Explozia Hillbilly Moon

Hillbilly Moon Explozie este o trupa de rockabilly formata din Zurich , Elveția , în 1998. 2 3



Istoricul

După dizolvarea Hillbilly Headhunters, a declarat liderul trupei Oliver Baroni a intrat cantareata MD Moon, Emanuela Hutter, pentru a forma Hillbilly Moon explozie. Mai târziu , au alaturat bateristul trupa Aad Hollander si chitaristul Pat Matteo, un alt fost membru al hillbilly Headhunters. Cu această formație, trupa a inregistrat un demo la sfârșitul anului 1998. 4

Cu puțin timp înainte trupa aparitiile live comenzase la sfârșitul anului 1999, chitaristul Pat Matteo a părăsit trupa și a fost înlocuit de Patrick Geser. În timp ce joacă în jurul valorii de țară, trupa a inceput inregistrarile pentru primul lor album, Introducerea Hillbilly Moon Explozie , lansat în 2002. La sfârșitul anului 2001, bateristul Aad Hollander a părăsit trupa și a fost înlocuit de Luke Weyermann. 4

Al doilea album al trupei a venit în 2004 și a fost intitulat Bourgeois Pat , 5 care a dus – le pentru a juca în alte țări europene , cum ar fi Spania, Anglia, Germania, Finlanda și Italia. În același an, chitaristul Patrick Geser a părăsit trupa și a fost înlocuit de Duncan James. 4

In 2016 au lansat al saselea album de studio cu Gods & Monsters , înregistrate în diferite studiouri din Nashville , Camden, Tooting și Zurich , orașul său natal. 1

Discografie

albume de studio
  • Vă prezentăm Hillbilly Moon Explozie (2002, Crazy Dragoste Records)
  • Bourgeois pentru copii (2004 Crazy Dragoste Records)
  • Toate crescut (2006)
  • Raw ofertă (2010, Freed)
  • Cumpara, Beg sau Fura (2011, Freed)
  • Fir – ar dreapta miere! (2013 Goldtop Înregistrări)
  • Cu Gods & Monsters (2016)
compilatii
  • Prin cererea publicului : Benzile de subsol (1999-2005) (2005 Crazy Dragoste Records)

Membrii

  • Emanuela Hutter – voce, chitară ritmică
  • Oliver Baroni – voce, bas
  • Duncan James – chitară plumb
  • Sylvain Petite – Acumulator

Bibliografie

  1. ↑ Salt la:a b „țărănoi MOON EXPLOZIE” (în limba engleză) . Catedrala Cartierul Arts Festival . Adus de 25 aprilie 2016 .
  2. Înapoi la început↑ “Explozie Hillbilly Moon festigen Status” (în limba germană) . 20 Minuten . Adus de 24 aprilie 2016 .
  3. Înapoi la partea de sus↑ „Dem Lebensgefühl des Jungen verpflichtet Rock’n’Roll” (în limba germană) . NZZ. 20 martie 2011 . Adus de 24 aprilie 2016 .
  4. ↑ Salt la:a b c “Meet The Band” (în limba engleză) . www.hillbillymoon.com . Adus de 24 aprilie 2016 .
  5. Înapoi la început↑ “The Hillbilly Moon Explozie” Bourgeois pentru copii ‘ ‘ (în limba germană) . Sagt der Schallplattenmann . Adus de 24 aprilie 2016 .