintre cel mai mare dușman lui.

În Femeia în oglindă de partajare din nou scene de dragoste cu care a fost partenerul său în Pasion de Gavilanes, Paola Rey. De data aceasta, personajul pe care îl joacă este Marcos Mutti, un inginer chimist afemeiat , care cade peste cap de tocuri pentru noul său coleg, Maritza Ferrer, o fată care deține multe secrete.

Aceste două romane a permis ca el să fie bine-cunoscut, în special în Spania, în cazul în care atât a apărut în urma mai multe oportunități de locuri de muncă.

La sfârșitul anului 2006 a participat la a patra ediție a programului spaniol Dancing cu în TVE , unde a arătat talentul pentru dans, castigand cele mai multe gale și în cele din urmă fiind pe locul al doilea in spatele gimnasta Estela Giménez .

În perioada februarie 2007 și aprilie 2008, în Columbia a înregistrat o telenovela numită „Semnul de Desire“ pentru Telefutura canal. Numele personajului său a fost Luis Eduardo Santibáñez, un arhitect în cauză cu privire la natura care se îndrăgostește de o fată care se dovedește a fi sora lui.

În mai 2008, el a inceput sa inregistreze capitole pentru al doilea sezon al timpului final , emis de FOX. În 2011 , el a acționat ca un antagonist în telenovela columbiană The English Teacher de Canal Caracol .

Filmografie

  • Las Vega (2016-2017) – Vicente Correa
  • Celia (2015-2016) – Ramón Cabrera
  • 3 Capo (2014) – Gabriel Aldana “Pitre”
  • Minciunile Perfect (2013) – Felipe 2
  • Regele (2012) – Pedro Luis Malvido Lozano “Peluso”
  • Fața ascunsă (2011) – polițistului
  • The English Teacher (2011) – Luis Fernando “Luisfer” Caicedo
  • Femeile „s sacrificiu (2010) – Luis Francisco Vilarte 3
  • Păcatul tetas nici un paradis (2009) – William “Baby” Mejia
  • Marca dorinței (2007) – Luis Eduardo Santibanez Nurey
  • Femeia în oglindă (2004) – Marcos Mutti
  • Pasion de Gavilanes (2003-2004) – Óscar Reyes Guerrero
  • Wildcat (2002) – Bruno Villalta
  • Ca și în filmul (2001) – Carlos Escudero “Charlie”
  • Dragoste Spell (2000) – René Castro
  • Enamoured (1999) Ricardo “Ricky” Contreras
  • Asta e viata (1998) – Regele
  • Un toata inima (1997) – Elías Mujíca “El Gato”

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Telecinco „Biografie Alfonso Baptista Sin tetas nr paradis
  2. Înapoi la partea de sus↑ elnuevosiglo “Lies perfect, trilogie intrigi.” – actualizat octombrie 2013
  3. Înapoi la partea de sus↑ „Sacrificio femeie CT“ . Vremea Ecuador. 30 august 2010 . Accesat la data de 06 ianuarie 2011 .