Jason Cameron

Jason Cameron (născut la 19 aprilie 1969) este un actor si prezentator de televiziune american, cunoscut pentru rolul ei în realitatea arată TLC , În lipsa ta , si in prezent gazda Man Pesteri si Peisaje disperate pentru DIY de rețea.



Cariera

Actorul si modelul

În 1999, Cameron sa mutat la New York pentru a continua cariera de actor. El a primit roluri minore în serie ca Sex and the City , de ghidare a luminii și All My Children . În același timp, el a ajuns să lucreze ca apărând în modelul masculin de sănătate, fitness pentru bărbați, Maxim și GQ . 1

Prezentator și tâmplărie

Cameron a dezvoltat o pasiune pentru tamplarie si constructii de la o vârstă fragedă, și a lucrat ca un zidar după colegiu. În 2003, ea auditie ca ecran carpentero pentru reînnoirea programului TLC, în timp ce lipsa ta . El a primit postul și sa alăturat distribuției în al doilea sezon, stau până la sfârșitul seriei în 2006.

După finalizarea seriei, Cameron a devenit licențiat contractor și semnat cu DIY de rețea pentru a prezenta programul lor de renovare Peisaje disperate în 2007. De atunci, ea a prezentat , de asemenea , Man Pesteri și Proiectul Xtreme pentru televiziune. 2

Fitness

Cameron este un antrenor personal certificat, specializat în putere și condiționare. El a concurat la numeroase concursuri de culturism și a lucrat ca un model de fitness, care apare în fitness pentru bărbați , bărbați Sănătate și musculare Media. În prezent , el reprezintă și de fitness expert pentru fitness masculin . 1 3

Viața personală

Cameron sa născut în Toledo, Ohio , cea mai veche de trei frați. 1 A absolvit Liceul Republic-Michigamme în Republica, Michigan în 1987, și au absolvit Northern Michigan University în justiție penală. 3 întâlnit soția lui Maryanne în timp ce urmăresc cariera de actor la New York , în 1999. Lui hobby – uri ciclism montan, volei, și softball sunt incluse.

Filmografie

an titlu hârtie canal notițe
2000 ” Sex and the City “ Omul cu arme de mare HBO 1 episod – Episodul 2.03: „erecte politic“
2003 ” Guiding Light “ ofițer de poliție CBS 1 episod – „episodul din 04 martie 2003“
2003-2006 „ În lipsa ta “ tâmplar TLC 20 episoade (Sezonul 2 Sezonul 4)
2007 „Spații comerciale“ tâmplar TLC 1 episod – „În lipsa ta de crossover“
2007-prezent „Peisaje disperate“ prezentator DIY 91 episoade
2007-prezent „ Omul Pesteri “ Carpenter / Prezentator DIY 73 episoade
2008-prezent „Proiectul Xtreme“ gazdă DIY 21 episoade
2010 “Ace of Cakes” Auto Food Network 1 episod – Episodul 8.01: „Omul Pesteri“

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b c TLC – profilul lui Jason Cameron
  2. Înapoi la partea de sus↑ rețea DIY – Profilul lui Jason Cameron
  3. ↑ Salt la:un b site – ul oficial Jason Cameron –