Iván Sánchez (actor)

Iván Sánchez ( Móstoles , Madrid , 19 noiembrie ca ca 1974 ) este un actor și model de spaniol .



Biografie

Când a terminat școala a dat seama că visul său a fost de a vedea lumea. Deci, cu numai 18 de ani, Ivan a crezut că lucrează ca model ajunge să călătorească peste tot în lume. Și nu a fost greșită, pentru că datorită efortului și talentului lor, s-au defilat în unele pasarele importante și celebre.

După timpul său ca un model, care a ieșit un pic speriat de cât de repede tot ceea ce a lucrat, Ivan a făcut saltul la lumea actoriei. A trebuit să dovedească că a fost mai mult decât un model, așa că lucrează la seria de mare succes primul ei rol principal a venit repede, în 2005 , a mers pe la stea autentice Rodrigo Leal , o serie de ridiculizând realitatea arată tip Big Brother, a fost un mare succes. În același an, el a primit o oferta de a introduce un concurs de cupluri cu modelul Eva González.Pero , de asemenea , pauza mare va veni un an mai târziu , datorită seriei Spitalul Central, care a oferit un rol ca un medic de Samur. Seria, care este una dintre cele mai de succes și a consolidat peisajul de televiziune, a condus la Ivan faptul lua un model de etichetă în timp să stea actorul. El , de asemenea , a jucat în cinema datorită sărutări Cat ( 2003 ), de Rafael Alcázar și un alt rol în Enloquecidas lui Juan Luis Iborra cu Jordi Rebellón .

El a avut roluri principale în seria autentic Rodrigo Leal ( 2005 ) și, începând din 2006 , reprezentând Raúl Lara medic SAMUR în Spitalul Central , serie de Telecinco, deși anterior a făcut parte de continuitate în altele , cum ar fi El Pantano ( 2003 ) , Javier nu mai trăiește numai ( 2003 ), comisarul ( 2003 ), La Sopa Boba ( 2004 ) sau cu două tocuri ( 2006 ) și intervenții Jurnaliștilor ( 1998 ), Londra Street ( 2003 ), un pas înainte ( 2003 ) aqui nu viva quien fân ( 2003 ) și la modă ( 2004 ).

El sa căsătorit cu actrița Elia Galera , care a lucrat , de asemenea , la Spitalul Central jucând rolul de Claudia, neurolog la spitalul din 2006 au fost părinții primului lor copil, numit Jimena, și (2010) a avut al doilea, Olivia. Ei s- au căsătorit pe 17 octombrie 2014 în Pozuelo de Alarcon, Madrid.

În Teatrul Lara din Madrid , el a reprezentat joc Nebun pentru dragoste . Împreună cu alți actori el a călătorit în toată Spania, ceea ce reprezintă acest lucru de la Santander in aula Flăcări vara trecută la Sevilla.

Lăsând seria Spitalul Central martie 2011 să se alăture telenovelei spaniol-american La Reina del Sur și mai târziu de- al doilea sezon al seriei de Antena 3 Hispania, legenda .

În 2013, el a jucat în mâinile Televisa din Mexic , unde a facut debutul în rolul principal ca antagonist al Hernán Saldaña în The Tempest cu William Levy și Ximena Navarrete .

În 2014 a apărut ca un invitat pe al doilea sezon al seriei liniilor de trecere , unde a jucat reporterul Mateo Cruz. 1 2

În 2015, el revine la televiziune cu domnișoara Gunpowder protagonistul, în cazul în care el joacă Miguel Galindo , „M8“. De asemenea , în 2015 Televisa roman, neiertat cu Ana Brenda Contreras , care acționează ca principal protagonist joacă Martin San Telmo. În timpul acestei trage se încadrează în dragoste cu Ana Brenda Contreras, de încheiere căsătoria ei cu Elia Galera.

În 2016 a jucat Yago de Gabriela de la Garza .

Filmografie

TV

  • Yago (2016) – Yago Villa / Omar Guerrero
  • Neiertarea (2015) – Martin San Telmo
  • Domnișoara Gunpowder (2015) – Miguel Galindo”M8″
  • Linii Crossing (2014) – Mateo Cruz
  • The Tempest (2013) – Hernán Saldaña
  • Imperium (2012) – Fabio
  • Hispania, legenda (2011-2012) – Fabio
  • Regina de Sud (2011) – Santiago López Fisterra “El Gallego”
  • Spitalul Central (2006-2011) – Dr. Raúl Lara
  • Unde ești inima? (2009) – Same
  • Dímelo ureche (2006) – Dirijor
  • Cu două tocuri (2006) – Eduardo
  • Dans pentru un vis, Columbia (2006) – Participant
  • Heart (2005-2006) – Same
  • Rodrigo Leal autentic (2005) – Rodrigo Leal
  • Pasapalabra (2004) – Concurent
  • Moda (2004)
  • Supa loggerhead (2004) – Javier
  • Un pas (2003)
  • Aqui nu viva quien fân (2003) – Fran
  • Comisarul (2003) – Dani
  • 7 Vidas (2003) – Raúl Jiménez
  • Marsh (2003) – Chelner
  • Javier nu mai trăiește singur (2002-2003)
  • London Street (2003) – Doctor
  • Jurnaliștii (2002)

Film

  • Fighter backseat (2016) – Mark
  • Paradise Lost (2016) – Mateo
  • Un rău (2015) – Ex-Kika
  • Way Out (2012) – John
  • Clădire Ural (2011) – Jorge
  • Cyclops (2009) – Erick
  • Paco (2009) – Paco 6
  • Înebunit (2008) – David
  • Efectul Rubik, și puterea de roșu (2006)
  • Pupici Cat (2003) – Chelner

Teatru

  • Niciodată prea târziu pentru a învăța limba franceză (2015) 3

Premii și distincții

Telenovele (Mexic) premii

an categorie telenovelă rezultat
2017 Cel mai bun actor în serie Yago (serie) nominalizat
2014 Cel mai bun personaj negativ vijeliei nominalizat la 4

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Iván Sanchez a semnat pentru Crossing Lines “
  2. Înapoi la început↑ Iván Sánchez revine la serialul TV!
  3. Înapoi la partea de sus↑ Iván Sánchez în teatru niciodată prea târziu pentru a învăța limba franceză
  4. Înapoi la partea de sus↑ Faceți cunoștință cu candidații pentru 2014 Premiile telenovele – Forumul Univision actualizat la data05 martie 2014