José María Torre

José María Torre Hütt , mai bine cunoscut sub numele de José María Torre ( 4 noiembrie din 1977 , Mexico City ), este un actor mexican și designer de moda , care a început cariera la vârsta de cinci ani, ceea ce face comerț . În 1990 a lucrat la Amor de Nadie ca fiul lui Lucía Méndez . El este fratele actrițe Fátima și Andrea Torre .



Filmografie

  • Mario Baul
  • Revoluția (scurtă) (2006)
  • Daniel și Ana (2009) – Rafa
  • Musth (2009)

Telenovelele

  • Războiul Idolii (2017) – Isaac César Solar
  • Señora Acero (2016) – Larry „The Cheneque
  • Proprietarii de Paradise (2015) – Adán Romero
  • Lacrimi Crown (2012-2013) – Edmundo Hernández Chavero
  • Duelul Passion (2006) – Ángel Valtierra
  • Mizează pentru Love (2004-2005) – Luis Pedraza
  • Salomé (2001-2002) – José Armando Lavalle
  • Intruder (2001) – Aldo Junquera
  • Prima dragoste … la mii pe oră (2000-2001) – Bruno Baldomero
  • Carita de Angel (2000) – Leonel
  • Femeile pacaliti (1999-2000) – Ricardo
  • Elena live (1998) – iulie
  • Mi Pequeña Traviesa (1997-1998) – Tono
  • minciună Fericita (1996) – Benny
  • Marisol (1996) – Dany
  • Luz Clarita (1996) – Israel
  • șireturile roz (1994) – Daniel Armendáres
  • rude sărace (1993) – Luisito Santos
  • Carusel din America (1992)
  • Amor de Nadie (1990) – Richi
  • Cumpar acea femeie (1990) – Alejandro copil
  • O față în trecutul meu (1990) – Roberto (copil)
  • Mama mea a doua (1989) – Manuel Justino “Tino”

Programe

  • Timpul numit (1989) …. Sebastian (capitolul: “Uneori întoarce” )
  • Ce se întâmplă la noi? (1998)
  • Femeile, cazuri de viata reala (1997-2003; 4 episoade)

Filme

  • Mai negru decât noaptea (2014)
  • După Lucia (2012) – Joaquín
  • Seres: Genesis (2008) – Bernardo
  • Reëvolución (2007) – Miguel

Seria

  • Gossip Girl Acapulco (2013)
  • XY. Revista treilea sezon (2012; 7 episoade) – Tony Hernández
  • Proprietarii de Paradise (2015)
  • Señora Acero (2016)

Reality show

  • Fear Factor (câștigător)