Huffer de gaz

Gaz Huffer a fost o trupă influent de rocă / garage rock format in 1989 si desfiintata in ianuarie anul 2006 in Seattle , Washington .



Grupul e numele înseamnă privind abuzul de substanțe legate de inhalante .

Acesta este caracterizat prin scrisorile sale care poartă probleme de comedie, sarcasm, animale, viata, lucruri ciudate și auto-distructive și alimente.

Grupul de sunet in ciuda faptului ca grunge în unele dintre albumele lor, grupul nu a aparținut mișcarea grunge fiind nativ din Washington, sunetul este mai mult axat pe garage rock , psychobilly , și indie rock .

A fost o parte a mișcării de garage rock independent , cu fata Trouble , U-Men , printre altele.

Chitaristul Tom Price este unul dintre membrii care au Parkinson e boala . acest lucru nu a afectat grupul, dar a obținut întotdeauna sprijin integrantă alți membri ai grupului, a fost , de asemenea , un membru al U-Men .

Membrii

Ex-membri

  • Tom Price – chitară
  • Don Blackstone – scăzut
  • Matt Wright – vocal , chitara
  • Joe Newton – Acumulator

Discografie

albume de studio

  • 1991 : „ Oameni de serviciu de mâine “
  • 1992 : ” Integritate, Tehnologie & Service “
  • 1994 : ” One Inch Masters “
  • 1996 : „ Suferințele inumană a agentului special de gaz Huffer “
  • 1998 : „ Doar muzică frumoasă “
  • 2002 : „ restul dintre noi “
  • 2005 : „ Limonada pentru Vampiri “

PE

  • 1992 : „ Bere baut Cavemen de pe Marte “
  • 1993 : „ emite un semnal sonor strident al creveți “

Compilațiile

  • 1990 : “Teriyaki Astmul, Vol V.”
  • 1991 : “Un alt Damned Seattle Compilation” (tribut The Damned )
  • 1993 : “Dope-Guns-‘n-fucking pe străzile: Volumele 4-7”
  • 1995 : “Punk-O-Rama”
  • 1996 : ” Hype! “
  • 1996 : “Twisted Willie” (tribut Willie Nelson )
  • 1996 : “Bite Back: Live la Crocodile Cafe”
  • 1998 : “Punk-O-Rama III”
  • 1998 : “Toate Punk Lansete!”
  • 1998 : “Strada Sk8er” (joc video)
  • 1999 : “Vol Punk-O-Rama . 4: Drept Outta The Pit”
  • 2000 : “Runnin„On Fumurile”

Desparte

  • 1991 : “Regele Hubcapuri” (cu Fastbacks )
  • 1992 : “Manual Knife” (cu Mudhoney )
  • 1992 : “Reaction Bad Guy” (cu turbocompresor )
  • 1994 : “Învață – mă să Kill” (cu Red Mătușile )

Simplu

  • “Firebug”
  • „Etil“
  • “Mole”
  • “Washtucna Hoe-down”
  • „Bere potabilă Cavemen de pe Marte“
  • „Ou clocit“
  • “Ooh Ooh Ooh!”
  • „Torturi fierbinți“
  • „Bird Strâmbă“
  • „Mai mult de tot“
  • „Șaizeci de trei ore“