Gun Club

The Gun Club a fost o bandă de rocă formată în 1980 și separate în 1996 . În ciuda succesului său limitat Gun Club este considerat un grup foarte religios, datorită exprimării versurilor sale.



amestecul său variază de la punk , la blues , țară , rockabilly si post-punk clasic al anilor ’70.

Gun Club este , de asemenea , considerat unul dintre grupurile de cult cele mai apreciate din timpul său cu grupuri mari de punk ca The Damned , Sex Pistols , The Clash , Ramones , printre altele.

Ei au câștigat de succes cu single “Sex beat”, “Breaking Hands”, “The Great Divide”, “Pastorală, Hide & Seek (The Lost Song)”, “Cry to Me” și “Walkin„cu fiara”.

Membrii

Ex-membri

  • Jeffrey Lee Pierce – voce , chitară ( 1980 de – 1996 de )
  • Kid Congo Powers – chitară ( 1980 , anul 1983 – anul 1992 , 1995 de – 1996 de )
  • Don Snowden – Low ( 1980 )
  • Brad Dunning – Acumulator ( 1980 )
  • Terry Graham – baterie ( 1980 de – anul 1982 , anul 1983 – anul 1984 )
  • Rob Ritter – scăzut ( 1980 de – anul 1982 )
  • Anna Statman – (-?)
  • Ward Dotson – chitară ( 1980 de – anul 1982 )
  • Billy Persoane – (-?)
  • Annie Ungar – (-?)
  • Patricia Morrison – scăzut ( anul 1982 – anul 1984 )
  • Jim Duckworth – chitara ( 1983 )
  • Dee Pop – tobe ( 1983 )
  • Jimmy Joe Uliana – (-?)
  • Disperati desi – baterie ( 1984 , 1991 )
  • Romi Mori – joasă , chitară ( 1986 , 1994 )
  • Nick Sanderson – baterie ( anul 1986 – anul 1990 , anul 1993 – anul 1994 )
  • Simon Fish – baterie ( 1992 , 1994 )
  • Rainer Lingk – chitară ( 1993 )
  • Robert Marche – chitară ( 1993 – ( 1994 )
  • Efe – low ( 1994 )
  • Mike Martt – chitara ( 1995 )
  • Randy Bradbury – Acumulator ( 1995 )
  • Brock Avery – Low ( 1995 )
  • Elisabeth Montague – low ( 1995 )

Discografie

albume de studio

  • 1981 : „ foc de iubire
  • 1982 : ” Miami
  • 1984 : ” Las Vegas Story
  • 1987 : ” Mama Juno
  • 1990 : ” Hide and Seek pastorală
  • 1991 : ” Divinitatea
  • 1993 : ” norocos Jim

PE

  • 1983 : ” Party Death

Compilaciones

  • 1980 : ” Keats Rides un Harley
  • 1983 : „ Nașterea, Moartea, Duhul
  • 1984 : ” Sex bate ’81
  • 1985 : „ Dragostea Suprem
  • 1985 : ” Danse Kalinda Boom – Live in Cutia Pandorei
  • 1985 : „ Două fețe ale Bestiei
  • 1987 : ” Partidul Moarte ” (remastering)
  • 1992 : ” este mai întinsă decât live
  • 1992 : ” Ahmed Wild Visul aka live în Europa
  • 1992 : „ în exil
  • 1996 : „ avertizare timpurie
  • 2007 : ” Dă Blood Done Signed My Name
  • 2008 : ” The Life & Times Jeffrey Lee Pierce & Gun Club

Simplu

  • „Bate sex“
  • „Foc de iubire“
  • „Mâini de ultimă oră“
  • “The Great Divide”
  • “Pastoral, Hide & Seek (The Lost Song)”
  • “Cry to Me”
  • „Walkin„cu fiara“