JD Pardo

Jorge Daniel ” JD ” Pardo este un actor și model de american nascut la data de 07 septembrie 1980 , în Los Angeles , California . 1 Este cunoscut pentru că a jucat Nahuel în Saga Amurg: Zori – Partea a 2 și Nate Walker / Jason Neville Revoluția .



Biografie

Pardo sa născut în Panorama City. El este fiul tatălui argentiniene mama El Salvador .

Cariera

Pardo a făcut debutul de televiziune în 2001 , pe un episod de titani , dar primul său pauza mare a venit atunci când ea a jucat Gwen Araujo în filmul Durata de viata o fata ca mine: a Gwen Araujo Story , în 2006. Alte credite Pardo includ roluri stea in seriale , cum ar fi unitate , lanțul FOX și Palms ascunse ale CW .

În 2008 , el a jucat tânărul James în Câmpia de ardere , cu Charlize Theron , Jennifer Lawrence și Kim Basinger . 2 În 2012 a fost distribuit Nahuel în Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2 3 ca membru al unui cartel de droguri în Snitch . În același an a început să dea viață Nate Walker / Jason Neville în seria NBC Revolution , până la anularea acestuia în 2014. 4

În 2014, a fost anunțat că a primit rolul lui Raúl García în seria CW Mesagerii , cu Shantel VanSanten , Sofia Black D’Elia și Diogo Morgado . 5

Filmografie

cinema
an film rol notițe
2004 Cât costă biletul de intrare? Alexei film de scurt metraj
O poveste Cenusareasa Ryan
2005 ravagiu Todd Rosenberg
Supercross Chuy
2008 Câmpia de ardere Young Santiago
2012 Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 2 Nahuel
2013 turnatorul Benicio
televizor
an titlu rol notițe
2001 Titans nick 2 episoade
Soția și copiii mei Boy # 1 1 episod
2002 Unu la unu posse membru 1 episod
Hope Ranch Ernesto Mendoza Telefilm
2004 american Dreams Sgt. Carlos Pérez / Matt Pérez 10 episoade
2004-2005 Clubhouse José Márquez 10 episoade
2005 Veronica Mars șiră 1 episod
2006 O fata ca mine: a Gwen Araujo Story Eddie / Gwen Araujo Telefilm
CSI: Miami Mario Pilar 1 episod
OC Surfer tatuată / Guy 3 episoade
Standoff Vin Leon 1 episod
2007 Palms ascunse Eddie Nolan 4 episoade
conduce Sean Salazar miniserie
2010 90210 Dax 2 episoade
Human Target Brody Rivera 1 episod
2011 CSI: NY Bobby Renton 1 episod
2012-2014 revoluție Nate Walker / Jason Neville exprimate principal
2015 Mesagerii Raúl García exprimate principal
East Los ridicat Isus 3 episoade

Bibliografie

  1. Înapoi la început↑ „Biografia lui JD Pardo“ . Celebre Zile de naștere (în limba engleză) . Adus de 19 noiembrie 2015 .
  2. Înapoi la început↑ JD Pardo . Filmbug. Accesat 11 martie 2012.
  3. Înapoi la partea de sus↑ „Breaking News Zori Casting: JD Pardo` Este Nahuel`, confirmat de Summit – Breaking Dawn Part 2 ‘ . Breakingdawnmovie.org (în limba engleză) . 25 februarie 2011 . Adus de 19 noiembrie 2015 .
  4. Înapoi la partea de sus↑ „JD Pardo Bio – Revolution TV Show” (în limba engleză) . 14 octombrie 2012 . Adus de 19 noiembrie 2015 .
  5. Înapoi la partea de sus↑ „ mesagerilor Presa realesed“ . CW (în limba engleză) . Adus de 13 ianuarie 2015 .