Jorge Reyes (actor)

Jorge Luis Reyes Graterol ( Caracas , 28 august ca ca 1971 ) este un actor venezuelean și model.



Biografie

A studiat calculator știință și mai târziu a fost modelul . Din 1993 el a fost un actor al telenovelelor, fiind rolul său jucat în primul agricultor Fiica lui (1997), alături de Sonya Smith . 1

A început în producția Marte TV și apoi în roluri secundare în RCTV , majoritatea operei sale a fost jucat in lantul Venevision , acționând în producții în Venezuela și Statele Unite ale Americii .

El a mai jucat în telenovelei de RCN de televiziune Toată lumea vrea să Marilyn , împreună cu asemenea venezuelean Scarlet Ortiz trăiesc un sezon mic în Columbia în 2004 .

Revine la Venezuela în 2005 și reprezintă protagonist al Los Querendones cu Fabiola Colmenares , Lilibeth Morillo și Miguel de León . În 2007 face debutul in film; exceland în film Miranda se întoarce , în cazul în care a efectuat rolul eroului independenței Francisco de Miranda . Filmul a fost împușcat în Venezuela, pe unele plaje din Cuba și orașul Praga .

În 2008 ea a jucat în telenovela Venevision întreaga viață lui , împreună cu Anastasia Mazzone . La final , el este, călătorește în Mexic și participă la telenovelei Entre el amor y el Deseo .

În 2011 ea a jucat în telenovela copac Gabriel , canalul Venevision , în care a interpretat rolul lui Gabriel León, un animator celebru care , din cauza unei boli terminale decide să caute copii a avut ca sperma donator.

În 2013 a revenit la marele ecran într – un alt film istoric: Bolivar, omul de dificultăți , care transportă rolul antagonistă poloneze.

În 2014 el a avut o miză în romanul mexican Bravo de TV Azteca , apoi revine la Venezuela și acționează Emerald Heart , în care ea a jucat un avocat lacom , care menține un triunghi amoros cu Federica ( Mimí Lazo ) și Fernanda ( Flavia Gleske ) .

În 2015 lucrările la primul roman de canalul de stat TVES , numit direct de a iubi , din nou , partajarea cu Fedra López , Gigi Zanchetta , Reina Hinojosa și tinerii actori Daniel Terán și Vanessa Mendoza .

Viața personală

Ea a avut o aventură cu actrița Fedra López , în timp ce telenovelei a jucat Când pasiunea . În același iubit telenovelei a devenit Roxana Díaz ; dar această relație sa încheiat după o intimă a ambelor video de scurgeri. In timp ce filma telenovela femei de război a avut o poveste de dragoste trecatoare cu actrita Gaby Espino . În 2003 el a fost asociat cu actrita Elaiza Gil 2 – au despărțit după aproape patru ani de relație.

La sfârșitul anului 2007 a cunoscut modelul exmiss si Carolina Delgado, care sa căsătorit cu câteva luni. Cu ea a avut – o singură fiică, Camila Elizabeth Reyes Delgado, născut în februarie 2009. 3 au fost separate în timp ce era însărcinată. 4 În lunile următoare au fost împăcați, cu toate acestea, ei au decis să pună capăt relației lor.

În martie 2015 sa căsătorit din nou, de data aceasta pe insula Margarita ( Venezuela ), cu actrița columbiană Alejandra Sandoval , care a trăit pentru ceva timp. 5

Filmografie

telenovelelor
an telenovelă hârtie
2015 Live to Love Julio Gavaldón
2014 smarald inima Marcelo Egaña
2014 Bravo Toton
2011-2012 Arborele Gabriel Gabriel León
2011 Entre el amor y el Deseo Gonzalo
2009 Valeria Leopoldo Riquelme
2008 Întreaga viață Salvador Duque
2006 Los Querendones Sergio Fernandez griman
2004 Toată lumea vrea să Marilyn Juan Ignacio Camacho
2002 Mambo y Canela Daniel Montoya
2002 Las González Róbinson Gamboa
2001 Războiul de femei Wilker Antonio
2000 meciul revanșă Alejandro Arciniegas
1999 Atunci când există pasiune Luis Guillermo Nunez Anzola
1999 fiecare femeie Jorge Álvarez
1997 Fiica lui Farmer Víctor Manuel Santana
1996 retrăi Tadeo Suñer
1995 confundarea dorințelor cu realitatea Ariel
1994 fiica președintelui Jorge
1993 sirenă usnavy
Filme
an film caracter
2013 Bolivar, omul de dificultăți polonez
2007 Miranda se întoarce Francisco de Miranda

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ Sheet Jorge Reyes pe siteul Colarte.
  2. Înapoi la partea de sus↑ [ http://teleprograma.fotogramas.es/telenovela/los-rostros-de-las-telenovelas/jorge-reyes.-alejandro-arciniegas-en-la-revancha/jorge-reyes-982-las-mujeres -of-ta-viață / jreyes16web „femeile din viața lui Jorge Reeyes
  3. Înapoi la partea de sus↑ http://www.eluniversal.com/2009/02/05/til_art_nacio-camila-elizabe_1255954
  4. Înapoi la partea de sus↑ http://www.eluniversal.com/2008/12/02/til_art_solo-queda-tramitar_1172407
  5. Înapoi la partea de sus↑ „Jorge Reyes de apă au aruncat“ , proprie.