Jeremy Sumpter

Jeremy Robert Myron Sumpter ( 5 luna februarie ca 1989 ) este un actor american . Rolurile sale proeminente se numără rolul principal în filmul de acțiune live 2003 Peter Pan și JD McCoy rol recurent în serialul de televiziune NBC e Friday Night Lights (2008-2010) .Mai recent a jucat cu AnnaSophia Robb și Helen Hunt film Soul Surfer , fără a uita rolul lui Connor în film sunt atât de Cupidon .



Biografie

A crescut într – un oraș mic în Kentucky , în cazul în care familia sa mutat încă foarte tânără. Când am fost unsprezece Jeremy înscris într – un concurs de talente, câștigând numeroase premii. Acesta a fost asociat cu un manager de personal si sa mutat la Los Angeles , în anul 2000 . După câteva luni în Los Angeles , și unele spectacole, Jeremy a primit rolul lui Adam Meiks copil în Shiver , în regia lui Bill Paxton . Mai târziu, Jeremy a fost ales de Danny Glover pentru rolul lui Henry Sturbuck într – un vis . El a primit premiul pentru Cea mai bună performanță într – un film de televiziune, miniserie sau tânăr actor principal, a „Young Artist Awards“.

Boys locale a fost urmatorul sau film, care a testat abilitățile sale ca un surfer pe valurile din sudul Californiei.

După o căutare la nivel mondial, Jeremy a fost ales pentru a intruchipa Peter Pan în versiunea PJ Hogan de Peter Pan: marea aventură . Pentru acest film Jeremy a avut o pregătire intensă atât în luptă și calistenice.

Filmografie

Filme
an titlu rol notițe
2001 debilitate tânăr Adam
2002 Băieți locale Skeeter Dobson
2003 Peter Pan: marea aventura Peter Pan
2006 Sasquatch Gang Gavin Gore 2014„Tornado“ a fost un tip care filma
2007 Un American Crime Coy Hubbard
2009 Calvin Marshall Caselli
2010 Ești atât de Cupidon Connor Miller
Moartea și Cremation Jarod Leary
2011 Soul Surfer Byron Blanchard
2012 extirpare Adam
ascunzătoare Brett
sacrificărilor Tyler Post-producție
2014 În Storm Jacob Hodges
animal Matt
telefilmele
an titlu rol notițe
2001 Duzina lui Murphy Sean
2002 Doar un vis Henry Sturbuck
2005 Cyber ​​Seduction: Viața secretă Justin Petersen
Emisiuni TV
an titlu rol notițe
2001 Creșterea tata Henry 1 episodul
2002 ER Nathan 1 episodul
Medicina puternic gălăgios 1 episodul
2004 – 2005 Clubhouse Pete Young rol principal
2007 CSI: Miami Zach Griffith 1 episodul
2008 – 2010 Friday Night Lights JD McCoy rol recurent; 3 și 4 anotimpuri
2012 poieni Dane Westing 1 episod

Premii și nominalizări

Premii
an premiu categorie eu lucrez rezultat
2000 Premiul IMTA model masculin Preadolescenți al anului câștigător
2003 Premii Young Artist Cea mai bună performanță într-un film de televiziune, miniserie sau speciale – Leading Young Actor Doar un vis câștigător
Saturn Awards Cea mai buna interpretare a unui actor tânăr debilitate nominalizat
2004 Premii Young Artist Cea mai bună performanță într-un film – Leading Young Actor Peter Pan câștigător
Saturn Awards Cea mai buna interpretare a unui actor tânăr Peter Pan câștigător
Criticii Phoenix Film Society Cea mai bună performanță de către un tânăr într-un rol de conducere sau de sprijin – Bărbați Peter Pan nominalizat
2006 Premii Young Artist Cea mai bună performanță într-un film de televiziune, miniserie sau speciale (comedie sau dramă) – Leading Young Actor Cyber ​​Seduction: Viața secretă nominalizat
2009 Schimbarea Premiul Mondial Premiul Patrimoniului pentru tineret, Man I honorificado