Holly Brisley

Holly Brisley , este o actriță australiană cel mai bine cunoscut pentrujuca Amanda Vale în serialul australian Home and Away .



Biografie

Ea este fiica lui Derrick și Debbie Brisley, are o sora mai mica pe nume Kate. Tatăl său a murit în ianuarie 2012 după ce a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier.

Holly suferă de boala celiac , care nu vă permite să mănânce sau să bea alimente cu gluten, grâu, secară, orz, ovăz și malț. 1

Este foarte bun prieten al designerului Gail Elliott, Kristy Hinze supermodel, stilist Jo Ferguson și celebritate australian Lisa Barry, inclusiv Holly este nașa fiului său. 2

  • relații.:

În 2005 Holly sa logodit cu prietenul ei Paul Ford, un director de marketing la Veneția . 3 La scurt timp după 11 februarie 2006 cuplul căsătorit la Cardinal Cerretti Memorial Capela în Manly , Sydney .

Mai târziu , la data de 16 iulie 2009 cuplul a salutat primul lor copil împreună, Levi Harper Ford. 4 5

Holly a suferit o sarcină ectopică într – Martie Aprilie 2011 de .

În 2012 Holly și Paul a salutat fiica sa, Willow Jade Ford pe data de 20 iulie 2012 . 6 7

Cariera

Prima sa aparitie televizata a fost ca un prezentator pe copii „s Programul Cartoon Connection Agro lui când a fost șaisprezece ani.

În 2005 a participat la al doilea sezon al versiunii australian a concurs de dans Dansez pentru tine partenerul a fost dansator profesionist Mark Hodge, cuplul a venit al treilea.

În același an sa alaturat distributiei serialului de succes dramă Home and Away ; în cazul în care ea a jucat sexy, Amanda Vale-Baker până în 2007 , după caracterul său din golf cu fiul său Ryan și soțul ei , Peter Baker . Holly apoi a jucat înapoi la Amanda de data aceasta ca un personaj oaspete în 2008 pentru nunta fiicei sale Belle Taylor și Aden Jefferies și în 2009 pentru a participa la funerla Belle. 8

În 2011 apare în filmul Sinbad și Minotaurul , unde va juca Tara, cu actorul Manu Bennett. 9 Septembrie Octombrie Noiembrie

Suport cauze bune

În iulie anul 2010 Holly a urcat muntele Kilimanjaro din Africa pentru strângerea de fonduri de fundație în Humpty Dumpty (o cauză nobilă care îi ajută pe copiii bolnavi), cu toate acestea , aproape a murit după ce a contractat un edem pulmonar din cauza altitudinii. Holly a trebuit să poarte o mască de oxigen și doi bărbați au fost duși la cea mai apropiată tabără de ajutor. 11

Filmografie

  • Emisiuni TV.:
an titlu caracter notițe
2009 CJ DJ CJ El a împrumutat vocea la caracterul
2005 – 2009 Acasă și Away Amanda Vale 101 episoade
2003 pizza episod „pizza“
2003 Guler Alb Albastru Amber Flood Episodul # 2.5
1999, 2001 Beastmaster Haisa & Femei Kodo 2 episoade
2000 All Saints Janelle episod „un echilibru fin“
1996 foc serial TV
  • Filme:.
an titlu caracter notițe
2011 Sinbad și Minotaurul tară de Manu Bennett & Steven Grives
2007 Gateway Dracului Samantha Davies de Jack Campbell & Stephen Mark Adams
2006 Me sau Tu psihiatru scurt – cu Manny Katts
2005 Dinastia: Efectuarea unei Guilty Pleasure Heather Locklear cu Pamela Reed, Tim Draxl & Rachael Taylor
2004 Crop Geraldine cu George Elliot, Rhys Muldoon & Kristy Wright
2003 sirene Betty tânără Serah D’Laine cu Nikita Ager, Erika Heynatz, Andy Anderson , Lara Cox & Gyton Grantley
2002 garaj Zile stacojiu de Matthew Le Nevez , Marton Csokas , Chris Sadrinna , Rohan Nichol & Pia Miranda
2002 Scooby-Doo Femeia video de instruire
2000 duşmani Closer agent de Ryan Moloney , Kristy Wright & Damen Stephenson
1999 Nicăieri la Land Jenny de Ryan Johnson & Laurie Foell
1999 Schimbarea inimii model cu Tahnee Stroet
1994 Negarea oficial două de Robert Mammone
1993 Potopul: Cine va salva copiii noștri? Tonya Smith Amy Van Nostrand cu & Scott Michael Campbell
  • Jocuri video.:
an joc caracter notițe
2011 Edge of Twilight Hettie El a împrumutat vocea la caracterul
  • apariții.:
an titlu notițe
2005 Dansez pentru tine 8 episoade – concurent
2002 The Looney Tunes Show prezentator
1995 – 1997 Cartoon Connection Agro lui prezentator

Premii și nominalizări

an categorie premiu serie rezultat
2005 Cea mai bună actriță pe un film New York Independent Film Awards Crop won

Bibliografie

  1. Înapoi la partea de sus↑ Societatea celiacă (septembrie 2005) :: Holly Brisley
  2. Înapoi la partea de sus↑ Holly Brisley și The Beautiful People
  3. Înapoi la partea de sus↑ Holly Brisley și soțul Paul Ford Imagine
  4. Înapoi la partea de sus↑ rol nou Holly Brisley lui – Maternitate!
  5. Înapoi la partea de sus↑ Holly Brisley: Nu am mai simțit atât de multă dragoste
  6. Înapoi la partea de sus↑ Holly Brisley Pat Joy!
  7. Înapoi la partea de sus↑ Sf Brisley intra OK! Pentru Fata ei copil!
  8. Înapoi la partea de sus↑ Home and Away | Înapoi la caracterul Bay :: Amanda Vale
  9. Înapoi la partea de sus↑ Home and Away Holly Brisley în Sinbad și Minotaurul
  10. Înapoi la partea de sus↑ Holly Brisley în Coasta de filmare Sinbad
  11. Înapoi la partea de sus↑ crize aproape de moarte Holly Brisley lui