José Lamuño

José Lamuño Álvarez ( Asturias , 23 din ianuarie ca 1987 ) este un actor și un model spaniol



Biografie

El a fost născut în Oviedo , Asturias . Actorul și modelul, a apărut în serie ca Mantinela din școală , prefigurează , un accident vascular cerebral de noroc și de aici mi tot da . De fiecare dată când este cel mai bine cunoscut pentru sporadic în seria prefigurează , dând viață la Hugo, sau ca Gorka în seria Spitalul Central . El a participat , de asemenea , în mai multe parade în Cibeles 2009 și în campaniile publicitare. 1

Filmografie

Filme și seriale TV
an titlu hârtie notițe
2008 internat student 1 episod ( „ Opt milimetri “)
2009 , 2014 prefigurează Hugo García rol secundar (6 episoade)
2009 Un accident vascular cerebral de noroc biruitor Rolul principal (59 episoade)
2010 Rhodéa jack scurt
2011 de – 2012 Aici am da toate Gonzalo Rolul principal (87 episoade)
2012 Spitalul Central Gorka Betania Rolul principal (17 episoade)
2012 AIDA Quique 1 episod ( ” Dezbateri Fried Green “)
2013 furtună Alfred Film TV
2014 cântând în direct Raimundo “Rai” Soler Side Show (3 episoade)
2015 Cum de a supraviețui un rămas bun Yago Film. rol secundar.

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ http://www.lne.es/verano/2011/07/22/supe-actuar/1106170.html